Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
27.6.18 21:21
@D- račice píše:
No celou novou roličku :P víš že toaletní papír je po vyschnutí jako krepák? S tím si pjudel otřít nende?… Spíš odřít tojo :mrgreen: :P

Je to hnus, jako když ti přemrzne pivo v lahvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
27.6.18 21:22
@Zkai píše:
No samozřejmě! Není většího luxusu, než si utrit zadek čerstvou, nerozmotanou roli a pak ji odhodit do toalety! Už jen utrit petikilem! To jsem ještě nezkousela…Me to zajisté bylo v tu chvíli jedno, co bude nadale s mokrým toaletakem :) hlavně když jsem ráno musela odjet.

Není větší rozkoše, než nazvracet do koše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
27.6.18 21:23
@Zkai píše:
@mrav @D- račice hele a jsou tam taky nějaký normální dotazy jako alergie..?

Jo a taky to máš v tom papíře co výplní a potvrdí doktorka, že je řádně očkovaný atd… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
27.6.18 21:24
@Zkai píše:

Nevím, jestli je to v dotazníku, ale při nástupu chtějí lékařskou prohlídku / výpis z dokumentace a tam se alergie a rizika uvádějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122162
27.6.18 21:25
@Zkai píše:

Je tam akorát na jaké oslovení reaguje a jestli má zkušenosti s pobytem mimo rodinu. Je to 16 otázek, končí to předpokládané adaptační problémy. O alergiích tam nic není.Tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
27.6.18 21:27
@Zkai píše:
To už by se ti fakt blbe namotavalo..

No, vono když se to dostane dost daleko a přesto se to nespláchne, tak to je pak na odmontování mísy.

Jak to dělaj třeba v centru Londýna? Tam mají starou kanalizaci do které se nesmí splachovat použitý papír (hazí se jako dámské hygienické potřeby do koše)? Tam snad nepouštějí děti na wc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 21:29
@Prof. Farnsworth píše:
Je to hnus, jako když ti přemrzne pivo v lahvi.

Nejhorší pivo je žádný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
27.6.18 21:30
@Prof. Farnsworth píše:
No, vono když se to dostane dost daleko a přesto se to nespláchne, tak to je pak na odmontování mísy.Jak to dělaj třeba v centru Londýna? Tam mají starou kanalizaci do které se nesmí splachovat použitý papír (hazí se jako dámské hygienické potřeby do koše)? Tam snad nepouštějí děti na wc…

8o 8o
No ale arabáči jdou ještě dál. .. Ty do wc nese.rou. Ty to dělaj mimo mísu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 21:32

@D- račice @mrav tak od doktorky to chápu, ale ten manuál na dítě je fakt divnej. A věci jako „blije po škraloupu z mlika a po krupicovy kaši“ nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 21:34
@Prof. Farnsworth píše:
No, vono když se to dostane dost daleko a přesto se to nespláchne, tak to je pak na odmontování mísy.Jak to dělaj třeba v centru Londýna? Tam mají starou kanalizaci do které se nesmí splachovat použitý papír (hazí se jako dámské hygienické potřeby do koše)? Tam snad nepouštějí děti na wc…

Pravda, na Londýn jsem teda ještě stížnosti neslyšela, ale kolega co jel do Thajska tak říkal, ze už druhy den se hrozné styděl, když po páté volali recepci kvůli ucpané toaletě… A taky něco o průhledných odpadech povídal… Teda mne, jako toaletarku, to nemůže rozhodit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122162
27.6.18 21:38
@Zkai píše:
@D- račice @mrav tak od doktorky to chápu, ale ten manuál na dítě je fakt divnej. A věci jako „blije po škraloupu z mlika a po krupicovy kaši“ nic?

Ty znáš mého otce? :nevim: Nesnáší teplé mléko. A neber všechno, co je napsáno v příručce doslova. Nebo se z toho zblázníš, jako já z icemana a ludmily. Ale vítězství mi už nikdo nevezme. :mrgreen: Jen Anička mi šlape na paty, ale mám o 1000 příspěvků víc. ;) :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
27.6.18 21:47
@Zkai píše:
@D- račice @mrav tak od doktorky to chápu, ale ten manuál na dítě je fakt divnej. A věci jako „blije po škraloupu z mlika a po krupicovy kaši“ nic?

Mě to přijde naopak dobrý. Napíšeš tam na co je tvoje dítě zvyklý co umí a co vyžaduje. Zlepší to adaptaci ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
27.6.18 21:48
@mrav píše:
Ty znáš mého otce? :nevim: Nesnáší teplé mléko. A neber všechno, co je napsáno v příručce doslova. Nebo se z toho zblázníš, jako já z icemana a ludmily. Ale vítězství mi už nikdo nevezme. :mrgreen: Jen Anička mi šlape na paty, ale mám o 1000 příspěvků víc. ;) :pankac: :mavam:

Gratulka :srdce: :potlesk:

Akorát nevím k čemu ti to jako je? Jako, že až budeš hledat ženskou, že ji oslnis tím, že jsi v červnu 2018 měl nejvíc příspěvku na ecku? :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
27.6.18 21:49

Lidičky já asi dneska neusnu z toho zítřka. Já se strašně bojím. To bude peklo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 21:50
@vertunka píše:
Mě to přijde naopak dobrý. Napíšeš tam na co je tvoje dítě zvyklý co umí a co vyžaduje. Zlepší to adaptaci ve školce.

Jako pokud tam budou věcný otázky tak ano, ale moc nevěřím, ze z toho fakt maji tahák a řídí se tím. Kazdymu utrit zadek a rozdávat příbor podle rozvrhu. Stejně si to musejí zažít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí