Poradna duly
Jana Čurdová
cancerko to jsi me pobavila s tou verunkou
co nejde silou… je to sikulka no. juli se prave naucila otvirat dvere doma
jinak s tou kosmetikou mas pravdu, johnson je to nejhorsi co znam. a s tim mlikm ze tece to se mi teda nestalo, asi jsem ho mela opravdu malo, proto jsem taky musela prestat kojit po mesici.
zdenu ty woe to je uroven s tim vytahem.. ![]()
uz zas nevim kdo co, jdu si precist co se stalo te batate
batato jezis nemam slov
todle fakt na lidech nesnasim ze hned musi prudit, kdyz jde vsechno vyresit po dobrem. fakt uroven.. a ta najemnice taky nemusela delat krky jeste ona, to uz by me asi jeblo.
holkyyyy budete pect cukrovi? a kdy? mysite ze muzu napect mesic predem? mate nake jednoduche recepty? sem s nima!
jeee batato divej na muj metrik! ![]()
jdu si dat kafe, vsici tu spi.
Roxi, tak s vybráním té dovolené jsem to nevěděla. Musím se pak na to v práci zeptat.
Cancerko živě se mi vybavila i Anička. Jak to puzzle ještě nechápala ale snažila se to tam naprat silou. ![]()
Holky, jak to máte se spaním? Já v prvním těhu spala jak šípková Růženka, ale ted to je teda děs. Už ted nevím, jak si mám večer lehnout a spím pěkně blbě. I když se snažím mít celý den pohyb, odpo neodpočívám, tak to v noci stojí za prd. Mimi pak sebou háže, jak cítí, že jsem nervozní, kope do močáku, já jsem vzteklá,…
Taky doufám, že si tímto nezadělávám na malého nespavce ![]()
cancerko no ted na tebe porad myslim vzdy kdyz se juli snazi neco nekam narvat, jak se u toho uplne trepe ![]()
batat dik
![]()
čau holky
tak jen naskok…zase na týden mizim a nestíhám…
mikit- díky viz ty homeo…až je budu mít doma…tak se ev. ještě pozeptám
dítě kolik váží a měří…vůbec netušim…ale já mám děsnejch 18 kg nahoře (sice s Tobim to bylo okolo 20kg…ale za celou dobu..během 3 týdnů jsem odtekla a zpátky se vešla do oblečení…a v roce stále kojícího syna jsem měla dokonce podváhu…ale teď si příjdu šílená a taková doba přede mnou…a děsná žravka).
jinak mateřská…taky zvažuju kdy nastoupit…ale já teď sotva nastoupila na nemocenskou…tak si říkám jestli ve finále koruna od koruny nepojde (sice pak bude nižší,ale budu ji dostávat o 2 týdny déle…a končila by asi 26.května a za květen bych už rodičák dostala…takhle jsem to měla i poprvé…snad nejsou nějaký změny..)
mikittaky jsem dnes objevila dve strie a modlim se at u dvou zustane ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11329.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11329.gif
meli jeeee ani nevis jakou jsi mi udelala radost! ja 17kg
s julinkou to bylo taky dvacet a ted kdyz kouknu do denicku mela jsem o ctyri kila min, takze jsem velice zvedava kam dojdu.. jsem na tom uplne stejne, furt jenom zeru a na nic jineho nemyslim nez na zradlo, pripadam si tim uplne nemocna..
zrovna jsem dojedla susenky, banan a mliko s 5 lzickama granka (batato uz pridavam
)
a po porodu taky to same, behem tri tydnu 16 kilo dole pak ty ctyri sly hur ale sly… jen doufam ze to tentokrat bude opet voda.. hihi jak jsem naivni…
miry a vahy, ja se dycky zeptam, dr. klikne na tabulku a rekne mi, jinak by nerek ![]()
Holky, holky, mi dáváte s tím jídlem. Já kdybych mohla, tak žiju jen na vodě a sem tam nějakým ovoci či zelenince. Mam tak silný nechutenství až mě to mrzí, ale vůbec nemůžu jíst, mám to samý co ze začátku těhu, když vidím jídlo na talíři, tak mi naskočí husí kůže. Tak alespoň jím poctivě vytamínky. Už od srpna se držím na +6kg. Bojím se, že budu mít hubený miminko. Jsem na sebe za to naštvaná, ale víc překonat se už nedokážu.
Holky, promiňte že vám sem lezu…
Janči - já mám taky nahoře jen 7 kg a mimi váhově odpovídá mému týdnu, takže všechno bude určo o.k. neboj!!! ![]()
Taky mám nechutenství… ![]()
Holky ja taky. I kdyz ted je to lepsi, casto se musim nutit, aby mi pak nebylo zle. Jinak se mi mota palice atd. Ale na horach mi celkem chutnalo
tak si myslim, ze budu mit navrch ted o dost vic. Ani nevim, odkud mam ty kg navrch pocitat, kdyz jsem behem tehu zhubla 3kg a pak je zase nabrala ![]()
Ahojinky holky to poporodu půjde dolů nebojte
,,jani tím se vůbec nestresuj to je hloupost,,já přibrala kila tři a malý kubík má prý už 2 kila,,moje kamarádka přibrala 8 kilo za celé těhu a malá měla 50cm 3500g,,všechno bude v pořádku,,jinak já to mám s jídlem tak,,dostanu na něco chut už se na to těším ale sním jen trochu a nemůžu ,,třeba včra chlebíčky mnam tak sjem se těšila snědla jsem jeden druhý jsem jen půlku a dál nic,,mě to spís až štve
,,,prostě sním trochu a cítím se jak přežraná,,taky si nepřijdu normální,,když jsem nebyla těhu jedla jsem víc,,tak snad mi tento rytmus zůstane i po porodu chichi
…jinak já ted spím jak šípková růženka díky bohu,,bo měsíc zpátky jsem měla porblém..na záchod jdu jednou za noc pak ráno,,ale to bude tím že malý je ještě vysoko,,dneska jsem dostala chutna guláš tak jdu koupit masíčko,,pohladte pupíky,,a hodte mi už ty fotečky baby moje ![]()
ja chcuuuuuuu taky trochu nechutenstvi
jakoze ja mam taky pocit ze su prezrana ale rozhodne to neni duvod prestat zrat ))) jak sem v tom spitalu tri kila shodila tak myslim ze se ted pri vazeni budu zase divit ..zitra du na KO tak dam vedet…zatim si blazene uzivam poslednich +10kg ![]()
jooo taky vas holky tak strasne boli zada? ja mam asi neco skripnuty pod lopatkou…po noci vzdycky dobry ale vecer uz se kroutim jak zizala a nemuzu ani usnout…ale rano spim do pul jedenacte…taky jak ruzenka…to sem vzivote nespala tak dlouho.
jo jinak jsem zistila ze firmy co vyrabi homeopatika davaji lekarnam brozurky ktere by vam meli poskytnout zdarma na pozadani…ta co je pro nas ted zajimava je homeo a materstvi nebo tak nejak ![]()
No, koukám, že v tom teda nejedu sama.
Mikit, taky mě bolí záda, mezi lopatkama, jsem myslela, že jsem nastydlá nebo tak něco. Profimasáž by mi udělala dobře, ale dá se s tím žít.
No, a šípková Růženka jsem taky. Víte proto jaký pro mě bylo utrpení v pátek a sobotu celý den až do večera ve škole? Peklo, no co vám budu vyprávět Růženky.
Jé, dneska mi dorazila nová rychlozavinovačka (bílý bavlněný vnitřek a růžový mikroflíz zvenčí)- je úžasná a sladká- jestli chcete hodím vám odkázek a můžete se na ní mrknout. A taky mi přišla ta hrací deka od Nattou, tak ta je ještě lepší. Krásně pestrá, samý zvířátko, samej zvuk. Paráda.
No, a já takhle utrácím a tak mi dneska přišel dopis, že není zaplacený povinný ručení na káru. Jsem úplně zapomněla. ![]()
obrazky sem…ja se dneska zamilovala do hraci deky od fischer prize…s zirafou ![]()
a muze se jit na masaz v tehu??