prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
10.5.06 09:30

Já mám PC svůj vlastní, ale můj muž pro změnu nesnáší, když u něj příliš dlouho sedím, prý tím negativně ozařuji malého :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.5.06 09:35

My hned jak usyslíme nějaký penízy, koupíme nějaký starší obyčejný notebook a bude :lol: To mi na internet bude stačit…
Já jdu něco hamat, mám na něco chuť :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
10.5.06 10:59

Ahoj holčinky.

včera jsem se snažila sem něco napsat, ale pořád mi to vyhazovalo nějakou blbou chybu, tak nevím, co to bylo.

Zdá se, že špinění definitivně ustalo ťuk ťuk ťuk :wink: , bradavky už mě nebolí, čůrat chodím v normě. Jen musím pořád jíst, protože když nejím, tak se mi chce blinkat a unavená jsem taky pořád.

Včera jsem siměřila bříško a za 2 týdny mi vyrostlo o 2cm…chi chi chi :lol:

No a k těm jménům - my musíme dát jména 2, protože tchán by se asi zjevil, kdyby nebyl malej Honzík (těch je u nich už asi 7 nebo kolik) a tak jsme vymysleli, že dáme 2 jména a Honzík se používat nebude :wink: Líbí se nám hrozně moc Richard a Adam, ale Adama kvůli prosinci a štědrýmu dnu rozhodně vypustíme.
U holčičky se vášnivě přeme, zatím je času dost, ale bude to boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.5.06 11:26

Popelka Mno jo, to mě nenapadlo si měřit bříško :wink: Ale fakt je ten, že jsem se teď u tchánovců vážila a za poslední měsíc jsem nepřibrala ani kilo..Ale břicho se mi během týdne hrozitánsky zvětšilo..Pomalu začínám vypadat jak těhule :lol:
Vidíš jolmo ? Popelka se už taky pomalu dává do normálu.Takže už to máš taky za pár :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
10.5.06 11:28

Ahoj holciny,
tak jak je? vcera jsem se dovedela necovic o tech blbejch lecich, co jsem brala. Tak pro vas, kdo to nevite a chcete se vzdelat :-)
Leky se deli do skupin A, B, C, D (ais jou jeste B1, B2… newim presne). A nemaji zadny vliv na plod, C-D maji. Ty, co jsem ja brala v prvnim tydnu vyvoje plodu jsou skupina D :-( A v prvnim tydnu se vyviji pater a srdicko. Mela bych ze zakona narok na potreat zdarma, super, no, toho 100% nevyuziju. Takze az 7.6. se dozvim, co srdicko. A taky mam strach z odberu polodovy vody, ale to me zatim neceka, to se uvidi… Já newim, jestli jsem sem už něco z toho nepsala, tak se kdyžtak omlouvám, když včera jsem získala nové informace, tak se peci musím podělit:-)

Mějte se hezky, nezlobte a budte v klidu… A užívejte sluníčka a čerstvého vzduchu. Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
10.5.06 11:29

Já jsem o den těhotnější jak Popelka a do normálu mám stále daleko :cry: , já už normální nikdy nebudu :lol: :roll: . Jedu s autem do servisu, tak se mějte… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
10.5.06 11:33

Jolmo budeš neboj…mně se sice dává všechno ostatní do normálu, ale mám dojem, že nevolnosti spíš přibývají 8O
Noemmi na co jsi brala léky? Určitě to bude dobrý…přeci to nutně neznamená, to mít vliv musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.5.06 11:46

Noemmi Tak to ti věřím, že z toho máš strach :cry: Taky bych z toho nebyla nejveselejší.. Ale zkus trochu přírodě důvěřovat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.5.06 11:47

jolma Pa a ne že tě zase nabourá nějaká fiflena :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
10.5.06 11:48

byly to léky doxybene, na porodnice.cz jsem si nasla, ze nic nedelaj… Brala jsem je na ekzém - jsou to antibiotika a já měla ekzém fakt dost :-( Ale berou se normalne asi i na zánět horních cest dýchacích, prostě klasika… Já doufám, že to bude OK… stejně to neovlivním, bud bude, nebo nebude… a já věřím, že bude

Jinak o prodlouženým vákendu jsme byli n kolech s manželem, spali ve stanu, bylo to super, pořád sme odpočívali a tlačili každej kopeček… jenom doufám, že to na mimi nemá nějakej blbej vliv, ale cítím se fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.5.06 11:57

noemmi Zkus myslet na něco hezkýho. Ať tě manža třeba vytáhne do kina. Musí to bejt strašný psycho. Ale skutečně ty s tím nic neuděláš..Ani nikdo jiný. Věr tomu, že máš velkýho bojovníka, kterej s váma moc chce být… Já když byla u Dr. jakjsem se složila a říkala mi, že buď je ten nález kus odloupnutýho mimína nebo krevní sraženina, tak jsem se večer naložila do vany, dala si ruku na břicho a řekla jsem mimínovi, že vím, že je velkej bojovník. Ale přemlouvat ho nebudu. Jestli tady s náma chce být, ať bojuje. A zatím to nevypadá, že by si to malej rozmyslel :lol: Ale uvidíme v pondělí u Dr. Ale zatím se cítím dobře. Až mě to někdy děsí, jak mi skoro nic není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
10.5.06 12:22

moc děkuji za povzbuzení, opravdu. Já jsem veřící, a věřím, že jestli Bůh chce abysme měli zdravý miminko, tak ho mít budem. Snažím se na to nějak nemyslet…
a doufám, že odběr plodovky mě mine Já měla dycky strach i z odběu krve, to odešlo až teď, když jsem těhotná a brali mi krev, bylo to v pohodě…
Ještě jednou moc děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.5.06 14:34

noemmi Nemáš zač.. Zkus se tím nestresovat :wink:
A mě kdyby vyšly špatně odběry, tak bych na plodovku šla v poho. Asi je to tím, že jsem o tom ještě nehledala moc informací, tak z toho strach nemám :? A Aspoň bych na 100% věděla, jestli čekám kluka nebo holčičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.5.06 15:28

já jsem nějaká zvláštní těhulka - ranní nevolnosti mě naštěstí minuly, a doufám, že se už ani nedostaví, nedovedu si představit, jak bych to v práci zvládala. Nevolnosti mám až večer, nezvracím, ale je mi těžko.

na WC v noci chodím juž en jednou a dnes vůbec, zato ráno jsem měla po probuzení pilno :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
10.5.06 15:43

děvčata já mám problém…
celý těhotenství a ted taky mám skoro furt chut na jídlo od McDonalds, hrozný, co? Nemyslíte, že to může mimi uškodit? tak jednou až dvakrát týdně… hm, asi to neni moc dobré, co? jeeee, když já když vidim bigmaca…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí