Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai píše:
Tak se mi ted normálně zrestartoval telefon, trvalo mu to pres deset minut, az se mi udělalo špatně. Rano musíme brzy vstavat a nemám tu nic co by fungovalo jako budik. Mate doma budík??
Klasický budík určitě ne. Jen mobil/table/počítač kde lze použít funkci budíku. A taky mám klasické hodinky bez budíku. Vždy, když se mění čas, tak jsem zmaten, protože nevím, jestli se čas na těch zařízeních automaticky posunul nebo ne. Ještě že mám, hloupé nástěnné hodiny, kde se čas automaticky neposouvá ![]()
@Zkai píše:
Televize by to mohla umět!
A nemusí být zapnutá?
Srác je to! Neví ani kolik je hodin! Zlata tesla stara pres pul pokoje…
@Prof. Farnsworth píše:
Klasický budík určitě ne. Jen mobil/table/počítač kde lze použít funkci budíku. A taky mám klasické hodinky bez budíku. Vždy, když se mění čas, tak jsem zmaten, protože nevím, jestli se čas na těch zařízeních automaticky posunul nebo ne. Ještě že mám, hloupé nástěnné hodiny, kde se čas automaticky neposouvá
Ha! Tablet tu někde taky mám, notes by se určité sam nezapnul a do rána shořel. Tak nástěnné hodiny jsou taky vždy jediný co me zachrání s orientaci v čase…
@Prof. Farnsworth píše:
A nemusí být zapnutá?
Jsem myslela jako ze se zapne v nastavenou hodinu, ale neumí nic. Tak nic.
Za mlada zlatej budík na talíři s priborama. I každodenní problém se čtvero posouváním budiku nebylo třeba řešit.
@Zkai píše:
Jsem myslela jako ze se zapne v nastavenou hodinu, ale neumí nic. Tak nic.Za mlada zlatej budík na talíři s priborama. I každodenní problém se čtvero posouváním budiku nebylo třeba řešit.
Jo kecam, natahovat se to muselo a to je zas na další budík na připomenutí na natažení budiku.
já dostala minibudík k Vánocům, někam jsem ho uklidila, když mi ho synátor nařídil a zvonil ve tři v noci ![]()
@Tamtama píše:
já dostala minibudík k Vánocům, někam jsem ho uklidila, když mi ho synátor nařídil a zvonil ve tři v noci
Klukovi tady někde pravidelně zvonily hodinky, vždy kolem desátý večer. Byly zahrabaný někde mezi hračkama a než jsme je našli, tak se vybila baterka a je klid ![]()
Ahoj moje kočičky. Ještě jste u vody? Přijde za mnou někdo? Nebo se nic nedělo ve vašich příbytcích? Tady to nějak spí… Ani Detsa tu není. ![]()
@divine woman píše:
@mravdneska frčel fotbálek, ne?
No to jo. Ale já byl s malou na hřišti. Taky žádný zázrak se nekonal - třeba že by vyhráli Chorvati. To by bylo terno!! ![]()
my si teďka s mamkou pořídily kolo (jedno
), takže jsem se o víkendu učila jezdit.. už to umím, takže vyrážíme na „výlety“ v okolí bytu.. dneska jsme krmili ovečky a mrkli na rybník, mít s sebou plavky, tak bychom se i vykoupali, ale byli tam jen rybáři, tak nevím, jestli je to vůbec koupatelné.. ![]()