Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych se i přihlásila, ale mě prostě vadí šmejdění, nevím proč v pořadu o vaření musí lést do skříní a šuplat nebo dokonce lahat do postelí.. už jsem to tu jednou psala..
A taky si neumím představit ten průběh máme obývák ložnici a malinkej pokojíček, takže kdybych je hostila v obýváku a oni mě v pokojíčku pomlouvali což by i nás bylo prostě slyšet musela bych jim pak to jídlo hodit snad na hlavu
![]()
Tak já bych do tokovéhle parodie na vaření jít nemohla, jak píše Evick - jsou situace, ve kterých bych nemohla mlčet a dělat, jééé to je v pořádku, všichni mě tu pomlouvejte, já tady kolem Vás budu skákat
A když vidím některé lidi, jak se chovají, tak by se mohlo stát, že bych někoho od stolu i vyhodila
Ale jinak koukat se na to mě baví čím dál víc… o vaření to už dlouho není, tak se bavím nad tím, jací někteří lidé jsou:-)
Tak koukám na dnešní prostřeno… Ten chlapík má krásnou kuchyň
a celkově bydlení, moc hezké… závist ![]()
Tak díky této diskusi jsme taky začala koukat na prostřeno
Teda dnešní domeček krásnej.......... klidně bych žila v cizině ale toto je mooooccc daleko
Tak dnešního hostitele opravdu obdivuju
Přijet tam s úplně holou p****í a takhle se vypracovat,klobouk dolů,dům nádherný ![]()
Petra Z píše:á, tak se budem potkávat i tady
Tak díky této diskusi jsme taky začala koukat na prostřeno
Teda dnešní domeček krásnej.......... klidně bych žila v cizině ale toto je mooooccc daleko
já dnes nekoukám…prcek je rozvrzanej, tak si potom přečtu zdejší výcuc
líbilo se mi toho: Na světě jsou dva druh lidí: jedni co mají rádi čokoládu a druzí co lžou ![]()
Tak dneska se tam sešla super parta
Snad jim to vydrží…
Jinak to bodování - proč nedaly víc bodů? Já bych dala 8 nebo 9 určitě ![]()
Nechávají si rezervu, taky bych to udělala…co kdyby byl někdo lepší, pak už není moc možností bodování, když dají rovnou 9…
Proto bych nikdy nechtěla jít jako první ![]()
evick2 píše:
líbilo se mi toho: Na světě jsou dva druh lidí: jedni co mají rádi čokoládu a druzí co lžou
podle té paní lžu jako když tiskne..
ale dnešní hostitel byl vyloženě na ranu, jak dělal, že neumí česky..
Tamtama píše:evick2 píše:podle té paní lžu jako když tiskne..
líbilo se mi toho: Na světě jsou dva druh lidí: jedni co mají rádi čokoládu a druzí co lžouale dnešní hostitel byl vyloženě na ranu, jak dělal, že neumí česky..
kristy84 píše:
Já myslim,že to nedělal schválně,aby byl důležitej,žije tam od roku 1993,tak už má angličtinu hodně pod kůží si myslim
Tamtama píše:evick2 píše:podle té paní lžu jako když tiskne..
líbilo se mi toho: Na světě jsou dva druh lidí: jedni co mají rádi čokoládu a druzí co lžouale dnešní hostitel byl vyloženě na ranu, jak dělal, že neumí česky..
to mu neberu, ale strašně mě to sštvalo.. =)
hele já byla na stáži v Rusku a měli jsme tam rakušanku takže pro ní jsme se i mezi sebou bavili rusky a pak jsme měli takovou podivnou směs i když už jsme byli sami furt tam padali ruský slovíčka.. samo že jak jsme se vrátili do čech ani by mě nenapadlo říct 4housky pažalsta ale tam to tak prostě bylo
MonnyDee píše:Moje řeč
Tak koukám na dnešní prostřeno… Ten chlapík má krásnou kuchyňa celkově bydlení, moc hezké… závist