Proč vám přijdou mé představy o manželství a sexu tak mimo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32028
25.5.20 10:29
@Venetia píše:
tak to je blbost, ale některým ženám to zřejmě imponuje…ale jen v tom mladším věku
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42764
25.5.20 11:32
@Nimie píše:
Myslíš zásun výsun protože jinak by on nevydržel a tobě to bylo otravné? Tak to je fakt super zájem :lol:

Ale ona si myslí, že tak to má být, proto je to přece správně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
25.5.20 11:36
@Betty MacDonald píše:
Ale ona si myslí, že tak to má být, proto je to přece správně :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
25.5.20 11:41
@izquierdo píše:
Tobě přijde málo po 20 letech 3 x týdně?

Jestli je to jak popisuješ tam, zpátky, tam a konec, tak je to sakra málo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
25.5.20 11:49
@Venetia píše:
Az do krku a do konce.. nebo jsem zase mimo?

No treba tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
25.5.20 11:58
@Nimie píše:
To je jedno, argument že nejstarší jsou nej je úplně stejně ujetej jako to že by každý kdo nemá sex 3× týdně je nemocnej ;)

Sorry, ale uplne stejne ujety je tvrdit, ze kdo je starsi je dedek a bude to s nim na nic. V tom to neni. Sijeme tady do @izquierdo, aby zkusila pochopit, ze zdaleka ne kazdy to ma tak, jako ona, ale je asi na miste chapat i to, ze nekdo to ma tak, ze ho pritahuji starsi, muzi nebo zeny.

Trochu chapu i pana IZ s tou vrstevnici, taky se nekdy divim, jak nektere vrstevnice vypadaji. Nevim, jestli je to tim, ze vetsina mych partnerek byly mladsi, tak jsem si odvykl, jak tvrdi iziquierdo… :think: To nektere bych podtrhl. Posledni ex byla treba mladsi jen o rok a prisla mi velmi atraktivni. Ona tedy byla kocka uz za mlada. A kdyz jsem byl na tridnim srazu, tak rada, a musim rict vetsina, spoluzacek byly atraktivni pritazlive baby, za ktere by se chlap rozhodne nestydel, ba naopak. Takze spis to bude tim, ze nekdo na sebe proste nedba a vypada hur, nez by musel vzhledem k veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
25.5.20 12:00
@Venetia píše:
hmm…nevím, jak tomáten tvůj hozený…ale můj přítel měl přede mnou o deset let mladší a myslím, že s o rok starší skoro padesátnicí v té době neměl žádný problém a nemá dosud. Zrovna ted mi tu kázal cosi o přitažlivosti :D

Tak ja jsem te v realu nevidel, ale slysel jsem o tobe, ze jsi fakt kocka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14275
25.5.20 12:01
@izquierdo píše:Fakt vam to opravdu prijde tak divne? Vy si pripadate ve vztahu, kde se jeden druheho treba 14 dni nedotkne, milovani a zadouci? Vam opravdu nechybi ten fyzicky kontakt s protejskem? Ja si ani po 20 letech nechci predstavovat, ze bysme vedle sebe cely tyden vecer a rano jen lezeli nebo ze by me manzel pres den obcas nepleskl po zadku a venku nechytl za ruku, kolem pasu nebo rano v posteli neobejmul…Takove exoticke nazory mam.

Já si myslím, že by jsi měla dělat úřednici v Bruselu a nejdřív vymyslet normu na sex.
Určit, co je a není sex, kdy začíná a končí. Vůbec třeba netuším jestli třeba po malé přestávce na vydechnutí se pokračuje v tom původním sexu nebo je to už nějaký nový sex.

