Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ynax píše:
smazání jí už nepomůže, budou to mít dávno vytisklé
Pomůže jí v tom, že už té činnosti nepokračuje. Ale pochybuji, že by si kriminálka nezabezpečila důkazy předtím, než na ni uhodila.
Já teda nevím ale tohle mi nejde do hlavy, víš, že máš záznam v rejstříku a podnikáš takovéhle věci? Přece jsi musela vědět, že to není úplně v pořádku…založení živnosti je záležitost chvilky a drahé to taky není, takže to fakt nechápu, nevím co jsi čekala…
Ty jsi pobírala i hmotnou nouzi a neuváděla tyto peníze do příjmů viď?
. S právníkem bych určitě šla, máš toho trochu více. Padělky, zatajení příjmů, neoprávněný prodej…dost záleží na rozsahu.
@evill píše:
Ty jsi pobírala i hmotnou nouzi a neuváděla tyto peníze do příjmů viď?. S právníkem bych určitě šla, máš toho trochu více. Padělky, zatajení příjmů, neoprávněný prodej…dost záleží na rozsahu.
Podvod při žádostí o porodne,,, zakladatelka je pěkné kvitko ![]()
@Verca1989 no ale to je jenomjeden skutek, prodávání falzifikátů druhý.
Ja teda uprimne receno nevim, proc litovat a radit nekomu takovemu ![]()
kaslu ted na nejake uniky na clu a danich, ale ze nekdo vedome prodava falesne hracky me dokaze nedzvednout. lamaze se kupuje miminkum, ty to cele dny maji v puse a dotycna nema tuseni, z jakych je to materialu, jaka tam jsou barviva, jeslti to nemuze ublizit.
sorry, ale fakt za tohle postih preju ![]()
No pokud ti zakladatelko sociálka přijde na to, že jsi zatajila příjmy a pobírala neoprávněně dávky, budeš muset všechno vracet! Jinak prodávat padělky a dávat o sobě všude vědět
Ty jsi určitě ta kamarádka o které se tu před pár dny psalo, jak prodává levné lamaze na FB. Za blbost se platí. záleží jaký máš záznam v rejstříku, za co to bylo, na tom záleží, jestli k záznamu bude soudce přihlížet.
Pff, no dobre ti tak, zvlast, kdyz si to delala vedome a za ucelem zisku. A to, ze mas rocni dite soud ani nemusi zajimat, pokud se prokaze, zes toho nasekala fakt hodne (prodej bez ZL, ty padelky, okradani UP), v base klidne muzes skoncit..Kluk bud u otce, jinych pribuznych, nebo v jinem zarizeni(kojenaj, decak)..
Jedna uživatelka tady psala, že prodává přes FB Lamaze z Číny s Kamarádkou - není to tvoje společnice?
https://www.emimino.cz/…nkovani/629/?…
Příspěvek: 19.07.13 09:06
Psala tam i, že je minimální odběr 10 ks. Doporučuji ten kousek diskuze na kterou jsem dávala odkaz pročíst, jsou tam i k tomu Lamaze fotky.
Každopádně to bylo úmyslné obohacení. Raději si objednám něco sama, než přes někoho u koho ani nevím, jestli to je, nebo není padělek a ještě někomu platit provize? Ani náhodou. ![]()
@Ambriel píše:
Jedna uživatelka tady psala, že prodává přes FB Lamaze z Číny s Kamarádkou - není to tvoje společnice?https://www.emimino.cz/…nkovani/629/?…
Příspěvek: 19.07.13 09:06
Psala tam i, že je minimální odběr 10 ks. Doporučuji ten kousek diskuze na kterou jsem dávala odkaz pročíst, jsou tam i k tomu Lamaze fotky.
Každopádně to bylo úmyslné obohacení. Raději si objednám něco sama, než přes někoho u koho ani nevím, jestli to je, nebo není padělek a ještě někomu platit provize? Ani náhodou.
nene, to já nejsem.
@Linda85 Vzhledem k tomu, že jsi už trestaná, nic zvláštního ti nehrozí. Nějaký další záznam ti může být ukradený
Maximálně pokuta a jak dosáhnout co nejnižší ti poradí právník.
@Linda85 píše:
nene, to já nejsem.
Vím, že to nejsi ty, ale není to nějaká tvoje zákaznice, nebo společnice?
Psala i toto : Holky kamarákda objednává lamaze z číny – ale je to totožné ve všem jak originál – velikost, barva, materiál i stejné ochranné štítky! Jde to z totožné továrny – cena 140kč/kus – ty hračky a housenka
@Bábrdl píše:
@Linda85 Vzhledem k tomu, že jsi už trestaná, nic zvláštního ti nehrozí. Nějaký další záznam ti může být ukradenýMaximálně pokuta a jak dosáhnout co nejnižší ti poradí právník.
Kdyby po ní chtěla náhradu přímo firma Lamaze, tak to může být i nějaký miliónek.
Nechápu, že to člověku ta to stojí. ![]()
@eumedon píše:
Pomůže jí v tom, že už té činnosti nepokračuje. Ale pochybuji, že by si kriminálka nezabezpečila důkazy předtím, než na ni uhodila.
Nebo nepomohlo by ji kdyby si dodatečně vyřídila živnosťák na velkoobchod/maloobchod? Pokud by chtěla prodávat dál, ale už né na černo
a né padělky?
@Kelsey píše:
Nebo nepomohlo by ji kdyby si dodatečně vyřídila živnosťák na velkoobchod/maloobchod? Pokud by chtěla prodávat dál, ale už né na černoa né padělky?
Vzhledem k tomu, že bude mít s největší pravděpodobností zákaz činnosti, tak nepomohlo.