Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bábrdl píše:
pokud to prodávala jako lamaze
Ne, pokud to bylo zaměnitelné ochrannou známkou.
@Melody 4 píše:
Neboj se, myslím, že do vězení tě nepošlou, už jen s přihlédnutím na tvého syna, počítám, že je to první problém se zákonem. Max. z toho bude náhrada škody.
Právě z mládí mám hřích
.
@Linda85 píše:
Jj
Aha. Určitě víš, že se to nedělá, žes ty maminky podváděla atd. atd. A už to dělat nebudeš. (vážně, už to nedělej)
No, a teď jak z toho ven. Existuje nějaký důkaz, že jsi ty konkrétně věděla, že to skutečné lamzze není?
@Linda85 píše:citace] @Linda85 píše:
Právě z mládí mám hřích.
šmarjá ženská, neříkej mi, že už jsi to dělala dřív
nebo jsi dokonce v podmínce
@Bábrdl píše:
Aha. Určitě víš, že se to nedělá, žes ty maminky podváděla atd. atd. A už to dělat nebudeš. (vážně, už to nedělej)No, a teď jak z toho ven. Existuje nějaký důkaz, že jsi ty konkrétně věděla, že to skutečné lamzze není?
Důkaz? Asi ne. Vždyť to tam prodává každej druhou. O aukru nemluvím ![]()
@Bábrdl píše: šmarjá ženská, neříkej mi, že už jsi to dělala dřívnebo jsi dokonce v podmínce
Ne nedělala a v podmínce nejsem.
@Linda85 píše:
Ne nedělala a v podmínce nejsem.
Tak co? nemáš čistý rejstřík?
@Linda85 píše:
Klidně uhradím škody, ale nějaké vězení?! Mám ročního chlapečka a určitě jsem se nechtěla obohatit.
No tak promiň, ale chtěla ses obohatit. Dělala jsi to za účelem zisku, možná minimálního, spíš jen jako přilepšení k RP (z lidského hledisla pochopitené), ale dle zákona to je „obohacení“ i kdyby jsi nakupovala za 99Kč a prodávala za 100kč ![]()
Teď se snaž po sobě smazat stopy, smazat všechny inzeráty, mailouvou korespondenci o koupi (pokud budou chtít, tak to dohledají, ale pokud ta škoda není velká, tak se tolik snažit nebudou)
@subsomi píše:
No tak promiň, ale chtěla ses obohatit. Dělala jsi to za účelem zisku, možná minimálního, spíš jen jako přilepšení k RP (z lidského hledisla pochopitené), ale dle zákona to je „obohacení“ i kdyby jsi nakupovala za 99Kč a prodávala za 100kčTeď se snaž po sobě smazat stopy, smazat všechny inzeráty, mailouvou korespondenci o koupi (pokud budou chtít, tak to dohledají, ale pokud ta škoda není velká, tak se tolik snažit nebudou)
Prý můžu přijít v doprovodu právníka.
@Linda85 píše:
Prý můžu přijít v doprovodu právníka.
To můžeš vždy, kdykoliv jednáš s orgánem veřejné moci (dokonce ještě před případným sdělením obvinění, existuje o tom i judikce).
Hlavně když už provozuješ něco, co se nesmí, navíc ne s čistým trestním rejstříkem, dala bych si pozor, co všechno zveřejňuji na internetu. Máš adresu, celé jméno a své fotky i fotky rodiny naprosto veřejně přístupné.
Koledovala sis, tak teď budeš pykat, nevím, co chceš číst za rady. ![]()
@Bábrdl píše:
pro začátek bych smazala inzoše i tady
kdes je brala? ty věci?
smazání jí už nepomůže, budou to mít dávno vytisklé
@ynax píše:
smazání jí už nepomůže, budou to mít dávno vytisklé
to ano, ale řeknou, že nepřestala, ani během vyšetřování
smazání bude vypadat výrazně líp
No něco málo tam bylo navrh.