Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
8.7.15 11:03

Ahoj holky :mavam: tak u nás se ochladilo řádně (doufám, že u vás též), v noci byla taková bouřka, kterou jsem nezažila ani nepamatuju. možná před rokem, neboť u nás se konají největší bouřky počas filmového fetivalu :lol:
Dnes jsem byla na kontrole a ta naše malá potvůrka nechce ukázat, jestli je to opravdu holčička :D uvidíme za 14 dní, snad nás nebude natahovat až do porodu :mrgreen:
Jinak, jak píšete o porodnici, tak mě to taky teprve čeká, tak pak dejte ještě vědět, co pořádně potřebovali vědět ;) má doktorka ještě ani nic neříkala o porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
8.7.15 11:16

@efkart07 Tak to jsem rada, ze jsem nic neprosvihla :) Jak jsem byla v nemocnici, tak to s mou spolubydlici sepisovali pri prijmu. Jen si to nedokazu predstavit sepisovat, kdyz bych prijela uz rodící :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
8.7.15 12:28

@jijo
No nespolíhala bych se :mrgreen: mě to taky nikdo neřekl, zjistila jsem si to sama na stránkách porodnice.
@efkart07
O tom jsem četla, že tam chtějí tak brzy. Ale nevim co by se stalo, kdybys tam registrovaná nebyla.. podle mě tě pak musí vzít i tak ne? Já totiž pořád uvažuju, jestli ten porodopis sepsat i v té druhé porodnici (kdyby náhodou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
8.7.15 12:31

@junior007
My měli šílenou noc, kolem půlnoci se rozsvítila obloha, začal šílenej vítr, déšť, bouřka. Ale vedro bylo furt :mrgreen: Okna dokořán a vítr dovnitř nešel žádnej :( Takže jsem usnula asi kolem třetí na gauči s větrákem :mrgreen: Ted to venku jde, chvíli sluníčko pařák a najednou vítr a déšť. Snad bude i zítra chladněji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
8.7.15 12:39

@Janča91 kdybych nebyla registrovaná, tak mě budou vozit jak medvěda a nakonec porodim v sanitce :mrgreen: moje porodnice v mém termínu rekonstruuje, takže berou jen 6 ženských místo 12ti denně, Krčská porodnice zase má uplně zavřeno - tam malujou… taky je tady boj o místo. Když jsem se registrovala přes net ve 14+0tt, tak přesně v 8.00hod se musíš registrovat, do cca 5ti minut jsou všechna místa pryč. Já to naštěstí stihla, ale ten stres co budu dělat kdyby to nevyšlo byl hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.7.15 12:40

@Janča91 tyjo, tady je příjemných 20 stupňů a větřík. v noci jsem musela všude zabednit nebo by mě ten vítr asi i odnesl :D kroupy, slejvák…no fuj fuj… snad už bude zas na chvilku o trošku lépe, ať jste maminy ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
8.7.15 12:42

Tady taky byla v noci ve 2hod bouřka :) vytahávali jsme všechno ze zdi, protože to byla jedna rána za druhou a těch blesků!! to bylo úžasný. no a teď je venku ve stínu 27 a já tu mam zapnutý větrák a teplotu stále stejnou :roll: už chci sníh :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.7.15 12:46

@efkart07 to fakt? no tyjo… oni to tu mají asi ti baťůžkáři domluvený, to počasí nebo nevim :lol: jinak koukám s tou registrací do porodnice u tebe mazec 8o ale co, hlavně že jsi zaregistrovaná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
8.7.15 12:57

@efkart07
Tak to máš dobrý no :lol: To jsou takový věci, co tě ani nenapadnou. Že ještě musíš skoro žadonit, aby tě porodili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.7.15 12:58

@Janča91 no právě.. a aby ženská nerodila někde u stromu jako ve středověku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
8.7.15 13:08

@Janča91 @junior007 jojo holky, ať žije Praha :mrgreen: :lol:
@junior007 já bych radši rodila v jeskyni, u stromu by do mě mohlo uhodit :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
8.7.15 13:24

Ahojte holky :) tak to u nás byla taky bouřka, chvilku pršelo ale za to se dost blýskalo. Teď sem tam prší a je zataženo a je takové dusno… :? tak jsem taky moc nespala, to vedro, pak začalo pršet do toho hřmít pak mi kolem hlavy létal komár a pak se malá začala šíleně vrtět a kopat. :)
Ohledně těch porodnic : tak já jsem z Ostravy a u nás se nemusí nikdo registrovat. ;) ale chápu, že u vás to musí být šílené s tou registrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
8.7.15 13:36

Holky, jaký jste kupovali oblečky? Já to asi přepískla.. měla jsem spíš kupovat teplejší :? Dneska jsem koupila náádhernou chlupaťoučkou mikinku v KiKu, měli i overálek, ale to jsem se bála trefit velikost, takže na to počkám. Ale jinak mám oblečení spíš takový lehčí :( takže asi budu muset dokoupit něco teplejšího.. Je to naprd, trefit to do toho počasí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
8.7.15 13:50

@Janča91 já mám od všeho něco, s tím že co bude třeba dokoupím podle prcka. zatím to vypadá že to bude pořádný macek, takže ty nejmenší oblečky co mám, budou asi malé :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
8.7.15 13:59

@efkart07
U mě zatím naopak, uvidim v úterý, jestli bude vážit mimčo. No já dupačky, overaly na spaní a tak to neřešim, ale oblečky na ven mám spíš soupravičky s legínkama.. A mám jich hodně :mrgreen: protože to bylo za cenu, za kterou jsem to tam prostě nemohla nechat :lol: i v různých velikostech. Tak snad to bude v pohodě, pak na zimu budu kupovat chlupatý overal, ale to až podle velikosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí