Poradna duly
Jana Čurdová
žížala píše:Ivčo
Recept mám založený, vyzkouším. Ještě mi prosím poraď, jak jsi udělala, že jsou tak hezky kulaté, já mám vždycky děsný šišojdy.Dík.
moje máma má taky kulatý… jo třeba mají nějakou formu ne?
![]()
Ahojte!
Teda já nějak nestíhám to tady dočítat… Malý mně u počítače nenechá ani chviličku (teď bordelaří v koupelně
). Mně teda občas ten bordel štve, teď jsem asi hodinu uklízela a žehlila, ale nejde to tady skoro vůbec poznat
. Ještě musím vysát, protože tady Mates rozdrobil na zemi piškoty. A co mně teda děsí, je Matýskův pokojíček, máme ho tak zacpaný hračkama a je tam pěkné skladiště (kola, sáně, kočár), ale nemáme to kam dát, musím to nějak vymyslet, aby to už konečně byl jenom jeho pokojíček.
Holky, tak ať jsou depky brzo pryč!! Já teda mám momentálně takovou normální náladu, ale to je asi tím odpočinkem o víkendu… Venku prší, ale musíme jít nakoupit.
Teda ani se mi do té koupelny nechce, no ale chtěla jsem jít na emimino, tak jsem ho musela nějak zabavit…
To je dobrý, že nikdy se nepozná, jak dlouho trvalo napsat příspěvek …
Zatím toho zas tolik přibylo ![]()
Šišojdy? Formy? Kdepak, kdepak, to jsou šikovné ručičky! ![]()
Vladi , s tou ms je to dobrý. Ty se máš. No jsem na to zrovna taky tak, kurník, po každém děcku horší a horší, ale aspoň to nebolí
Na prášky jsem se ještě vyprdla
další termín odstavení stanoven na 26. březen. ![]()
Jsem uvažovala, že si sem na to píchnu metřík, protože jsem se teď trochu vyděsila, jestli nemám zpoždění, tak jsem pracně odvozovala a počítala a ono to nakonec vlastně přišlo spíš. ![]()
kitty25 píše:
bordel máme permanentně, pokud přijde manžel z práce dřív, ulidí to. jinak já v rámci možností.Sabiko to je dobrý, aspoň ti manžel koupí nové hrnce?
No to je právě to že pak je ohromnejch řečí když řeknu „potřebuju novej hrnec“ ![]()
Ale je zlato nakonec snad koupí! ![]()
Jůůůů, to je pomalost! Vybírám u toho střídavě kolo pro Šárku na mmb a stihám to hravě
![]()
Ahojte
Samik je v postielke,tak mam klid ![]()
Bordel se… ma,ale nič s tim neurobim.
![]()
Jiřko ako keby si ty mohla za to,že lidi neplatia.To je fakt na palici.Jak maš od nich tie penize vymahať???
Asi zlate letaky,čo??
![]()
Jitko krasne fotky
Prosííím hoďte mi sem niekto ten recept na ryžovy nákyp.Ja som myslela,že som si ho uložila a asi nie
.Alebo mi to niekto vymazal ![]()
Taky vam zas ide pomalšie emimino?
Robin mě tu nenechá vůbec, momentálně spí, takže dobrý, jdu rychle vyřídit ještě telefon, pak už klid na to nebude
Myslím, že se tahle diskuze načítá pomaleji než jiné, protože je v ní už tolik stránek … Ale jinak mě to s..e, protože jsem ještě pořád nenalezla ty Terezčiny fotky.
Pajuleno , pěkná fotka u metříku, vypadáš tam fakt jinak, než jak jsi sem dala dřív. ![]()
Knoflice píše:Jo už je
Luci vyskúšaj: Jak ty, už je ti líp?
No víš jako … Jsem si i chtěla počíst … A tak to bylo: aha, to jsem nečetla … to jsem taky nečetla … aaa, to taky ne … taky ne … aaaaa už mě to neba ![]()
Jo Ivčo , tak mi Kushies protíkají, děsně, teď se suší a budu je zkoušet impregnovat, ale namíchlo mě to. U Bummiesek jsem zkoušela přešít zip, ale nemám stroj a v ruce to prostě nejde, ten matroš nepropíchnu, to jsem si propíchla prst
Ho nakonec rychle odplenkuju
Přece si teď ještě nebudu pořizovat nějaké další kalhotky!
Janko , ty máš jen ty Haipa Daipa? Nebo co ty vlastně máš?
Tak už jsme zpět, tatínek jel nakonec metrem, aby mi ulehčil. Ovšem Matík nechce vůbec spát, to přece není možné, aby vstával v půl sedmé a nespal přes den. Teď mi tu mručí v náručí. ![]()
Báro
Taky když chci na net, musím obětovat část bytu.
Je to krátký čas vykoupený dlouhým úklidem. ![]()
Katko
Svrchňáčky mám HD a naprostá spokojenost, k nim jedny darované Bambino mio a ni moc, Popolínek jsem se zbavila, nevyhovovaly mi a ještě mám na noc natahovací vlňáčky a koupenou vlnu na rozepínací.
Plínky mám hlavně HD pastelka, podle nic teď šiju další, vkládačky taky, bambusky baby lucy, od Kikka bambusové čc a ještě bambus baby hour, ty jsou skvělé, jak vkládačky, tak čtverce-neskutečně toho nasajou.
To je snad vše.
Sabiko
Tak jestli to muže baví a hrnce koupí, tak toho využij. Jen je to dost drahé jídlo, co? ![]()
Ahojky,
Radko , je mi to moc líto..
Musí toho být na Tebe už dost.. DRŽ SE HOLKA. Pořád jsme tu ještě my a my ti pomůžem..
Přeju hodně sil..a ty je máš..
Jiřko , pls do tabulky MÁME 7 ZOUBEK
A přeju pevné nervy !!!
Jituš , holky jsou princezny ![]()
Víc už nevím… ![]()
Tak já jsem asi úplně blbá, nevím, jak to přiznání vyplnit, nikdy jsem to nedělala a nevím, co a kde
. Asi budu potřebovat pomoc nějaké účení, kruciš.
Byli jsme s Matýskem u holiče, zvládnul to perfektně a je pěkně ostříhaný
. Nejdřív mi ho jedna holička nechtěla ostříhat, ale druhá se toho ujala.
No nic, Matýsek už je vzůru…