PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2748
1.10.09 10:35

Luci, to víš , že se budu chtít pochlubit, jestli mimi uvidím a kolik váží a měří atd.

Batato díky za postup, protože já jsem si jakž takž dávala pozor při krmení , ale třeba tchně nebo manža, těm to bylo jedno,ale třeba to žlučové mýdlo Ulrich nemusí být taky špatné, už jsem se na něj dívala i na netu… jellikož se chystám látkovat , tak na flíčky od stolice na plenách atd,. to bude taky možná fajn.
Jinak by to možná stálo za vyzkoušení i s tím sluníčkem, pokud bude zrovna sluníčko svítit. Platí to ovšem na čertsvé skvrnky nikoliv na staré , že ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
1.10.09 10:54

ahoj holkyy

petrush: nevim jestli batata psala…ale bacha na barevny pradlo…slunicko je sice zazrak..(uterky a rucniky si nedovedu predstavit jak bych jinak udrzela bile kdybych je nenechavala belit na slunicku) ale stejne jako dokaze krasne vybelit ruzne skvrny…tak dokaze sezrat i barvu!!!

luci: treba me vubec nikdo nerika kolik mrnous meri a vazi…takze ja su v klidu…podle chytrych knih by mel ve 30tt vazit kolem 1,1 - 1,3. ale sama nemam tabulky rada…kazdy jsme jiny, navic jestli dr. nic nerikala tak je to asi OK. ja jsem zase exot co se tyka pribirani…vsechno co jsem pribrala jsem zvladla za prvni 3 - 4 mesice, kdy jsem jeste bricho nemela…no a ted uz mam vahu porad stejnou kdyz bricho roste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.10.09 11:04

Mikit je to prostě všechno zíjimavé,,nějak to dopadne,,za chvíli to budeme vdět kolik měří a váží,,podle toho utz to není asi jisté :wink: ,,já taky nepřibírám ale podle mě je to proto že jsem po fifovi měla to břicho opravdu moc vytahané :oops: ,,jdu vařit rajskou dosstala jsem chut :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
1.10.09 11:14

Holky, tak moje Kačenka měla ve 27+4tt 1097g, takže ty rozdíly dokážou být opravdu velikánské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
1.10.09 11:18

luci: joooo jenze ty si pribrala 3 kila a ja 10 :lol: ale jak rikam kazdej sme jinej…dyt by to byla nuda…ani by jsme nemely co porovnavat tady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.10.09 12:14

tak si to asi už bere z toho co jsi přibrala,,ale bavila jsem se ještě s holkama a třeba se prý sekla o 1-2 mm a to pak taky dělá hodně,,fifa měl 3,65 takže Kubík bude mít asi taky tak nějak,uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
1.10.09 12:42

jooo presny to urcite neni…me v cervnu rodila kamoska..a taky ji strasili ze malej ma 4kg…a mel 3,20 takze se da seknout skoro o kilo..myslim ze by to radej ani nemeli rikat kdyz to nevi presne akorat tim maminy strasi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
1.10.09 13:30

Teda s tou váhou mimi bych to taky nějak neřešila. Mně řekla až posledně tady Dr., kolik mimi váží. V prvním těhu mi to nikdo nikdy neříkal. Si myslím, že tak jako se můžou seknout v tom pohlaví, tak i určování váhy může být ošemetné. Některé děti jsou přeci při stejné délce baculatější, jiné hubenější. Já vlastně vůbec netuším, jak tu váhu podle UTZ odhadují??? Rozumíte tomu někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
1.10.09 14:04

batato vitej zpet! minuly tyden jsem na tebe myslela jak jsi psala o te 5hodinove ceste, taky jsem nekam vyrazila a po hodine uz umirala a zoufale hledala zachod.. s tim slunickem to musim vyzkouset, tady to pere jeste ted.

zdenu naprosto ti rozumim s tchyni, manzel mi porad predhazuje ze ji neduveruju a nesverim julinku, ale je to clovek ktery svemu synovi denne pise ze se zabije, pamet ji neslouzi kyz ji rikam (ted uz to sice neplati) ze juli nemuze jeste jist vsechno a vubec se mi nelibi jeji nazory ohledne vychovy deti, je to takova ta stara skola, stejne jak nasi, kdyz zlobi vyliskat smrady.. takze to ja si radsi rozmazlim :lol:

s tou vahou mimin na to mji nejake tabulky, meri to podle hrudniho kose a stehenni kosti a co ja vim ceho vseho jeste, kazdopadne se to muze trochu lisit, hlavne miminko roste ke konci uplne silene 250g az 300g tydne.

ja se naposled vazila a 15kg tak me neserte jo?? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.10.09 18:02

Uf, tak mám za sebou poslední velký UTZ přímo v porodnici. Vše je ok, jenom mimčo je asi pěknej buřtík ! Má 1975 g a odpovídá 32+5tt. Ehm, snad už moc neporoste :))) chápete to ? Přibrala jsem zatím 4kg a takovej sloneček je ve mně :)))

nepřihlášená Lolinka79

• Citovat
  • Upravit
4633
1.10.09 18:05

Aha, jsem se přihlásila abyste viděli muj metřík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.10.09 19:47

Jé lolinko tak to jsem ráda že v tom nejem sama můj má 1980G,,, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
1.10.09 20:08

tak to už nosíme fakt pěkné macíky, hlavně že jsou mimísci zdraví a moc gratuluji!! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
2.10.09 08:49

No aktuální váhu mimča zjistí tak, že změří průměr hlavy, obvod hlavy, obvod bříška a délku stehenní kosti. A ten UTZ to nějak dopočítá.

Akorát mi neřekli odhad v termínu porodu, hledám na netu, jestli najdu nějaký tabulky ale nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
2.10.09 10:24

Ahojky holčiny, tak dnes jsem byla v poradně a brali mi akurát krev ( 2. krevní obraz ) a jinak nevím nic nového, jen že mimčo je hlavičkou dole, ozvy byly v pořádku a na UTZ jdu 6/10 tak se už nemůžu dočkat. Jinak mi řekla, že bude Vojtíšek větší než byla Tina, ale jak to poznala … to fakt netuším.
Lolinko tobě také gratuluju k takovému obr mimču, akorát mi teď vypadlo , co čekáte… či holčičku nebo chlapečka? Mrknu k nám do seznámku:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí