Profese učitele
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@annaei píše:
@neumisa Samostatný usudek se naprosto v české školství zakazuje a nedejbože, že dítě vymyslí něco samo. To ho pak většinou učitel ušlape to kouta
Ty vádo, už to zabal, z tebe ta nenávist stříká na hektolitry. A hlavně tahle moudra vštěpuj do hlavy potomkovi, to je tky dobrá cesta k tomu, aby z něj byl podobný optimista jako maminka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
Nákupčí ve škole nejsou. Negativní zkušenosti se zaměstnáními pracující s lidmi mám, lae nenapíšu, že většina lékařů, zdravotních sester, prodavaček, kadeřnic… jsou bl. i.
Ano, to jsem psala v závorce v prvním řádku. Nicméně předpokládám, že je tam člověk, co ty pomůcky pro školu nakupuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
Nákupčí ve škole nejsou. Negativní zkušenosti se zaměstnáními pracující s lidmi mám, lae nenapíšu, že většina lékařů, zdravotních sester, prodavaček, kadeřnic… jsou bl. i.
Ovšem už tu zaznělo, že dělníci…
No nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa Tak já nevim, kde jste brali, že jsem byla problémový žák byla jsem žák se 4,ale v důležitých chvílích jsem tam vždy byla. A kdyby to byl jeden incedent tak neřeknu. I učitelé mají právo se mílit jako každý jiný člověk. Jenom mam pocit, že v českých školách málokterý učitel je schopný přiznat to, že se mýlít. A pro mě by tim jako autorita vstoupnul. Ne, že začne obvinovat studenta, že on je ten problém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knihomyš píše:
Ano, to jsem psala v závorce v prvním řádku. Nicméně předpokládám, že je tam člověk, co ty pomůcky pro školu nakupuje.
to jsou učitelé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
JJ, ten despekt k práci učitelů z vás čiší, popelář byl poslední z posledních, kdo tu chyběl
Já k tvému povolání nemám despekt, to jsem tady psala, že dobrých učitelů si vážím, a nemám despekt ani k popelářům. Dobré práce si cením.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annaei píše:
@neumisa Tak já nevim, kde jste brali, že jsem byla problémový žák byla jsem žák se 4,ale v důležitých chvílích jsem tam vždy byla. A kdyby to byl jeden incedent tak neřeknu. I učitelé mají právo se mílit jako každý jiný člověk. Jenom mam pocit, že v českých školách málokterý učitel je schopný přiznat to, že se mýlít. A pro mě by tim jako autorita vstoupnul. Ne, že začne obvinovat studenta, že on je ten problém
ty sama jsi o sobě prohlásila, že jsi byla nemotivovaný žák, s častou absencí a výkonem podprůměrným - tedy problémový žák. Problémový žák neznamená jen, že dělá bordel v hodinách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Camael Tak já svého potomka naštestí do české školy posílat nemusim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ideální stav je, když popeláři nekafrají do práce doktorům a doktoři zase popelářům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knihomyš píše:
Ovšem už tu zaznělo, že dělníci…No nic.
Ne ode mne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@J_Doe píše:Šmankote, kde?
Já k tvému povolání nemám despekt, to jsem tady psala, že dobrých učitelů si vážím, a nemám despekt ani k popelářům. Dobré práce si cením.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annaei píše:
@hanka.br. Malostranské gymnázium. Mam příklad ne jenom od sebe, ale i od nevlastní segry. Učili se na biologii něco o miminku, což v té době její máma měla doma miminko. A nevlastní ségra si dovolila podotknout, že učitel ne vše řiká správně. A její máma pak musela letět do školy a obhajovat, protože ta učitelka se tvářila dotčeně. A pak jí její máma řekla až příště bude mít nějaký názor at si ho nechá pro sebe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annaei
Bohudík pro nás, s tebou by rodičáky byly zase o něco záživnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Camael píše:
@Knihomyš
Víš jak, školou prošel skoro každý, takže každý má pocit, že tomu rozumí, proto je tu diskuze o učitelích. Mám pocit, že nadávání na učitele už je tady takovým folklórem. A u tebe jsem myslela, že dokážeš rozlišit výčet negativ od stěžování si, to už tady taky padlo mockrát.
On skoro každý i nakupoval, sháněl opraváře, řešil něco na úřadě… Říkej tomu klidně výčet negativ, ale když je to na 5 stránek, stejně mi vrtá hlavou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit