Gyncentrum Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.4.13 21:42
@31.8.1983. píše: :D Ahoj chci se zepat paní doktorka mého přítele posila do ov na gyncentrum spermograf a jdu tam ted ve čtvrtek a chci se zeptat jestli něco budem platit

Něco určitě, ale nevím přesně kolik. Minimálně 50 kč za návštěvu

• Citovat
  • Upravit
jurajjurajjuraj
1.5.13 11:38
@31.8.1983. píše: :D Ahoj chci se zepat paní doktorka mého přítele posila do ov na gyncentrum spermograf a jdu tam ted ve čtvrtek a chci se zeptat jestli něco budem platit

budete platit 200,–, at si veme obcanku a kartu pojistence, pokud mate moznost zajedte si radeji do fertimedu v polance, na 100% tak budou mit lepsi pristup nez ti smejdi v gyncentru a na papire najdes vic vysledku

me tam dali papir ze je vsecko ok a kdyz sem to pak porovnaval s hodnotama na netu tak treba nektere dulezite udaje tam nebyly vubec

takze jeste jednou, pokud mate moznost vyhnete se gyncentru v ostrave

• Citovat
  • Upravit
31.8.1983.
1.5.13 16:01

Děkuji tak jsem zvědava na zítřek, a nevím proč mě posíla do ov když to je u nás v Opavě :)

• Citovat
  • Upravit
jurajjurajjuraj
1.5.13 18:38

Tak to teda nechapu proc tam jdete, kaslete na to co vam rika doktorka a zajdete si tam u vas, ono ani nejde o tech 200,– jenze co vam z vysledku ve kterem budou chybet nektere dulezite udaje, myslim ze vase doktorka ma s nema dohodu a dohazuje jim ksefty, urcite ne zadarmo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.13 20:59
@jurajjurajjuraj píše:
No nejsem sice holka ale protoze se nam taky nedari tak sem tam sel na spermiogram ( az druhy den sem prisel na to ze v polance je fertimed- nebo tak nejak ) takze : objednal sem se, jeli jsme 60km, 20 minut jsme hledali misto na zaparkovani, vsechny parkoviste na karty, zavolal sem z auta do gyncentra ze tam sem objednany a jestli maji nekde svoje parkoviste nebo at mi poradi kde mam zaparkovat- absolutni nezajem, pak me nasmerovali cajti a zaparkovali jsme, prisli jsme do gyncentra a cekali jsme ze kdyz tam ma mit clovek klid a pohodu tak i chodby budou nejak vypadat ale smula, sli jsme do druheho patra tam se poresilo obcanku atd a sel jsem do odberove mistnosti, mistnost metr a pul na metr a pul, plastova zidle jak u tamanu, nefunkcni televize, umyvadlo a zadny vesak (takze pokud si chce clovek neco sundat tak nejspis na zem ukladat do kominku ), odevzdal jsem vzorek a rekli nam stavte se za hodinu zhruba a HLAVNE zaplatte v pokladne ted hned, o babe v pokladne skoda slov, jenom ji zajimalo jmeno a kdyz dostala prachy tak ani bu ani mu a sli jsme.

za hodinu jsme prisli ( oteviraci dobu maji psanou do 16h. prisli jsme 14:07 a trefili jsme na posledni zenskou ktera uz byla pomalu taky na odchodu, ta nam jeste vysledky dala, neco malo vysvetlila a zbytek jsme si museli zjistovat na netu, nektere vysledky nebyly napsany vubec

no a tak hned co jsme vysli jsme se s manzelkou behem par sekund shodli ze i kdyz se darit nebude a umele plati pojistovna tak temhle SMEJDUM pojistovna za nas platit nikdy nebude, radeji jezdit o 100km dal nez do gyncentra v ostrave

no a druhy den jsme prisli na to ze fertimed mame z baraku o kilometr dal jenom jinym smerem trosku
čau…ty jo, nechce se mi věřit, takovéto chování. já mám teda dobré zkušenosti.
  • Citovat
  • Upravit
Takterétovyšlo.
18.6.13 14:53

Ahoj, my kdysi taky byli v gyncentru v Ostravě, nejen že je tam velký problém s parkováním, ale také s lidským přístupem, opravdu jsme měli pocit, že jim tam jde pouze a jen o peníze. Doktor mudr. Čermák se s náma bavil, jako s povlem a tvrdil, že jsem na tom tak špatně s tvorbou vajíček, že mám na přirozené početí šanci 0,01% (my jsme byli v horší situaci, manžel měl po chemoterapii a museli jsme pracovat s jeho zamraženým sperma.) No utekli jsme od nich, taky k fertimendu, mají sídlo v Olomouci, ale i v Polance nad O.Nic méně pokus o umělé oplodnění i když tam jsem na tom zdravotně byla v podstatně lépe se nezdařil. Po dvou letech jsme zjistili, že se manželovi začala obnovovat rozmnožovací funkce, já prodělala laparoskopii, kde mi odstranili srusty v podbříšku a o 4 měsíce jsem otěhotněla bez jediného doktora. Ale je fakt, že jsem se na téměř manželův rozkaz na dítě přestala soustředit, chodila jsme cvičit, jezdili jsme lyžovat atd…(Aktivitu jsme vyvíjela 2měsíce z toho měsíc těhotná :) ) Takže teď mi to moje 0,01% spinká v postýlce a vypadá to, že v únoru si pojedeme do porodnice pro další 0,01%. Takže ať uměle nebo přirozeně, nepřestávejte věřit, že to vyjde. I když musím přiznat, že víc než k doktorům jsme se začala obracet na Pána Boha (a ukázalo se že ten je mocnější) Všem Vám přeji hodně štěstíať si brzy užijete rodičovských radostí.

• Citovat
  • Upravit
Takterétovyšlo
18.6.13 14:58

Ještě jsem chtěla říct, že ty odběrové místnosti jsou úděsné všude, ale lze si vzít sterilní nádobku odběr provést někde v soukromí a do hodiny dovést.

• Citovat
  • Upravit
4236
30.7.13 11:01

Zdravím všechny maminky nebo snažilky. Já byla letos v gyncentru poprvé v červnu a hned první pokus vyšel, nyní jsem 9tt.Pan DR. Lachčina byl příjemný a i sestřičky měly lidský přístup. Takže jen chvála :potlesk:
Ještě máme 2embrya v mrazáku tak určitě za 2roky zkusíme rozmrazit a použít, snad to taky vyjde, ať máme doma veselo :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.13 11:21

@terkom83 moc moc gratuluji k těhu a stejný názor :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4236
31.7.13 11:24

Proč anonym?? Taky jsi už těhulka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.13 19:30

@terkom83 ne ne, já už jsem matka a děti mám z gyncentra

• Citovat
  • Upravit
4236
1.8.13 15:49

Tak to je fajn, že ti to vyšlo. Já čekám z gyncentra první, ale ještě máme 2zmražené a doufám, že by ještě jedno z toho mohlo vyjít. Uvidíme časem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čmelinda
10.10.13 16:37

Gyncentrum Ostrava

Ahoj,
chtěla bych přispět taky do diskuse. S partnerem jsme byli na Gyncentru v Ostravě a prodělali jsme během 3/4 roku čtyři inseminace.

Musím ale říci, že se nám vůbec nelíbí přístup jak personálu, tak lékařů, chladné, neosobní jednání. Nikdy na nás neměli dostatek času, na jakékoliv dotazy jsme dostali pouze strohou odpověď, vlastně jsme se nic nedozvěděli, mnohdy na nás neměli ani čas. Prostě neprofesionální jednání.

Pro většinu z nás je tohle velice citlivá záležitost a podle toho by se měli chovat i lékaři a personál. Vždyť oni jsou tady pro nás, ne my pro ně.

Teď jsme se dozvěděli o Centrum asistované reprodukce Frýdek-Místek.
Byli jsme tam s partnerem u MUDr. Konstantina Čaplygina. To byl pro nás ale šok. Neuvěřitelně lidský přístup a slušnost. Ty informace, co jsme se dozvěděli za 1/2 hodiny to jsme se nedozvěděli za 3/4 roku v Gyncentru v Ostravě.
Výsledky, o kterých nám v Ostravě řekli, že jsou špatné, tak ve Frýdku s tím nebyl žádný problém.
Gyncentrum v Ostravě už nechci ani vidět. Pokaždé, když jsme tam šli jsme měli nepříjemný pocit.

Nikomu to nedoporučuji.

• Citovat
  • Upravit
4236
10.10.13 16:54
@čmelinda píše:
Ahoj,
chtěla bych přispět taky do diskuse. S partnerem jsme byli na Gyncentru v Ostravě a prodělali jsme během 3/4 roku čtyři inseminace.

Musím ale říci, že se nám vůbec nelíbí přístup jak personálu, tak lékařů, chladné, neosobní jednání. Nikdy na nás neměli dostatek času, na jakékoliv dotazy jsme dostali pouze strohou odpověď, vlastně jsme se nic nedozvěděli, mnohdy na nás neměli ani čas. Prostě neprofesionální jednání.

Pro většinu z nás je tohle velice citlivá záležitost a podle toho by se měli chovat i lékaři a personál. Vždyť oni jsou tady pro nás, ne my pro ně.

Teď jsme se dozvěděli o Centrum asistované reprodukce Frýdek-Místek.
Byli jsme tam s partnerem u MUDr. Konstantina Čaplygina. To byl pro nás ale šok. Neuvěřitelně lidský přístup a slušnost. Ty informace, co jsme se dozvěděli za 1/2 hodiny to jsme se nedozvěděli za 3/4 roku v Gyncentru v Ostravě.
Výsledky, o kterých nám v Ostravě řekli, že jsou špatné, tak ve Frýdku s tím nebyl žádný problém.
Gyncentrum v Ostravě už nechci ani vidět. Pokaždé, když jsme tam šli jsme měli nepříjemný pocit.

Nikomu to nedoporučuji.

100 lidí 100 názorů, taky záleží který doktor se o Vás staral, ale i sestřičky byly fajn a lidský přístup mi tam nechyběl. Na každou návštěvu jsme se těšili, že se zase o kousek posuneme kupředu. Možná to je i tím, že my tam tak dlouho ani nemuseli chodit, stačil měsíc a hned první pokus nám vyšel. Teď jsem ve 20tt a užívám si těhu pocity.
Přeju Ať vám to tedy ve Frýdku vyjde lépe a taky máte drobečka brzo doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
10.10.13 18:20

Gyncentrum opravdu nikdy vice…urážky, nelidsky přístup, prachy o nic jiného tady nejde. sestřičky byly hodné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.