Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
tak jsem to asi zakřikla, myslela jsem si, že už mi bude dobře a dnes ráno jsem poprvé zvracela a teď sedím v práci připravená na ústup na záchod, pořád mi je nějak blivno, snad už to opravdu přejde. ![]()
Jména už máme taky. Pro holčičku máme: Madlenka, Adálka, Alžbětka a pro chlapečka: Honzik, Matýsek, Vojtíšek.
Manžel by tedy chtěl holčičku Gudrunku (viděl to jméno u nějakého filmu v titulkách a moc se mu líbilo), ale to mu neprošlo, samozřejmě to ale všem hned řekl, takže bříšku říkáme všichni Gudrunka.
kristynab Tak to ti nezávidím
Zkus nějaký ty lízátka pro těhule na nevolnosti.
Mě je každým dnem lépe, jen poslední dobou trpím nespavostí.
Hlavně držím palce při dnešní kontrole !
Lízátka koupené mám a lízám, ale stejně jsem dneska zvracela, taky doufám, že mi bude líp. Ono to možná bude dneska i tím, že jsem hodně nervozní před tou dnešní kontrolou, docela se bojím, tak to snad dobře dopadne a já půjdu domů s těhu průkazkou.
kristynab Tak poctivě blízej, mysli na to, že zase uvidíš malýho na UTZ a bude to dobrý, neboj
I když mě se to kecá, já mám kontrolu až v pondělí
Taky budu nervózní jak fena před porodem
![]()
A hodně pij, ať nejsi dehydratovaná…
Uvidíme, jak to dopadne, docela se bojím, jestli nemám nějaký zánět, od víkendu mě tam dole něco svědí, tak se bojím, ještě o to víc, snad to nebude nic vážného, nevím co se dělá, když je zánět v těhotenství.
čaute
kristyn já myslím, že se vůbec nemusíš bát ani toho zánětu - když tak to budou nějaké kvasinky a prťavec je chráněný hlenovou zátkou a dlouhatánským krčkem, tak se to jen přeléčí a vše bude OK, buď v klidu ![]()
Tak nějaký zánět mám asi taky ![]()
Jsem zvědavá, co mi na to Dr.řekne ![]()
já na to taky dost často tprpívám, teď mám teda chvíli klid
, ale jelikož se jedná většinou fakt o kvasinky a lokální záležitost, tak kromě toho že je to nepříjemné si myslím, že nijak ohrožující - i když pravda teď se mi to kecá, když mi nic není /klep,klep,klep/ - tedy co se týče tohodle, jinak mi je všechno
- dle Noony bych zítra měla přestat čurat a mě se zdá, že strávím na WC celé těhotenství
Já na výtoky nikdy moc netrpěla. Max, že mě manža občas nešetrně sedřel ![]()
jolmo Moc klidu ti asi nepřidám. Předevčírem jsem procestovala na záchod celou noc
Ale dneska už zase dobrý.
V jedný chytrý knížce jsem četla, že by tomu mohlo pomoct snažit se moc nepít po 18.hodině večer…
Jo, takovou chytrou knížku mám taky, akorát že se odmítám trápit žízní, to si radši vstanu - já např. se musím 100% napít ještě po vyčištění zubů, jinak bych asi neusla, takže holt budu čekat na to krátké období nečurání, než zas pro změnu začne na ten močák naléhat lebeňa prťavce ![]()
AHOJ TEHULINKY!!!
tak jak se dneska mate? Uz se ozvala Alinka? ja jsem se nedostala k PC, jelikoz vcera cely den byl drahousek doma a to mam proste utrum, protoze on na nem cely den pracuje. Jinak jsem vcera volala tomu memu drahemu dr. a on tam nebyl!!!!! TO je vazne osud!!!
Tak mi sestricka rekla, ze mam volat dneska, tak jsem volala a mluvila s nim a resila to vsechno pres tel. tak mi rekl, ze mam sebrat neschopenku, a vse ostatni co mam a zitra dorazit, ze ma teda zatracene narvano, ale ze me tam nekam vecpe. Takze prosim o zmenu KO jdu zitra mezi 11 a 12, byl docela prekvapenej, ze nekrvacim, takze mozna vypadame nadejne. jinak se pripojuju do klubu nevolnosti. Ja mam hrozne rano a dopoledne a taky v aute, ale vecer jsem naprosto fit a plna energie.
a potom do dvou koukam na telku, protoze nemuzu usnout!
![]()
Terra To jsem ráda, že si se ozvala ![]()
Takže zítra? Budu držet palečky! A neboj, určo to dopadne dobře. Nekrvácíš, což je známka toho, že máš tam dole velkýho bojovníka ![]()
Jinak s manželem to mám doma taky. Jakmile je doma, za boha ho nemůžu dostat od PC. Ale on na něm nepracuje, on na něj hraje nějakej fotbalovej manager
Naštěstí chodí normálně do práce, ale večer je skoro zázrak, když se na PC dostanu…
Ahoj Terro - já jsem se k tomu nestačila pořádně vyjádřit, ale taky si myslím, že bude všechno v pohodě a že vůbec není nic špatného na tom, když si chceš něco ověřit na druhé straně - myslím tím u jiného dr. A i když ty prohlídky nejsou laciné, tak pořád si myslím, že člověk, který je závislý na tom, jestli mu ty finance přineseš nebo ne, si moc dobře uvědomuje tvou cenu a adekvátně tomu se většinou chová. Doufám, že to nemám poplantané, ale pokud má narváno doktor, u kterého se platí, tak to taky o něčem svědčí
.