Poradna duly
Jana Čurdová
žížala píše:Bol úplne v poho
Luci
Matík ještě u zubařky nebyl a já bych se měla taky objednat, tak půjdeme po horách všichni. Jak Samík spolupracoval?
EvickaS píše:Ja som ešte neskušala,ale vraj je dobre.Vanish mi už taky vyžral ruky,ale som s nim spokojna
Ještě jsem se chtěla zeptat - jak to tady čtu - kde kupujete to žlučové mýdlo?Já používám na fleky občas vanish, ale jr to pěkné svinstvo. Jednou jsem si to kapla na ruku a zrovna mi zvonil telefon, než jsem to vyřdila tak mi to pěkně poleptalo ruku…
EvickaS píše:
Ještě jsem se chtěla zeptat - jak to tady čtu - kde kupujete to žlučové mýdlo?Já používám na fleky občas vanish, ale jr to pěkné svinstvo. Jednou jsem si to kapla na ruku a zrovna mi zvonil telefon, než jsem to vyřdila tak mi to pěkně poleptalo ruku…
v DM
Ahoj holky
Tak jsem vykopala děšti ven.Mají tam dvojčátka ze školky a tak se domluvili z okna.Rádi bychom zašli všichni ven,ale za chvilku jde Martin do práce a Radeček má hooodně opruzenou prdelku.Tak je s námi doma.
Luci
K zubaři v sobotu???
Radeček byl už v roce.A pohoda.Pěkně otevíral zobáček na povel. ![]()
ahojte…
u nas sa chodi k zubarovi len v dvoch rokoch.....ked ma vsetky zuby… ![]()
a inak mi odporucil ked som sa ja na to spytala…tie fluoridove tabletky…tak som isla do lekarni a tam pozerali na mna ako na ......ona o nich este nepocula… ![]()
kubko uz spi 4hodiny…idem ho uz zobudit… ![]()
Radko díky - myslím, že tu DM nemáme, zkusím to zjistit.
My byli u zubaře před necelým měsícem a prohlédla i Kryštofka. Ale strašně ječel ![]()
evičko
Pokud byste dm neměli, tak žlučové mýdlo vyrábí i Ulrich, měla jsem trochu na ozkoušení a bylo super, je ale dražší. A Imse vimse má mýdlo na skvrny, které je prý také dobré, ale ho nemám vyzkoušené. Tohle se dá sehnat na netu na plenkových serverech.
To balení nemá konce, veci už skoro mám, něco se suší, ale hcybí zabalit část jídla a upéct milion koláčů.
Bebuško
Prosím tě, bolely tě ty dutiny, když jsi smrkala? Mě neustále bolí hlava, nic nepomáhá, nezabírá, hlavně dutiny a když smrkám, tak mě bodavě bolí nad levým obočím, je to fakt humus. Dík.
Tak Radeček se vykooupal v čaji.A už tu cca 2 hodiny běhá jen v tričku a ponožkách. A děti? Zlobí. ![]()
dnesne fotky… ![]()
kubko opravar…inak prisiel dnu spinavy ako prasa… ![]()
http://www.modrykonik.sk/…_2515779.jpg
kubko a jeho najoblubenejsia hracka,tobogan… ![]()
http://www.modrykonik.sk/…_2515780.jpg
a kubko prvy krat sedi na bicykli… ![]()
http://www.modrykonik.sk/…_2515783.jpg
zabulienka píše:
Maťa, super fotky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dikes… ![]()
ako sa mate??
malo pises… ![]()
dodatočne prajem Radke všetko najlepšie, až sa jej splni po čom srdiečko túži ![]()
tak u nás dneska konečne svietilo slniečko, tak som v škole dlho neobsedela ![]()
ja teda čumim, vy takto chodite sa prckami po zúbaroch, my sme teda neboli a ani sa nejak nechystáme, neviem si predstaviť , že by tam Luky otvoril ústočka a nechal si v nich šparať ![]()
a mimochodom, chcem sa vás opýtať, z Lukáška už nie je to zlaté mimnko a le riadne protivná potvorka, až ma prekvapuje niekedy ta jeho zlosť ![]()
martinaSK píše:zabulienka píše:
Maťa, super fotky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dikes…
ako sa mate??
malo pises…
Maťka ja vôbec nemám kedy, k pc sa dostanem len večer a to na chvíľku a to mi ešte treba robiť aj do školy, už aby bol tatik doma
aj luky málo spáva cez deň, a ešte k tomu ráno skoro vstáva, tak ja som už večer KO
zabulienka píše:a mimochodom, chcem sa vás opýtať, z Lukáška už nie je to zlaté mimnko a le riadne protivná potvorka, až ma prekvapuje niekedy ta jeho zlosť
mata…u nas je ina moda s tym zubarom nez v CR,neboj ani mi nepojdeme..... ![]()
zacina sa prejavovat… no a teraz je dolezite neustupit a vychovat si ho na taky obraz aky chces..... ![]()
ziadne ustupky,ked robi zle…
ja poviem hlasnejsie nie a hned spozornie a je ticho.....:)
ale je fakt,ze zalezi aj od dieta,ktore ake je.....ake ma geny… ![]()
zabulienka píše:martinaSK píše:zabulienka píše:
Maťa, super fotky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dikes…
ako sa mate??
malo pises…Maťka ja vôbec nemám kedy, k pc sa dostanem len večer a to na chvíľku a to mi ešte treba robiť aj do školy, už aby bol tatik doma
aj luky málo spáva cez deň, a ešte k tomu ráno skoro vstáva, tak ja som už večer KO
aha…tak to ta ospravedlnuje… ![]()
este spava 2× za den??