Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
22.7.15 12:37

@efkart07
Já se do žádných svých taky nevejdu :mrgreen: všechny mi jsou přes břicho krátké :lol: V obchodě jsem žádný nesehnala, ale naštěstí mi nějaký půjčila ségra, který mi kupodivu přes břicho jsou :dance: Ale pořád střídám dvoje, jedny jsou letní a druhé jsou svetrové s dlouhým rukávem, když není moc teplo, ale když jsem je měla naposledy, tak mi taky přišlo, že mi ve předu začínají být krátké :mrgreen:
@junior007
jo takhle :) no já už se bojim i ptát, aby mi neřekli, že je to nakonec chlapeček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
22.7.15 15:42

@junior007 @Janča91 tak jsem návštěvu lékaře přežila, ale jsem uplně vyřízená, je tam fakt strašný vedro. Prcek má 2800g a odpovídá 37tt a to jsem dnes začala 35tt. Hlavičkou je pořád nahoru a oproti minule si posunul zadeček prý hodně dolů a dle dr to je uplně blbě, protože teď prý se mu to už asi vůbec nepovede. Ještě říkal že mi ho mohou otočit v nemocnici rukama, ale že to není nic příjemného a že mi to taky nedoporučuje, že nejlepší pro mě je císař. tak příští týden mi dá papíry a půjdu oběhávat nemocnici a praktického doktora atd… takže se narodí asi 28.8. mazlík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
22.7.15 17:48

@Janča91 @efkart07 to teda.. vedro, že by jeden padl. a taky jsme přežili tedy :) pěkně rostete ;) a z císaře. hold se nedá nic dělat, lepší tak, že to víš alespoň dopředu ;)
My máme 1800g a jsme v 31+4, ani o den jinak při žádné kontrole :D a opravdu je to holčička :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
23.7.15 08:29

@efkart07 @junior007
U nás se KONEČNĚ ochladilo, jen ne asi na dlouho :( Holky, měli jste někdy bolesti v podbřišku jako při MS? Nevim jestli jsem se už neptala. Dneska mi to začalo asi ve 4 ráno, tak jsem volala doktorovi a sestřička mi řekla, že bych se mohla otvírat :( tak doufám, že vše bude v poho.. zítra začínám teprve 35tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
23.7.15 11:30

@Janča91 mě akorát bolí v podbřišku a dr včera říkal že jsou to vazy, které se teď víc napínají a ještě jak to mimčo na ně tlačí, tak že to je z toho. Ptal se mě na poslíčky a to jsem se ho zeptala jak je poznam, tak se začas smát a řekl že jsem je ještě neměla. Jinka bolesti nemám. 35tt na porod je dobrý, kdyby se tam stalo, mě říkali, že od 34tt je mimčo úplně vyvinuté a že těch posledních 6týdnů jen roste a to v poho dožene i kdyby se teď narodilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
23.7.15 11:34

@efkart07
Já vím, ale stejně bych byla radši, kdyby tam vydržela alespon do konce 36tt..
No mám z toho nervy :( já si právě myslela, že to jsou poslíčky, jenže jak to mám poznat. No ještě počkám a kdyby to začlo zas, tak radši pojedu. Ale nemám z toho dobrý pocit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.7.15 11:35

@Janča91 @efkart07 taky jsem ještě tyhle bolesti neměla :nevim: ale jak píše efkart, případně 35týden by bylo dobré. Ale snad bude ještě cvhilku vše v pohodě a ozývali se jen poslíčci (no taky nevim, jací budou :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
23.7.15 11:40

@Janča91 @junior007 no začíná to být celý takový strašidelný :lol: člověk neví co přijde, jaký to bude a jak mu bude :lol: :mrgreen: ale hlavně klid a nezbláznit se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
23.7.15 11:43

@junior007 @efkart07
A hlavně kdy to přijde :mrgreen: Já už tyhle bolesti párkrát měla, ale fakt jen chviličku, většinou večer když jsem ležela. Ale dneska mě to teda vzbudilo a trvalo to tak 10 minut. Achjo, jsem na nervy :? Ještě k tomu sama doma a bez auta :? Zítra asi radši půjdu na gyndu at to zkontroluje. Doufám, že to nic není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
23.7.15 11:51

@Janča91 neboj se :) to bude dobrý :) já jsem taky na nervy, že jsem doma sama a kdybych začala rodit, tak si musim zavolat sanitku, aby mě odvezli, než se rozjede porod aby stihli císaře. předtim jsem si říkala, že dojedu v mhd, to jsem tam tak za půl hoďky a že tak rychle neporodim… ale ted kvůli císaři bych si asi zavola sanitku no, dle dr to tak mám udělat, ale přijde mi to blbý. radši bych taxikem, ale zase pak někomu platit vyčištění auta… :lol: no mele se to ve mě pěkně :lol: asi jsem se už zbláznila :mrgreen: a už jsem konečně na mateřské a můžu od včera jít ven kdy chci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
23.7.15 11:53

@efkart07
nad tim taxíkem jsem taky přemýšlela, co když bych to ušpinila :mrgreen: Já musim spolíhat, že někdo bude mít čas mě odvézt, protože sanitka by mě odvezla do jiné porodnice :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
23.7.15 11:58

@Janča91 no tak to mě nikdo neodveze, protože tady nikoho nemáme. naši bydlí 2hod jízdy odsud a kamarády co tu mam, tak nikdo z nich nemá auto :lol: :mrgreen: no snad vydrží do toho plánovaného císaře a já to nebudu muset řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
23.7.15 12:06

@efkart07
Snad jo :) to by byla fakt smůla. Jinak gratuluji ke svobodě pohybu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.7.15 12:22

@efkart07 @Janča91 no koukám, když tak píšete, tak mě už asi v podbřišku taky bolelo.. ale jak jsem „pozdější“ tak mě to nijak ještě nenapadlo, že by to byli poslíčci, spíš si říkám, že sem i připravuje pánev, šlachy a kdesi cosi :D hihi, hlavně se nezbláznit ;) a taxík by bylo dobré řešení no…ale ono by se to dalo ve finále, nějaký ručník či tak :D ale snad to nebude u nikoho zas až tak rychlé… :)
a @efkart07 gratuluji též ke svobondému pohybu po světě :) to člověk skoro neví, co má dělat, nebo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
23.7.15 12:38

@junior007 :mrgreen: :mrgreen: to je vtipný, jak se člověk hned začne pozorovat a přemýšlet nad sebou :lol: :D taky mi před chvilkou nějak louplo v podbřišku :lol: :mrgreen:
holky svoboda pohybu je super, až na to, že jsem doma jako předtim. vlastně nevím kam bych teď šla :mrgreen: ale večer to vidim na prochajdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí