prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9130
10.5.06 06:55

Ahoj,
tak jsem to asi zakřikla, myslela jsem si, že už mi bude dobře a dnes ráno jsem poprvé zvracela a teď sedím v práci připravená na ústup na záchod, pořád mi je nějak blivno, snad už to opravdu přejde. :(
Jména už máme taky. Pro holčičku máme: Madlenka, Adálka, Alžbětka a pro chlapečka: Honzik, Matýsek, Vojtíšek.
Manžel by tedy chtěl holčičku Gudrunku (viděl to jméno u nějakého filmu v titulkách a moc se mu líbilo), ale to mu neprošlo, samozřejmě to ale všem hned řekl, takže bříšku říkáme všichni Gudrunka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.5.06 08:07

kristynab Tak to ti nezávidím :cry: Zkus nějaký ty lízátka pro těhule na nevolnosti.
Mě je každým dnem lépe, jen poslední dobou trpím nespavostí.
Hlavně držím palce při dnešní kontrole !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
10.5.06 08:12

Lízátka koupené mám a lízám, ale stejně jsem dneska zvracela, taky doufám, že mi bude líp. Ono to možná bude dneska i tím, že jsem hodně nervozní před tou dnešní kontrolou, docela se bojím, tak to snad dobře dopadne a já půjdu domů s těhu průkazkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.5.06 08:23

kristynab Tak poctivě blízej, mysli na to, že zase uvidíš malýho na UTZ a bude to dobrý, neboj :wink: I když mě se to kecá, já mám kontrolu až v pondělí :lol: Taky budu nervózní jak fena před porodem :lol: :lol: :lol:
A hodně pij, ať nejsi dehydratovaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
10.5.06 08:38

Uvidíme, jak to dopadne, docela se bojím, jestli nemám nějaký zánět, od víkendu mě tam dole něco svědí, tak se bojím, ještě o to víc, snad to nebude nic vážného, nevím co se dělá, když je zánět v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
10.5.06 08:44

čaute :lol: kristyn já myslím, že se vůbec nemusíš bát ani toho zánětu - když tak to budou nějaké kvasinky a prťavec je chráněný hlenovou zátkou a dlouhatánským krčkem, tak se to jen přeléčí a vše bude OK, buď v klidu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.5.06 08:49

Tak nějaký zánět mám asi taky :roll:
Jsem zvědavá, co mi na to Dr.řekne :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
10.5.06 08:53

já na to taky dost často tprpívám, teď mám teda chvíli klid 8) , ale jelikož se jedná většinou fakt o kvasinky a lokální záležitost, tak kromě toho že je to nepříjemné si myslím, že nijak ohrožující - i když pravda teď se mi to kecá, když mi nic není /klep,klep,klep/ - tedy co se týče tohodle, jinak mi je všechno :cry: - dle Noony bych zítra měla přestat čurat a mě se zdá, že strávím na WC celé těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.5.06 08:58

Já na výtoky nikdy moc netrpěla. Max, že mě manža občas nešetrně sedřel :oops:
jolmo Moc klidu ti asi nepřidám. Předevčírem jsem procestovala na záchod celou noc :evil: Ale dneska už zase dobrý.
V jedný chytrý knížce jsem četla, že by tomu mohlo pomoct snažit se moc nepít po 18.hodině večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
10.5.06 09:01

Jo, takovou chytrou knížku mám taky, akorát že se odmítám trápit žízní, to si radši vstanu - já např. se musím 100% napít ještě po vyčištění zubů, jinak bych asi neusla, takže holt budu čekat na to krátké období nečurání, než zas pro změnu začne na ten močák naléhat lebeňa prťavce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.5.06 09:12

To je taky fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
10.5.06 09:19

AHOJ TEHULINKY!!!
tak jak se dneska mate? Uz se ozvala Alinka? ja jsem se nedostala k PC, jelikoz vcera cely den byl drahousek doma a to mam proste utrum, protoze on na nem cely den pracuje. Jinak jsem vcera volala tomu memu drahemu dr. a on tam nebyl!!!!! TO je vazne osud!!!

Tak mi sestricka rekla, ze mam volat dneska, tak jsem volala a mluvila s nim a resila to vsechno pres tel. tak mi rekl, ze mam sebrat neschopenku, a vse ostatni co mam a zitra dorazit, ze ma teda zatracene narvano, ale ze me tam nekam vecpe. Takze prosim o zmenu KO jdu zitra mezi 11 a 12, byl docela prekvapenej, ze nekrvacim, takze mozna vypadame nadejne. jinak se pripojuju do klubu nevolnosti. Ja mam hrozne rano a dopoledne a taky v aute, ale vecer jsem naprosto fit a plna energie. :D :D :D :D :D :D :D a potom do dvou koukam na telku, protoze nemuzu usnout! :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.5.06 09:23

Terra To jsem ráda, že si se ozvala :wink:
Takže zítra? Budu držet palečky! A neboj, určo to dopadne dobře. Nekrvácíš, což je známka toho, že máš tam dole velkýho bojovníka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.5.06 09:24

Jinak s manželem to mám doma taky. Jakmile je doma, za boha ho nemůžu dostat od PC. Ale on na něm nepracuje, on na něj hraje nějakej fotbalovej manager :evil: Naštěstí chodí normálně do práce, ale večer je skoro zázrak, když se na PC dostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
10.5.06 09:27

Ahoj Terro - já jsem se k tomu nestačila pořádně vyjádřit, ale taky si myslím, že bude všechno v pohodě a že vůbec není nic špatného na tom, když si chceš něco ověřit na druhé straně - myslím tím u jiného dr. A i když ty prohlídky nejsou laciné, tak pořád si myslím, že člověk, který je závislý na tom, jestli mu ty finance přineseš nebo ne, si moc dobře uvědomuje tvou cenu a adekvátně tomu se většinou chová. Doufám, že to nemám poplantané, ale pokud má narváno doktor, u kterého se platí, tak to taky o něčem svědčí :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí