Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
tak u nás se ochladilo řádně (doufám, že u vás též), v noci byla taková bouřka, kterou jsem nezažila ani nepamatuju. možná před rokem, neboť u nás se konají největší bouřky počas filmového fetivalu ![]()
Dnes jsem byla na kontrole a ta naše malá potvůrka nechce ukázat, jestli je to opravdu holčička
uvidíme za 14 dní, snad nás nebude natahovat až do porodu ![]()
Jinak, jak píšete o porodnici, tak mě to taky teprve čeká, tak pak dejte ještě vědět, co pořádně potřebovali vědět
má doktorka ještě ani nic neříkala o porodnici.
@efkart07 Tak to jsem rada, ze jsem nic neprosvihla
Jak jsem byla v nemocnici, tak to s mou spolubydlici sepisovali pri prijmu. Jen si to nedokazu predstavit sepisovat, kdyz bych prijela uz rodící ![]()
@jijo
No nespolíhala bych se
mě to taky nikdo neřekl, zjistila jsem si to sama na stránkách porodnice.
@efkart07
O tom jsem četla, že tam chtějí tak brzy. Ale nevim co by se stalo, kdybys tam registrovaná nebyla.. podle mě tě pak musí vzít i tak ne? Já totiž pořád uvažuju, jestli ten porodopis sepsat i v té druhé porodnici (kdyby náhodou)
@junior007
My měli šílenou noc, kolem půlnoci se rozsvítila obloha, začal šílenej vítr, déšť, bouřka. Ale vedro bylo furt
Okna dokořán a vítr dovnitř nešel žádnej
Takže jsem usnula asi kolem třetí na gauči s větrákem
Ted to venku jde, chvíli sluníčko pařák a najednou vítr a déšť. Snad bude i zítra chladněji..
@Janča91 kdybych nebyla registrovaná, tak mě budou vozit jak medvěda a nakonec porodim v sanitce
moje porodnice v mém termínu rekonstruuje, takže berou jen 6 ženských místo 12ti denně, Krčská porodnice zase má uplně zavřeno - tam malujou… taky je tady boj o místo. Když jsem se registrovala přes net ve 14+0tt, tak přesně v 8.00hod se musíš registrovat, do cca 5ti minut jsou všechna místa pryč. Já to naštěstí stihla, ale ten stres co budu dělat kdyby to nevyšlo byl hrozný
@Janča91 tyjo, tady je příjemných 20 stupňů a větřík. v noci jsem musela všude zabednit nebo by mě ten vítr asi i odnesl
kroupy, slejvák…no fuj fuj… snad už bude zas na chvilku o trošku lépe, ať jste maminy ok ![]()
Tady taky byla v noci ve 2hod bouřka
vytahávali jsme všechno ze zdi, protože to byla jedna rána za druhou a těch blesků!! to bylo úžasný. no a teď je venku ve stínu 27 a já tu mam zapnutý větrák a teplotu stále stejnou
už chci sníh
![]()
@efkart07 to fakt? no tyjo… oni to tu mají asi ti baťůžkáři domluvený, to počasí nebo nevim
jinak koukám s tou registrací do porodnice u tebe mazec
ale co, hlavně že jsi zaregistrovaná ![]()
@efkart07
Tak to máš dobrý no
To jsou takový věci, co tě ani nenapadnou. Že ještě musíš skoro žadonit, aby tě porodili ![]()
@Janča91 no právě.. a aby ženská nerodila někde u stromu jako ve středověku ![]()
@Janča91 @junior007 jojo holky, ať žije Praha
![]()
@junior007 já bych radši rodila v jeskyni, u stromu by do mě mohlo uhodit
![]()
Ahojte holky
tak to u nás byla taky bouřka, chvilku pršelo ale za to se dost blýskalo. Teď sem tam prší a je zataženo a je takové dusno…
tak jsem taky moc nespala, to vedro, pak začalo pršet do toho hřmít pak mi kolem hlavy létal komár a pak se malá začala šíleně vrtět a kopat. ![]()
Ohledně těch porodnic : tak já jsem z Ostravy a u nás se nemusí nikdo registrovat.
ale chápu, že u vás to musí být šílené s tou registrací.
Holky, jaký jste kupovali oblečky? Já to asi přepískla.. měla jsem spíš kupovat teplejší
Dneska jsem koupila náádhernou chlupaťoučkou mikinku v KiKu, měli i overálek, ale to jsem se bála trefit velikost, takže na to počkám. Ale jinak mám oblečení spíš takový lehčí
takže asi budu muset dokoupit něco teplejšího.. Je to naprd, trefit to do toho počasí
@Janča91 já mám od všeho něco, s tím že co bude třeba dokoupím podle prcka. zatím to vypadá že to bude pořádný macek, takže ty nejmenší oblečky co mám, budou asi malé
![]()
@efkart07
U mě zatím naopak, uvidim v úterý, jestli bude vážit mimčo. No já dupačky, overaly na spaní a tak to neřešim, ale oblečky na ven mám spíš soupravičky s legínkama.. A mám jich hodně
protože to bylo za cenu, za kterou jsem to tam prostě nemohla nechat
i v různých velikostech. Tak snad to bude v pohodě, pak na zimu budu kupovat chlupatý overal, ale to až podle velikosti