Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
papavlinka33 píše:
Ja to v pondeli nevidela, ale cetla jsem komentare na prostreno.cz, a asi to bylo fakt husty. Vcera jsem zase nevidela celej dil, pac mi rvalo dite, ten dezert jsem zahledla jen tak koutkem oka a pripadalo mi to jako pudink s piskotama, nevim teda co tam davala.
Mně to přišlo, jak piškoty s tvarohem a marmeládou ![]()
kometa32 píše:Kamča.dalmatinka píše:Škoda, že jsi neviděla ten začátek, pak by jsi můj komentář pochopilakometa32 píše:a zístěru musí mít každá dobrá kuchařka?
A místo vína, nebo květiny od hostů,jako dárek, by se ji šikla zástěraJá jí totiž nikdy nevlastnila,teda mám ale někde schovanou,nosit jí mě nikdy nenapadlo.Nějak nevim proč
tak to si musim pustit
Já už se lekla že bez zástěry se nesmí do kuchyně
.Dostala jsem nákou co má mužské tělo.Kuchyn máme celou prosklenou a nechtěla bych se tu promenádovat s tim udem ![]()
M-a-j-a píše:
Kami já ji taky nepoužívámRuce utírám do trika
![]()
No ale ten včerejší patlal je teda chytrý jako rádio![]()
Taky si utírám ruce do trika
.Jo patlal není asi moc soudnej
Jsem zvědavá na dnešek ![]()
Tak dneska jsou děti u švagrovky a konečně jsem viděla celé
Menu fakt pěkné!!
Bydlení hezké, menu hezké
![]()
A důležité je, že jsme se dozvěděli od Libora, že vepřové na rebarboře je stejná chuť jako knedlo, zelo, vepřo
![]()
ten gurmánek Liborek měl dnes fakt formu … Ještě že to vždycky na konci zopakuje ten hezounek ať se zdůrazní nesmyslnost těch hlášek…
nejlepší bylo, jak se včera chválil, že jídlo hostitelky chutnalo hůř než jeho předešlý den … a dnes ohlásil, že večer byl zábavný, protože se Roman inspiroval od něj ![]()
tyjo kde ten exot na to chodí ![]()
kometa32 píše:
Bydlení hezké, menu hezké![]()
A důležité je, že jsme se dozvěděli od Libora, že vepřové na rebarboře je stejná chuť jako knedlo, zelo, vepřo
![]()
![]()
Taky jsem se dnes nasmála
![]()
Dneska se mi líbíl ten jeho domeček, měl to tam i pěkně zařízené. Akorát bych tam vybrala hezčí kuch.linku. Jeho menu bych si taky dala, myslím, že by s tím mohl i vyhrát.
Mne se vcera moc libilo jak to Roman pripravil, byl tak strasne v klidu, slo mu to hezky od ruky, baracek parada. Vsichni pochvalej, ocenej snahu, ale ten blazen Libor, boze co to je zac, kde ho vyhrabali? Hraje si na chytraka a pak se boji ochutnat zidovskou tresen ![]()
No a na zaver jak rekl, ze vecer byl srovnatelny jako ten u nej a ze se Roman inspiroval tak to se mi chtelo fakt smat ![]()
mě mrzelo,že neukázali ty jejich diktáty..libor je ..já nějak nemůžu najít to pravé ořechové
já si ho nedovedu představit při sexu.. ![]()
To jsem taky nepochopila tu pointu, proč je tedy psali, když si je neopravovali a neukazovali
Hlavně od Liborka
![]()
ten kluk podle mě neví,co mluví.obdivuji klid ostatních,já tam sedět..nejvíc by mě nasr*lo,jak se nožem rejpal v bramborech…a čuměl,jak kdyby to smrdělo-to nesnáším!
Nejvíc mě mile překvapil Lukáš. Je nejmladší, ale ví jak se chovat
Moc jsem zvědavá na zítřek, jak uvaří…
A dnešní hlavní chod byl pro mě zajímavý, taky jsem něvěděla co si pod pečenou čínou mám představit a na ty brambory jsem dostala chuť hned ![]()