Třeba by se to dalo pojmout jako v gymnastice a výsledná sestava by se mohl bodovat.
Pak by jsi ovšem riskovala, že sice třikrát týdně, ale bodové hodnocení nic moc :roll:

Možná to bude tak, že každý člověk je jiný a taky každý vztah je jiný.
Mění se lidi, mění se i vztahy a to co ti vyhovuje dnes může být zítra jinak, za deset let to už bude určitě jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
25.5.20 12:24
@Josef_t píše:
Já si myslím, že by jsi měla dělat úřednici v Bruselu a nejdřív vymyslet normu na sex.
Určit, co je a není sex, kdy začíná a končí. Vůbec třeba netuším jestli třeba po malé přestávce na vydechnutí se pokračuje v tom původním sexu nebo je to už nějaký nový sex.

Třeba by se to dalo pojmout jako v gymnastice a výsledná sestava by se mohl bodovat.
Pak by jsi ovšem riskovala, že sice třikrát týdně, ale bodové hodnocení nic moc :roll:

Možná to bude tak, že každý člověk je jiný a taky každý vztah je jiný.
Mění se lidi, mění se i vztahy a to co ti vyhovuje dnes může být zítra jinak, za deset let to už bude určitě jinak.

Souhlasím s tebou, ovšem nesouhlasím zde s tvrzením, že kdo má sex častěji, musí ho mít kvalitativně horší než ten, kdo ho má méně často. Každý má potřebu jinou a vypadá to tak, že na emiminu ji mám asi oproti ostatním ženám vyšší. S tím nic nenadělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107117
25.5.20 12:29
@Dirndljager píše:
Tak ja jsem te v realu nevidel, ale slysel jsem o tobe, ze jsi fakt kocka. ;)

Hmm… To jsem asi nikdy nebyla, a už to není co bejvavalo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
25.5.20 12:31
@divine woman píše:
Jestli je to jak popisuješ tam, zpátky, tam a konec, tak je to sakra málo :mrgreen:
Že si nepamatuju, že bych zde někdy popisovala náš sex jako tam a zpátky a konec, ale chápu, oč vám jde.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107117
25.5.20 12:33
@izquierdo píše: Že si nepamatuju, že bych zde někdy popisovala náš sex jako tam a zpátky a konec, ale chápu, oč vám jde.

To si spletli asi se mnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
25.5.20 12:33

Mně přijde blbé, že se zde vychází z toho, že častý sex rovná se blbý sex a méně často znamená kvalitu. Jak kdyby mezi tím bylo nějaké rovnítko. Dle diskuzí zde to vypadá, že se vyplatí mít sex jedno za týden nebo i méně často, protože jinak je to o ničem, ale s takovou pauzou je to potom super a několik hodin. Přitom těch možností je více, častý sex může být také kvalitní a sex ne tak častý může být ještě k tomu úplně nemožný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107117
25.5.20 12:35
@izquierdo píše:
Mně přijde blbé, že se zde vychází z toho, že častý sex rovná se blbý sex a méně často znamená kvalitu. Jak kdyby mezi tím bylo nějaké rovnítko. Dle diskuzí zde to vypadá, že se vyplatí mít sex jedno za týden nebo i méně často, protože jinak je to o ničem, ale s takovou pauzou je to potom super a několik hodin. Přitom těch možností je více, častý sex může být také kvalitní a sex ne tak častý může být ještě k tomu úplně nemožný.

Kazdy to má prostě jinak. Není na tom co řešit. Někdo preferuje častější kontakt a někdo raději jednou za čas, ale pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
25.5.20 12:35
@Venetia píše:
To si spletli asi se mnou :mrgreen:

No já tomu nerozumím, protože v tom mém příspěvku, který jsem založila a ptala se, co s tím, že naše manželství má poslední měsíce sklon mít sex dvakrát týdně, tak jsem tam vysloveně ptala, že to právě není žádní šup sem šup tam. Ale teď, když jsme to doma vyřešili k mé spokojenosti, tak to samozřejmě už nemůže být kvalitní :roll: Abych asi neměla pocit, že jsem nakonec dostala vše, co jsem chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí