prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6955
18.5.06 15:40

Jolmo, jasný chápu, já jen už předem bojuju :D promin, protože vím že spousta mých známých by nidy za to peníze nevyhodila a snaží s emi to vymlouvat.. já jsem ráda že tu možnost máme, a máš pravdu jsou to kosmetické vady.. a nic s tím před narozením nejde dělat, jen s ena to připravit a spíše o to mi šlo, člověk skousne hodně al emusí se na to připravit.. no a jsou sice ty 3 UTZ rozloženy ale já jsem radši takto… i když kdoví co tam za týden uvidíme, třeba to nebude až tak růžové… i když proč by nebylo že.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366

ty si gynekolog, nebo co jsi? tak to se máš, to musí bt těhotenství jedna radost…
To bys mě ještě mohla ujistit, že ikdyž jsem rh- a manžel by byl (newim zatim co je) rh+, neznamená to že i při dalších těhu bych musela na odběr pup. krve… Píchá se pak po porodu nějaká injekce, myslím, vid…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
jolma píše:
noemmi echokardio asi bude sono s barevným Doplerem - jde tam vidět a měřit průtok krve srdcem /nebo pupeční šňůrou/ a většinou je to kvalitnější stroj, který už umí zobrazit i jemnější nuance
a vím to, protože mě to živí, oboje :lol: :wink:

ty jsi zdravotní sestra nebo lékař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
18.5.06 15:48

:lol: nejsem ani zdravotní sestra ani lékař :lol: - a přesto, když vám řeknu, že se na tu první kontrolu chystám až v pondělí a že by mi stačilo fakt sejít cca 15 schodů, odemknout 1 dveře a pak se kochat skřítkem prakticky doma, navíc zítra nám přivezou na vyzkoušení stroj úžasných parametrů, který holčiny má dokonce 3D zobrazení, takže bych si mohla ložnici vylepit obrázky toho skřítka, a já přesto vydržím až do té pondělní kontroly a místo sebe nastrčím svou takytěhotnou kočku, tak mi to asi neuvěříte :lol: :lol: :lol:
Noemmi Rh faktoru se vůbec nemusíš bát - já jsem na tom stejně, mám děti se dvěma muži a oba jsou +, zatímco já jsem - a všechny mé děti jsou pochopitelně taky + /aby byla nějaká sranda/ - vždycky mi po porodu píchli antiglobuliny a bylo to OK, navíc během těhotenství na ty protilátky krev často berou, ta injekce se dá píchnout i v průběhu těhu, např. po odběru plodovky se to dělá prý vždycky, takže tohodle se neboj, pamatuj, že já s Rh- čekám 4 dítě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
18.5.06 15:52

jolmo, odběru plodovky se dost děsim, snad mě to mine… TAk nas nenapinej a napiš co jsi… asi uklízečka, nic jinýho už mě nenapdaá. Nebo manžel je doktor, nebo rodiče? Nebo… já newim a jsem zvědavá.

Víš co by mě ještě zajímalo? Ikdyby byli rodiče rh+ tak dítě může bejt -, vid. A to nevadí, kdyby matka byla + a dítě -?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
18.5.06 15:53

ty nás napínáš :D takže tedy máš manžela gynekologa?? :D

nicméně závidím já jsem trošku netrpělivá, ale musím říct že mě třeba ten 3D UTZ nechává chladnou.. pokud se to tak dá říct.. protože se mi mnohem víc líbí neidentifikovatelný tělíčko než ty bublinky a tvary, já to totiž moc dobře nerozeznávám.. nemám moc prostorové vidění :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
18.5.06 15:56

tak když budeš ještě chvíli přemýšlet, tak na to určitě přijdeš :wink: Já už mám jenom mamku a ta je jenom hodně bývalá zdravotní sestra, ale s tím mužem jseš blízko, i když ne 100% :lol: .
Už si to nepamatuju, ale domnívám se, že dítě dětí Rh právě po jednom z rodičů, takže když jsou oba +, tak ono nemůže být -.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
18.5.06 15:56

Já vim co jsi! Jsi maminka. Takze jsi byla doktorka, ale uz nejsi:-)

a manžel je sestra:-).. Ne, manžel je doktor, aleneni to tvuj manzel. Jen s nim zijes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
18.5.06 15:59

:lol: :lol: :lol: jo, jsem maminka, to je fakt, ale pracuju pořád - od 8.měsíců malého, i když ne tak jako vy všechny, co musíte do práce pravidelně /to vám nezávidím/- jé holky, to je ale hezkýýýý, takové napínaní, ale vy jste šikovné, vy na to přijdete, když si ještě tak 2× přečtete ty poslední příspěvky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
18.5.06 16:01

aha a co třeba veterinářka??

já už nevím dám se poddat… nemám na to už dneska mozek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.5.06 16:03

Jolmo, neprodáváš přístroje do ordinací a neděláš kontroly těch přístrojů??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366

Takže.. vbydlíš v baráčku a vy bydlíte v horním patře v dolním máte ordinaci, ve které sedí sestra, která je zároveň tvou sestrou :-) a pak taky doktor, který je zároveň mužem, se kterým žiješ, ale není to to 100% pá¨rávě proto, že to není tvůj muž. Tak. Ne, už vim, ordinuje tvůj syn, nebo dcera, žejo!!!! A ty jsi paní učitelka a pomáháš mu/jí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892

no velchi BINGO - tedy skoro - můj muž je vetrinář a já technik :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
18.5.06 16:04

jolmo došlo mi to s tou kočičkou :D takže s eti nedivím, a liší se zvířecí UTZ od lidského?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
18.5.06 16:04

a púroto víš toho tolik o těhotenství, když je veterinář?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí