Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
jsem z listopadu 2006 a můžu vám bohužel říct, že se ještě stále nevyspím v klidu až do rána.Čůrat chodím vždy kolem 1hod v noci a je jedno, jestli jdu spát v 20.30 nebo 22 hod. Ráno vstávám v 5hod a to jdu samozřejmě zase. A to se snažím odpoledne a na večer už moct nepít. Jinak je to asi týden, co mě přešly nevolnosti. Teď už mám chuť na vše, co jsem nemohla podlední dobou ani vidět.
Jinak vám přeji úspěšné kontroly a spokojené mimísky ![]()
lena123 To se mi nějak nezná…Myslela jsem, že když je mimoděložní těhotenství, tak Dr vlastně nemůže na UTZ nic najít, ne? Zkus tomu nepřikládat velký význam a ber to tak, že v úterý zase uvidíš malýho mimína ![]()
Ahojky, zdravím všechny nové těhulky. Možná přibyla jen jedna, jsem sklerotik, věk mě zatím asi neomlouvá ![]()
Leni to nechápu, když něco vidí v děloze, jak by to mohlo být mimoděložní?
To bude dobré, jen teda na té Klapzubově jedenáctce tím pádem bude ještě víc práce, než se zdálo… ![]()
Noono , hlásím termín prohlídky - 16.5.
Tak a zase běžím, byla jsem zvědavá, tak jsem si vlezla na pc u mámy v práci. Hezké odpoledne všem. ![]()
Holky ,no to je právě to,že říkal ,že je tam tečka
,tak jí tam viděl ,ne
Dokonce řekl,že dvě to nejsou ,tak si vyberte ![]()
S tím čůráním..Jsem buď a) divná b) třeba to je těma práškama, co mi teď dala doktorka a nebo za c) moje tělo zapomělo na to, že jsem těhulka a pár nocí se chovalo jako normálně ![]()
Lena Mno já nevím, nejsem doktor, ale podle mě, když na UTZ doktor viděl tečku, tak by to mělo být v poho. Dle mého mínění u mimoděložního není na UTZ nic vidět…Máš na omak bolestivý podbřišek? Všude píšou, že to je příznak mimoděložního…
No nevím, to mi hlava nebere. Buď tam je, nebo ne. Možná mu ta tečka přišla malá a chce se podívat ještě jednou, jestli se zvětší. Ale vzhledem k „pokročilosti“ těhu musí být malá. Tento týden, v jednom z mailů z rodiny psali, že asi v 17. dni má mimi 1 mm. Tak to je opravdu pidi tečka. Teď má určitě víc, ale stejně je pidi… ![]()
Jo, a ještě jsem si vzpomněla, že na www.porodnice.cz v jejich poradně ten dr. píše, že těhotenství musí být někde vidět když je HCG nad 1500 i.u. A že to je asi tak mezi 35.-43. dnem cyklu. Takže i kdyby tam tečka nebyla, ještě je brzy na hodnocení. A ona tam je. Takže tím je to podle mě jasné. Howgh ![]()
Shodnu se naprosto se Sajsou ![]()
Vždyť si zasloužilá maminka. Myslím, že bys poznala, kdyby bylo něco v nepořádku…
Berunky ,mě v podbřišku malinko bolí,ale já to mám s IVF,mám citlivý i vaječníky,prý je to normální ,říkal dr,jsou tam totiž po tom zákroku cysty ![]()
A co chce podniknout doktor s těma cystama? Nechá je tam až do porodu?
No, ono prý na začátku těhu v podbřišku může pobolívat. Není to prý nic nenormálního. A navíc pokud máš cysty, tak ani nemluvim. ![]()
leno123 já bych se nenervovala, já myslím, že ujistit se potřebuje hlavně dr. a všechno je vpořádku, teď nevím, jestli tomu mám rozumět tak, že tohle těhotenství je po IVF ? pak by se přece mohlo stát, že se vajíčko uhnízdí třeba o den dva později a je to tedy míň dní, než si všichni myslíte - mně se příčí brát na všechny stejný metr, protože jsme bilogický materiál a ne nějaké kovové odlitky a tudíž to probíhá u každé maminy jinak, určitě i po IVF.A trvám na tom, protože mně ještě tak zle nikdy nebylo, a jsem těhotná počtvrté
!jo, a ještě jsem si vzpomněla, že v podobném termínu se nachází Agata a dr.tam taky ještě tento týden kromě váčku nic neviděl… tak klid, mimoděložní to určitě není