Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelsey píše:
tak, že nejsou pravé Lamaze snad poznají podle materiálu, neříkaj mi, že ten materál bude stejný jak originál, to by přece nebyla pořizovací cena tak rozdílná, kdyby šlo o stejnou kvalitu materiálu
Ale ta okteré píšeš, to byla s těmi kočárky ne? Že inkasovala za ně prachy a kočárek nikde? Ona neprodávala imitace originálu
Hehe, naivko, platíš „za značku“ tzn. za reklamu, za distribuci, nikoli za kvalitnější materiál. Klidně může být matroš ten samý, v Číně bouchaj jednu směnu pro Lamaze a další dvě pro černej trh třeba ![]()
Jo, ta co okrádala matky ale neojebala finančák, proto dostala „jen“ podmínku, matky nikoho nezajímaj
@Anonymní píše:
@Bábrdl je ale rozdíl jednoho trestného činu a tří trestných činů a ještě u někoho kdo již trestaný byl
To je fakt. Zakladatelka je vinna, pojďme a zlynčujme ji. ![]()
Zakladatelko, chybu může udělat každý, ale tohle už je trochu moc, ne?
Z toho se asi už nevymluvíš. Rozhodně nemyslím, že půjdeš sedět, jak tady některé diskutující píšou. Ale vypadá to alespoň na tučnou pokutu.
Příspěvek upraven 30.07.13 v 13:18
@Gina108 píše:
Hehe, naivko, platíš „za značku“ tzn. za reklamu, za distribuci, nikoli za kvalitnější materiál. Klidně může být matroš ten samý, v Číně bouchaj jednu směnu pro Lamaze a další dvě pro černej trh třeba
Jo, ta co okrádala matky ale neojebala finančák, proto dostala „jen“ podmínku, matky nikoho nezajímaj
to mě nenapadlo
jo asi to tak bude s tím materiálem a výrobou u šikmookých
@Gába27 Někde po světě to tak funguje dodnes, tak proč ne. To u nás se spoléhá na nefunkční systém a podvodníci se vozí na lidech spokojeně dál. ![]()
@Gina108 Zakladatelka tady taky zatím FÚ neojebala. Už jsem to psala, příjmy se přiznávají až v březnu 2014. A předpokládám, že rozsah jejího „podnikání“ nebyl v takovém měřítku, aby se registrovala jako plátce DPH, že?
@Gába27 píše:
To je fakt. Zakladatelka je vinna, pojďme a zlynčujme ji.
Nemám v plánu ji lynčovat
Ptala se co se jí může stát, tak píšu co se jí může stát. Nebudu jí poklepávat po rameni a říkat, že je to v pohodě.
@Gába27 píše:
@Gina108 Zakladatelka tady taky zatím FÚ neojebala. Už jsem to psala, příjmy se přiznávají až v březnu 2014. A předpokládám, že rozsah jejího „podnikání“ nebyl v takovém měřítku, aby se registrovala jako plátce DPH, že?
Proč plátce DPH? Vykonává podnikatelskou činnost musí mít ŽL a ten nemá. Nejde po roce přijít na živnosťák a říct vystavte mi ho zpětně.
@Anonymní píše:
Proč plátce DPH?
Protože FÚ. Řeč byla taky o tom, jestli ojebala berňáky.
@Litta Mě jen zaráží, kolik krámů je vždycky na poutích a podobných akcích. Zcela zjevně jsou to šunty bůhví odkud a nikoho to netrápí. Na naprosto fakové panence je nápis Barbie jak vrata a nikdo prodejce nepokutuje, kontrola ze Živnosťáku žádná, celníci nic. Tady asi bude něco špatně, že? Ano, zakladatelka udělala chybu, ale nesuďme, když nevíme, za co ten záznam v rejstříku je.
@eumedon píše:
Protože FÚ. Řeč byla taky o tom, jestli ojebala berňáky.
tam bych to spíš viděla tak, že neměla v úmyslu odevzdat daně - odevzdat daňové přiznání, ne DPH ![]()
@Anonymní píše:
tam bych to spíš viděla tak, že neměla v úmyslu odevzdat daně - odevzdat daňové přiznání, ne DPH
každopádně, na přiznání daní za letošní rok má čas, takže to je jedna věc… že podnikala bez ŽL, to je zase jiná věc… a že prodávala padělky, které vydávala za originály, to je třetí věc… záleží, jaký úřad se toho chytí a kolik si tím vydělala…
@Anonymní píše:
Proč plátce DPH? Vykonává podnikatelskou činnost musí mít ŽL a ten nemá. Nejde po roce přijít na živnosťák a říct vystavte mi ho zpětně.
Hele, dělala to tři měsíce a už nedělá. Mohla to nabízet třeba jen proto, že u více kusů se rozpočítá vražedné přepravné a tím ušetří každý rodič. Na rovinu si přiznejme, že jí někdo naprášil, jak je v této malé české závistivé kotlince dobrým zvykem.
@Anonymní píše:
tam bych to spíš viděla tak, že neměla v úmyslu odevzdat daně - odevzdat daňové přiznání, ne DPH
no asi taky proto, že jako plátce DPH by se na FU musela registrovat ihned, ne až příští rok…
Ale zakladatelce bylo taky jasne, ze kdyz ma zaznam v RT, tak ji nikdo ZL nevyda..