Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50124
12.10.11 16:29
papavlinka33 píše:
Ja to v pondeli nevidela, ale cetla jsem komentare na prostreno.cz, a asi to bylo fakt husty. Vcera jsem zase nevidela celej dil, pac mi rvalo dite, ten dezert jsem zahledla jen tak koutkem oka a pripadalo mi to jako pudink s piskotama, nevim teda co tam davala.

Mně to přišlo, jak piškoty s tvarohem a marmeládou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.10.11 18:04
kometa32 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
kometa32 píše:
A místo vína, nebo květiny od hostů,jako dárek, by se ji šikla zástěra :mrgreen:
a zístěru musí mít každá dobrá kuchařka? :lol: Já jí totiž nikdy nevlastnila,teda mám ale někde schovanou,nosit jí mě nikdy nenapadlo.Nějak nevim proč :lol:
Škoda, že jsi neviděla ten začátek, pak by jsi můj komentář pochopila :lol:

tak to si musim pustit :lol: Já už se lekla že bez zástěry se nesmí do kuchyně :lol: .Dostala jsem nákou co má mužské tělo.Kuchyn máme celou prosklenou a nechtěla bych se tu promenádovat s tim udem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
12.10.11 18:21
M-a-j-a píše:
Kami já ji taky nepoužívám :-) Ruce utírám do trika :oops: :mrgreen:
No ale ten včerejší patlal je teda chytrý jako rádio :zed: :zed:

Taky si utírám ruce do trika :oops: :lol: .Jo patlal není asi moc soudnej :think: Jsem zvědavá na dnešek :)

• Citovat
  • Upravit
13142
12.10.11 18:34

Těším se na Libora a jeho hlášky :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17866
12.10.11 18:47

Tak dneska jsou děti u švagrovky a konečně jsem viděla celé :palec: Menu fakt pěkné!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
12.10.11 18:52

Bydlení hezké, menu hezké :palec: :palec:

A důležité je, že jsme se dozvěděli od Libora, že vepřové na rebarboře je stejná chuť jako knedlo, zelo, vepřo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
12.10.11 20:17

ten gurmánek Liborek měl dnes fakt formu … Ještě že to vždycky na konci zopakuje ten hezounek ať se zdůrazní nesmyslnost těch hlášek…

nejlepší bylo, jak se včera chválil, že jídlo hostitelky chutnalo hůř než jeho předešlý den … a dnes ohlásil, že večer byl zábavný, protože se Roman inspiroval od něj :lol:

:mrgreen: tyjo kde ten exot na to chodí 8-o

• Citovat
  • Upravit
50124
12.10.11 22:39
kometa32 píše:
Bydlení hezké, menu hezké :palec: :palec:A důležité je, že jsme se dozvěděli od Libora, že vepřové na rebarboře je stejná chuť jako knedlo, zelo, vepřo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taky jsem se dnes nasmála :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
12.10.11 22:42

Dneska se mi líbíl ten jeho domeček, měl to tam i pěkně zařízené. Akorát bych tam vybrala hezčí kuch.linku. Jeho menu bych si taky dala, myslím, že by s tím mohl i vyhrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.10.11 07:29

Mne se vcera moc libilo jak to Roman pripravil, byl tak strasne v klidu, slo mu to hezky od ruky, baracek parada. Vsichni pochvalej, ocenej snahu, ale ten blazen Libor, boze co to je zac, kde ho vyhrabali? Hraje si na chytraka a pak se boji ochutnat zidovskou tresen :zed:
No a na zaver jak rekl, ze vecer byl srovnatelny jako ten u nej a ze se Roman inspiroval tak to se mi chtelo fakt smat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.10.11 09:09

Já jsem neviděla celý díl, tak nemůžu moc hodnotit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
13.10.11 12:11

mě mrzelo,že neukázali ty jejich diktáty..libor je ..já nějak nemůžu najít to pravé ořechové :mrgreen: já si ho nedovedu představit při sexu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
13.10.11 13:12

To jsem taky nepochopila tu pointu, proč je tedy psali, když si je neopravovali a neukazovali :nevim: Hlavně od Liborka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
13.10.11 18:55

ten kluk podle mě neví,co mluví.obdivuji klid ostatních,já tam sedět..nejvíc by mě nasr*lo,jak se nožem rejpal v bramborech…a čuměl,jak kdyby to smrdělo-to nesnáším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
13.10.11 19:08

Nejvíc mě mile překvapil Lukáš. Je nejmladší, ale ví jak se chovat :palec: Moc jsem zvědavá na zítřek, jak uvaří…
A dnešní hlavní chod byl pro mě zajímavý, taky jsem něvěděla co si pod pečenou čínou mám představit a na ty brambory jsem dostala chuť hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí