Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@vertunka píše:
@mrav a kolik je ji let? A v kolik vstava? Nase dvouletacka vstava v osm-devet. A taky chce okamzite jidlo a piti. A vzdycky pro me prijde do loznice a ja se ji pokazdy leknu jak jsem polomrtva![]()
Dva a půl, vstává v 6. Tedy většinou v 6, nebo 5.45 začíná s tou svojí komedií. Já pokud můžu spinkám do 7. Taky si ráno uvařím a pak mám klid -stačí ohřát v poledne v mikrovlnce.
@mrav píše:
Dva a půl, vstává v 6. Tedy většinou v 6, nebo 5.45 začíná s tou svojí komedií. Já pokud můžu spinkám do 7. Taky si ráno uvařím a pak mám klid -stačí ohřát v poledne v mikrovlnce.
Tak to jo. Hele a muzu dotaz? Ty jsi s ni doma?
To se casto nevidi. Mimochodem vyhodte toho dudlika a mas po jedny starosti
.
@mrav jo a jeste - davas ji spat po obede?? Asi jo co…nase mura uz nechodi..
Jo a dneska budu konečně klidně spát, oficiálně mám doma budoucího prvňáka, byl přijat ![]()
@vertunka píše:
Tak to jo. Hele a muzu dotaz? Ty jsi s ni doma?To se casto nevidi. Mimochodem vyhodte toho dudlika a mas po jedny starosti
.
Jo, jsem. A po obědě chodí. Třeba dnes po herničkách byla úplně hotová. Její čas je 13 hod, ale dnes trochu poobědvala a už mezi 12 a půl 1 chrněla.
@vertunka píše:
@mrav jo a jeste - davas ji spat po obede?? Asi jo co…nase mura uz nechodi..
mně chodí spát po o čtyřleťák ![]()
@Tamtama píše:
Jo a dneska budu konečně klidně spát, oficiálně mám doma budoucího prvňáka, byl přijat
Gratulace ![]()
@Tamtama píše:
mně chodí spát po o čtyřleťák
Však ve školce musí.
![]()
@Tamtama píše:
mně chodí spát po o čtyřleťák
Prosim??
A jak spi v noci?? Nase dvouletacka spi i 14 hodin v kuse, tak potom nema potrebu spat pres den.
@Tamtama píše:
@Anna766 hlavně vidí, že už mi to doma leze na mozek
Lepší řešit dárek k narozkám déle před než po ![]()
@Anna766 Hodně štěstí s prací!
@vertunka Jojo, byla to blbá noc, nemohla jsem usnout a budila se.
@vertunka děkuji
@mrav ve školce jim stačí, když leží.. ale podle něj bych si mohla řídit hodiny, padne 11 a mládě ukňourané a protivné..
a dobř, no, nechodí spát po o, ale před o.. pak je mi trapně, když o víkendu pro staršího přijde ve 2 odpoledne kamarád a já mu musím říct, že teprve jdeme obědvat
![]()
Víte co mě napadá? Kde je @Detsa .Že by nějaké utajené rande?
@vertunka píše:
Ahojky. Tak dneska opet ponocuju s miminemuz me to fakt nebavi. Prisaham na holej pupek, ze treti dite mit uz nebudem
.Co vy dneska?
Tak to mě mrzí, dlouho jí to nevydrželo… ale třeba se zítra polepší ![]()
@vertunka teď, když jsme doma a vstáváme v 7, usíná před 22.. když chodím do práce, vstáváme v 5 a to usíná ve 20..
@Tamtama píše:
Jo a dneska budu konečně klidně spát, oficiálně mám doma budoucího prvňáka, byl přijat
Gratulujeme ![]()