Poradna duly
Jana Čurdová
jirabobes píše:Sabika píše:Jiřinko v kolik jdeš k šéfinkovi?
Jedinná vada toho kočárku je právě ten molitánekV 15:50 a když bude lidi přede mnou protahovat,tak později.Ale už se nebojím.Vím,že jsem udělala maximum a lidi prostě nedonutím.Můžu mu slíbit,lepší výsledky,ale to bude zase záležet na lidech.
Jiřko, to je správný přístup
tak my jsme od dr. Robik kašle víc, zatím jsme bez atb, obvyklé léky, stav zůstat doma… paráda.
než jsem se dokopali do auta, tak se Robik vymáchal v bahně. šel teda zasraný jak jetel.
jina Vlaďko na cvíčo zítra určitě nejdeme ![]()
jejda recept na zemlbábu
Jak psala Petra.....Rohlíky nakrájím na kolečka (může být i veka),namočím v mlíce,trochu vymačkám a kladu na vymazaný a strouhankou vysypaný plech.Na to dám nastrouhaná jablka,posypu skořicí (já necukruju,jabka jsou sladká dost) a na to zase naskládám nbamočený a vymačkaný rohlík. Dám péct a peču,až to vypadá upečeně.
tak jdu dělat seznam oblečků na Filipa, které mám a které je třeba dokoupit, seženu hlídání a naordinuju si léčbu nákupem v sekáči. V průhonicích je nějakej megasekáč, tak uvidíme a nebo pojedu do Holešovic a tam to maj vše za 20 Kč, tak to nás nezrujnuje.
hani…dobry vyber…a limet farba je najkrajsia… ![]()
luci…vysli ma na 150sk…postovne este neviem… ![]()
v obchode nemam tucha co stoja,u nas by som take isto nekupila tak to neriesim..... ![]()
Radka75 píše:Radko tak to maš suprovi napad.Nakupovanie mi vždy pomohlo,keď bolo ouej
tak jdu dělat seznam oblečků na Filipa, které mám a které je třeba dokoupit, seženu hlídání a naordinuju si léčbu nákupem v sekáči. V průhonicích je nějakej megasekáč, tak uvidíme a nebo pojedu do Holešovic a tam to maj vše za 20 Kč, tak to nás nezrujnuje.
jirabobes píše:Ja robim rovnako akurat davam aj tvaroh
jejda recept na zemlbábu
Jak psala Petra.....Rohlíky nakrájím na kolečka (může být i veka),namočím v mlíce,trochu vymačkám a kladu na vymazaný a strouhankou vysypaný plech.Na to dám nastrouhaná jablka,posypu skořicí (já necukruju,jabka jsou sladká dost) a na to zase naskládám nbamočený a vymačkaný rohlík. Dám péct a peču,až to vypadá upečeně.
martinaSK píše:tak to ťa vyšli fajne lacno.Su pekne a vyzeraju kvalitne
hani…dobry vyber…a limet farba je najkrajsia…luci…vysli ma na 150sk…postovne este neviem…
v obchode nemam tucha co stoja,u nas by som take isto nekupila tak to neriesim.....
Radka75 píše:Ja mam Pampersky hlavne na noc a keď niekam ideme aby vydržal čo najdlhšie suchy.A keby mali to zelene vovnutri tak aj ako Pampers vypadajuLUCIKU píše:já je mám nejradši, občas střídám s pampers.
Mati su nááádherne.Na kolko ťa vyšli?Holky tak ti tescove pleny su úžasne.Asi už ine kupovať nebudem.Skusila som mu ju dať na noc a vobec sa neprečural.V inych ako pampers bol rano cely mokry.Len sa budem musieť zasobiť,keď bude Adam doma,lebo Tesco je až v Chebe
Zdravím,
žemlovka je naše oblíbené jídlo
Připravuju asi tak jako Jiřka.
Pajuleno, Sabiko , super fotky. Klárka taky takhle hladí Barunku, aby neplakala
Jsou u toho tak sladké.
Marti , krásné gumáčky!
Žížalo , neblázni
Holky už ti vysvětlily, že není možné dětičky uhlídat. Rozbitý ret i boule na hlavě měla Klárka nepočítaně.
Sexík - jsme asi průměr, tak 2-3 týdně. Takovou frekvenci jako Lucik jsem nezažila a neumím si to představit. V těhu jsem taky měla víc chutě, antikoncepci neberu, takže vliv nemůžu posoudit. Kde jsou ty časy, kdy jsme mohli kdykoliv během dne… Teď se tu motají děti, večer je člověk unavený nebo prostě nemá chuť.
Velikost botiček - už nevím, kdo to psal, ale já měřím tak, že nazuju botku, špičku co nejvíc dopředu a aby se za patičku vešel prst. Ani nevím, jakou já Klárka velikost
nosí zimní botky po Barunce.
Luciku , Tesco pleny jsou dobré. My máme tesco až v Brně, 40 km, takže možnost nákupu je taky omezená.
Snad jsem na nic nezapomněla. Musím trochu poklidit, je to tady zase jak po výbuchu…
kitty25 píše:Sabika píše:já neprovozovala sex i bez císaře skoro půl roku po porodu, neměla jsem náladu a taky jsem se bála co bude… no pak to bylo ok, jednou za čas dobrý, pak jsme dělali Robika to bylo zas jak na povel v době ovulace. to se teda musím přiznat, že mě to nebavilo.
to nás tu je tolik (postižených nechutenstvím)???![]()
Jsem se úplně styděla se tu s tím svěřit a konečně dostal odvahu někdo jinýdík Bebuško
![]()
Né teď už je to lepší,ale po císaři jsme s manžou neprovozovali sex
Tak jsem to tu splácala
půl roku
fakt to nešlojsem měla přímo odpor
(jsem mu nabízela milenku
![]()
)
Teď už je i manža spokojenej(aspoň to říká)![]()
![]()
![]()
![]()
teď situace - splněno, sex netřeba…![]()
![]()
tak zase jednou malý příspěvek
![]()
Já dělám žemlovku tak, že si nakrájím rohlíky na kolečka a namočím je do mlíka s rozmíchaným vajíčkem a vanilkovým cukrem. Zapékací mísu vytřu máslem a pokladu jednu vrstvu, pak nastrouhané jablka, které posypu skořicí (někdy jsem dávala i vlašské oříšky nebo i hrozinky), pak další vrstvu rohlíků a dám zapéct. Po upečení posypu moučkovým cukrem a poliju rozpuštěným máslem
můj manžel ale jakákoliv sladká jídla na oběd nemusí, takže si to občas udělám sama přes týden ![]()
Raduš doktoři jsou kreténi a navíc se divím, že porodníci jsou skoro samí chlapi. Nejvíc se mi líbí, když nemáš tlačit, dyť oni neví, jestli to můžeš zastavit,dyž si to nezkusili ne?
Jiři držím palce v práci.