Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
7.10.11 19:36

Tez mne jeji vek zaskocil, chytra byla jak radio po cely tyden a sama se teda moc nepredvedla, predkrm mi taky prisel zvlastni, podivna kombinace :think: . Jeste se otipovala na 30-33 bodu, takze sebevedomi ji nechybelo.
Vcera jsem to bohuzel moc nevidela, tak je pro mne zahadou jak se Zdenek dostal k 35 bodum, to je opravdu nejak moc ne?
Dagmara byla hrozne nesympaticka zenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
7.10.11 19:38

Salát vypadal divně, ale ochutnala bych jej. A vynechala bych hlavní chod :lol:
Dezert doma taky dělám a vím, že nenadchne, ale taky neurazí.
Výhru jsem přála Karlovi, škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
7.10.11 19:55
clovek píše:
Tez mne jeji vek zaskocil, chytra byla jak radio po cely tyden a sama se teda moc nepredvedla, predkrm mi taky prisel zvlastni, podivna kombinace :think: . Jeste se otipovala na 30-33 bodu, takze sebevedomi ji nechybelo.
Vcera jsem to bohuzel moc nevidela, tak je pro mne zahadou jak se Zdenek dostal k 35 bodum, to je opravdu nejak moc ne?
Dagmara byla hrozne nesympaticka zenska.

Včera mu dala Dagmara 10 bodů, pt cítila vinu za ty kupované houstičky. Zdeněk griloval na zahradě. Mrkni na iprima.cz, když klikneš na Zdenka, tak nad menu je i video.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
7.10.11 20:09

taky jsem přála Kájovi :-?

• Citovat
  • Upravit
8566
7.10.11 20:12

Já jsem si hlavně přála aby to nevyhrála Dáša :roll: Přála jsem to Karlovi i Pavlíně i Zdeňkovi. Zdeňkovi a Pavlíně proto, že mají doma mimča (či děti) takže žena na mateřské či rodičovské tzn. jen jeden příjem, navíc na Pavle bylo vidět, že by se jí nějaká Kačka fakt hodila. Karlovi proto, že byl sympoš, ale jídlem se mi do vkusu trefil nejvíce fakt Zdeněk :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
7.10.11 20:15

Jinak co se týče té aféry z houskama, tak dagmar byla fakt trapná, ale myslím že to prima zbytečně z veličila.. a podle mě uplně přehnala, když donesla housku, kterou měly předtím v akvárku myši a dala to mezi jídlo na stůl - zdravotní sestra 8-o Mno na diskuzích iprimy, se do všech soutěžících celkem pustili, až mi je jich líto, jako jasně, ze spoustou věcí nesouhlasím, ale proč hned někoho napadat že.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
7.10.11 21:34

Vidím,že se dizkuze zase rozeběhla.Nebyla jsem tady už hrozně dlouho.Tak se opět zase přidávám.
Tento týden to bylo celkem zvláštní.Takové nemastné neslané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
7.10.11 21:35

Ovšem Dagmara s tou houskou opravdu zaperlila. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
8.10.11 20:34

jen se jdu zeptat,proč včera brečela?jen jsem zaslechla,že někdo před půl rokem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
8.10.11 20:39
terdule píše:
jen se jdu zeptat,proč včera brečela?jen jsem zaslechla,že někdo před půl rokem…

Ptali se jí na pána z fotky a byl to její otec, který před 3/4 rokem zemřel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
8.10.11 20:46
M-a-j-a píše:
terdule píše:
jen se jdu zeptat,proč včera brečela?jen jsem zaslechla,že někdo před půl rokem…
Ptali se jí na pána z fotky a byl to její otec, který před 3/4 rokem zemřel.

děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
8.10.11 20:48

není zač :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
10.10.11 17:39

Tak jsem dnes na toho týpka zvědavá :mrgreen:
http://www.ahaonline.cz/…sklenic.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
10.10.11 18:35

No je to patlal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17866
10.10.11 18:44

Já jsem to vnímala tak jedním okem a teď už mi děti přeply na Simpsonovy, ale jen mi přišlo, že tam má hodně smaženého - bramboráky, lívanečky, osmažený chleba… To mi na jedno menu přijde blbý. Jinak co bylo špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí