Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
18.7.18 20:55

@Zkai pro mě bylo čůrání „na holčičku“ praktičtější..
@Prof. Farnsworth špenát je moje láska, ale lečo je pořád zlo :mrgreen:
@Detsa já nevím, ale na předkožku teda ani jednomu synovi nesahám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
18.7.18 20:57
@mrav píše:
To je manželka od mého staršího bráchy. :mavam:

Ty máš bráchu s manželkou??! A nějaky příbuzný od panímámy nemáte? Jsi na to fakt jako úplně takhle sám? Teda jestli to není nevhodné. U nás taky jako nic moc… Ale já se nerada dělim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
18.7.18 20:59
@Tamtama píše:
@Zkai pro mě bylo čůrání „na holčičku“ praktičtější..
@Prof. Farnsworth špenát je moje láska, ale lečo je pořád zlo :mrgreen:
@Detsa já nevím, ale na předkožku teda ani jednomu synovi nesahám :think:

Co jsem dnes zkousela, tak mi holčičí způsob taky přišel lepší. Nechtělo se mu curat, takže držet pindu ani moc neslo, jako nebylo moc co držet. On je kluk celej po mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122106
18.7.18 21:04
@Zkai píše:
Ty máš bráchu s manželkou??! A nějaky příbuzný od panímámy nemáte? Jsi na to fakt jako úplně takhle sám? Teda jestli to není nevhodné. U nás taky jako nic moc… Ale já se nerada dělim :mrgreen:

Tři sourozenci, dvě malé děti - ale úplně malé - do 1 roku. Roztrhl se s tím pytel. I můj mladší brácha má mimino. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
18.7.18 21:05

@Tamtama dělej, raď dál :mrgreen: jak to máme ted praktikovat venku, kdyz doma už to celkem funguje? Hromadu gaťí sebou a dál? Furt si neříká, nemluví, vůbec… Kde je Anička? Ta ma taky kluka! @Anna766! :)

Příspěvek upraven 18.07.18 v 21:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
18.7.18 21:07
@mrav píše:
Tři sourozenci, dvě malé děti - ale úplně malé - do 1 roku. Roztrhl se s tím pytel. I můj mladší brácha má mimino. :mavam:

A jste všichni aspoň z jednoho mesta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.7.18 21:09
@Zkai píše:
@Tamtama dělej, raď dál :mrgreen: jak to máme ted praktikovat venku, kdyz doma už to celkem funguje? Hromadu gaťí sebou a dál? Furt si neříká, nemluví, vůbec… Kde je Anička? Ta ma taky kluka! Anna766 ! :)

já nevím, když si neříká a nemluví, tak bych se na to normálně vys*ala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
18.7.18 21:20
@Tamtama píše:
já nevím, když si neříká a nemluví, tak bych se na to normálně vys*ala :mrgreen:

Vidíš, to me nenapadlo. :) tak doma to asi nezapomene, že když nemá plinu tak se jde na nočník ne? Přijdu si úplně neschopná. Kluci v práci mi asi neporadej. Dnes jsem se ptala jednoho, kolik zvířátek bylo v Krčskym lese kdyz tam šel v sobotu na procházku, ze bych tam vzala kluka a on mi řekl „byly tam čtyři takový rohatý“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122106
18.7.18 21:25
@Zkai píše:
A jste všichni aspoň z jednoho mesta?

Nejblíž je starší brácha - ze Zubří. Jinak je to rozptýlené po Vsetínsku, mladší brácha kousek za Olomoucí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
18.7.18 21:36
@Detsa píše:
To jsou mi žádosti :think:. Člověk čeká na rande a místo toho mám jít ukazovat takové věci :nevim: :mrgreen:.

Nebuď cimprlína, to bude rande, jen s přídavkem pro dobrou věc :) pak te vezmem do parku a na kafe do cukrárny :mrgreen: pro ešus se stavíme cestou domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
18.7.18 21:37
@mrav píše:
Nejblíž je starší brácha - ze Zubří. Jinak je to rozptýlené po Vsetínsku, mladší brácha kousek za Olomoucí. :mavam:

A objíždíte se? U nás, teda z mý strany, se pravidelně sjizdime většinou u tety, ma zahradu a tam se hromada spratku vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
18.7.18 21:41
@Detsa píše: :mrgreen: :mrgreen: Co chceš v 6 letech přece ;). Holčičky taky nemají prsa.

Za prsa ho při čůraní aspoň nemusím držet, i kdyz možná by to pomohlo.. Mám pocit, ze mi fakt nerozumí. Kdyz ho vezmu sebou na záchod, tak se zasekne u papíru a nic jinyho ho nezajima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122106
18.7.18 21:52
@Zkai píše:
A objíždíte se? U nás, teda z mý strany, se pravidelně sjizdime většinou u tety, ma zahradu a tam se hromada spratku vejde.

Spíš naše rodina. Tam mají malé děti, tak teď spíš ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.7.18 22:02

@Zkai já jsem nějak zapomněla, kolik tomu tvému chlapákovi je, ale myslela jsem, že mu nejsou ani dva roky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
18.7.18 22:17
@Tamtama píše:
@Zkai já jsem nějak zapomněla, kolik tomu tvému chlapákovi je, ale myslela jsem, že mu nejsou ani dva roky. :oops:

No, dobře si to pamatujes. Na nocnik ho cpu už rok, tak dokud je teplo, ze by to už zmaknul bez pliny. Nevím no, někdy mám pocit, ze je divnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí