Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1043
29.10.15 21:29

Jsem zvědavá na jeji vyraz zitra, az tam ty prachy mit nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
29.10.15 21:31

@Conulka presneee :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
29.10.15 21:32

@modrasek13 škoda, že neukazujou i to, jak se tváří když zjistí kolik dostali bodů :mrgreen:

doufám, že ty dvě se teď na to koukají a lezou kanálama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
29.10.15 21:32
@susinka88 píše:
Jako ta Andrea je zvlastni, ale svym zpusobem si myslim ze je to mozna reakce na to, ze ma tam mlada dite, je dobra matka ale asi si prosla docela peklem s okolim, tehotna v 17-ti. Nerikam ze je nejaka paradni, ale ta Veronika, no to je des. A jak o sobe mluvila v pondeli: Jsem pratelska, pro lidi bych se rozdala, jsem az moc hodna, nikomu nedam vic nez 4 body je to moje taktika a ja vyhraju :-D. Ta bude zirat :-D :-D :-D

přesně :lol: Nebo: Teď jdeme vařit výherní menu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
29.10.15 21:34
@kaja00 píše:
Zrovna taky koukám :D Veronika mi je nesympatická. Hlavně tedy, útočit začala Andrea! Takže sice chápu, že ji to dnes mrzelo, ale stejně, začala si, začala na Veroniku útočit ona, ale Veronika je zase blbá, že ji to rozhodilo a furt se hádá :roll: Výhru přeji té co bude vařit zítra, nebo Patrizii. Paní mi sympatická moc není, ale spíš je taková neutrální, ale nemyslím, že by měla vyhrát.
Musím říct, že ta co bude vařit zítra je strašně hodná :palec: Možná až moc :think: :mrgreen:

Taky to přeju buď té Patrizii nebo Gábině.. a su zvědavá na výraz Veroniky až zjistí, že jí ta taktika s málo bodama nevyšla :lol: :lol:

Příspěvek upraven 29.10.15 v 21:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
29.10.15 21:35
@mexxx píše:
Taky to přeju buď té Patrizii nebo Gábině.. a su zvědavá na výraz Veronika až zjistí, že jí ta taktika s málou bodama nevyšla :lol: :lol:

Jo to já taky, určitě zas udělá scénu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
29.10.15 21:35
@susinka88 píše:
Jako ta Andrea je zvlastni, ale svym zpusobem si myslim ze je to mozna reakce na to, ze ma tam mlada dite, je dobra matka ale asi si prosla docela peklem s okolim, tehotna v 17-ti. Nerikam ze je nejaka paradni, ale ta Veronika, no to je des. A jak o sobe mluvila v pondeli: Jsem pratelska, pro lidi bych se rozdala, jsem az moc hodna, nikomu nedam vic nez 4 body je to moje taktika a ja vyhraju :-D. Ta bude zirat :-D :-D :-D

Taky jsem si říkala a už se nemůžu dočkat zítřka :lol: A zajímalo by mě, jestli to teď Veronika sleduje v televizi, jak se cítí, že i přes svoji taktiku nejspíš bude mít nejmíň bodů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
29.10.15 21:38

@Petule030 a z ostudy kabát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
29.10.15 21:55

@Conulka A pěkně huňatej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
29.10.15 22:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25092
29.10.15 22:25

Já to moc nestíhám sledovat, ale tento týden aspon sjedu rychle na netu. Mě vadí nejvíc Andrea. A Veronika je taková jednoduchá a zároveň sebevědomá - vražedná to kombinace. Mě je nejsypatyčtější Gabriela. Na nic si nehraje, je upřímná a přirozená. Jen mě mrzí, že ze zrovna takové sympatické oblasti = Jižní Morava, jsou takový slepice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
29.10.15 23:02

Sledují od úterý a cumim jak puk. Já se takhle odprezentovat před národem, tak si koupím jednosměrnou letenku na Aljašku :mrgreen: Veronika je tupá a krátkozraká se svou taktikou a nechala se zbytečně zatáhnout do žabomyší války a ta Andrea nebo jak se ten sprostý nafrneny spratek jmenuje, to je taky dílo. Teď ani nevim, která je horší. Aspoň že to ani jedna nevyhraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
29.10.15 23:04

@Janha Spíš je mi líto ostatních, že jim ty dvě tak kazí atmosféru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
29.10.15 23:08

@Petule030 to samozřejmě taky, kdyby se hadaly v můj den, tak se asi taky neudržím a poslu je obě na čerstvý vzduch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
30.10.15 14:59

Já teda po dlouhý době koukám a nestačím se divit co za dílo se taky může přihlásit :nevim: Veronika i Andrea mi přijdou obě zlý, Veronika hloupá, Andrea možná víc záludná. Je mi líto Patrizie i Gabriely do čeho se to dostaly. Na Gabrielu jsme extra zvědavá, vypadá že umí. A včerejší díl si jdu pusti, viděla jsem jen potud, co Veronika kritizovala špínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí