Psychický propad aneb nevím jak dál...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3436
28.5.16 22:22
@meluzi píše:
Z vlastností např. upřímnost, přímé jednání, schopnost tolerance, schopnost zapálenosti, empatičnost, důvtip. Dále třeba znalosti z oboru, orientaci v administrativních činnostech,..
Více mě momentálně teď nenapadá…

klíííííd, oni tě zbytečně stresují, potřebuješ jenom jedno-být sama sebou, toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
28.5.16 22:28
@mirecekblbecek píše:
to rozhodně nekoresponduje s tím, co tu o sobě píšeš, člověk plánuje a pánbůh se směje, to si říkej…budeš mít lehčí spaní…

Vím, že to jsou „kraviny“ a jsou důležitější věci.. Ale měla jsem kluky co pravopis nezvládali (a ne že by to bylo jen tím pravopisem) po pár měsících to začalo skřípat a to, že jsem ho neustále lynčovala zato, že by měl mít trochu kulturnější psaný projev, co dělal na ZŠ o hodinách mluvnice, apod.. tohle všechno ve mně prostě časem vyvolalo dojem, že jsem jako jeho máma, která ho za něco neustále peskuje. Tohle a x dalších důvodů nakonec vyústilo v rozchod. A já prostě nechci, aby se to opakovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
28.5.16 22:33
@meluzi píše:
Vím, že to jsou „kraviny“ a jsou důležitější věci.. Ale měla jsem kluky co pravopis nezvládali (a ne že by to bylo jen tím pravopisem) po pár měsících to začalo skřípat a to, že jsem ho neustále lynčovala zato, že by měl mít trochu kulturnější psaný projev, co dělal na ZŠ o hodinách mluvnice, apod.. tohle všechno ve mně prostě časem vyvolalo dojem, že jsem jako jeho máma, která ho za něco neustále peskuje. Tohle a x dalších důvodů nakonec vyústilo v rozchod. A já prostě nechci, aby se to opakovalo.

právě proto si nenajdeš takového, protože se mu podvědomě vyhneš, ale jen varuju, abys hledala aktivněji, než 1× ročně, ono, čas letí opravdu jako o závod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
28.5.16 22:34
@mirecekblbecek píše:
klíííííd, oni tě zbytečně stresují, potřebuješ jenom jedno-být sama sebou, toť vše.

Je pravda, že dříve bych těch kladů o sobě napsala více… Bývala jsem hrozný střevo. Dneska jsem prostě rozvážná a rozklepaná z každého kroku do neznáma. Ale zase mám třeba celkem strategické myšlení. Ale hold ne ve všem. Nebo umím vymýšlet skvělé a přehledné systémy jak zařazovat např. dokumenty… Ale to je mi v soukromém životě absolutně k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
28.5.16 22:39
@meluzi píše:
Je pravda, že dříve bych těch kladů o sobě napsala více… Bývala jsem hrozný střevo. Dneska jsem prostě rozvážná a rozklepaná z každého kroku do neznáma. Ale zase mám třeba celkem strategické myšlení. Ale hold ne ve všem. Nebo umím vymýšlet skvělé a přehledné systémy jak zařazovat např. dokumenty… Ale to je mi v soukromém životě absolutně k ničemu.

to, že tu informaci, dovednost, nepoužiješ nyní, neznamená, že je k ničemu. Dočkej času. Mi řekl mudr, že syn má vyvinutější kyčle, tenkrát jsem si myslela, že je mi ta info. k ničemu, až mi kluk stál v 7.měs. v postýlce, tak pak mi to teprv docvaklo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
28.5.16 22:43
@mirecekblbecek píše:
právě proto si nenajdeš takového, protože se mu podvědomě vyhneš, ale jen varuju, abys hledala aktivněji, než 1× ročně, ono, čas letí opravdu jako o závod.

Chtělo by se mi napsat a jak ho mám najít??.. Ale o tomhle ta diskuze není a popravdě ani nechci, aby o tomto byla. To už bychom tu za chvíli mohli řešit i „co bylo večer ve zprávách.“
Nechci, aby to vyznělo nějak špatně.

Je pravda, že nějakého muže, který by byl kompatibilní s mojí osobností. Někoho, kdo mě prostě udělá lepší a naopak. Ale asi to fakt bude blok ve mně, že nikoho nemám. Jednou mi někdo řekl, že na všechny čumím jak vrah. Tak třeba se mě ti chlapi bojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
28.5.16 22:55
@meluzi píše:
Chtělo by se mi napsat a jak ho mám najít??.. Ale o tomhle ta diskuze není a popravdě ani nechci, aby o tomto byla. To už bychom tu za chvíli mohli řešit i „co bylo večer ve zprávách.“
Nechci, aby to vyznělo nějak špatně.Je pravda, že nějakého muže, který by byl kompatibilní s mojí osobností. Někoho, kdo mě prostě udělá lepší a naopak. Ale asi to fakt bude blok ve mně, že nikoho nemám. Jednou mi někdo řekl, že na všechny čumím jak vrah. Tak třeba se mě ti chlapi bojí.to je pravda,oni se celkově bojí žen vyjímečně nadaných,takových, co přesně vědí,co od života očekávají,prostě většina chlapů se chce cítit ve tvojí přítomnosti jako králové,jenže ono to dost dobře nejde,když mají vedle sebe ženu s iq vyšším než mrakodrap.Takže nedávej při první schůzce najevo tu svou inteligenci moc najevo,spíše bud málomluvná,pokorná,nevystavuj je křížovým výslechům a ono to půjde, neboj.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
28.5.16 23:47
@mirecekblbecek píše:

Taková se snažím být. Ale když já mám „štěstí“ na chlapy co si fakt myslí, že vše co řeknou je vtipné, nebo na ty, kteří se netají tím, že jsou to rasisté, nebo na ty co mají slovník sprostých slov bohatější jak kdejaký dlaždič… Tohle mě dokáže strašně odradit. Myslím, že na 1. schůzce by měl člověk vyzdvihovat svoje kladné stránky, ale jestli ti pánové, co jsem s nimi tu schůzku měla pokládají to co předvedli za svojí nejlepší prezentaci… Tak si s nimi opravdu nemám co říct a společná budoucnost a cesta životem neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
29.5.16 00:15
@meluzi píše:

Když už tak lpis na pravopisu, tak jen poznámka: HOLT a HOLD jsou 2 ruzna slova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
29.5.16 00:28
@meluzi píše:
Taková se snažím být. Ale když já mám „štěstí“ na chlapy co si fakt myslí, že vše co řeknou je vtipné, nebo na ty, kteří se netají tím, že jsou to rasisté, nebo na ty co mají slovník sprostých slov bohatější jak kdejaký dlaždič… Tohle mě dokáže strašně odradit. Myslím, že na 1. schůzce by měl člověk vyzdvihovat svoje kladné stránky, ale jestli ti pánové, co jsem s nimi tu schůzku měla pokládají to co předvedli za svojí nejlepší prezentaci… Tak si s nimi opravdu nemám co říct a společná budoucnost a cesta životem neexistuje.

no počkej, kolik těch chlapů bylo? tak 5?a co ve škole? tam by se nikdo nenašel, třeba o píd starší,?a co třeba menza? tam je těch chytrých dost, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
29.5.16 00:37

K té psychologii-zaměř se na to, čemu bys ráda rozuměla nejvíc. jeden problém-přečti třeba vývojovku, nebo si najdi knihy ženy jsou z venuše, muži z marzu, autora si nepamatuju, ale napsal jich hodně, na toto téma, to jací jsme, celkově velmi ovlivnuje chování rodičů, takže vývojovka, patopsychologie-je o duš. poruchách, to abys poznala úchyla… :mrgreen: sociální je taky dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.5.16 01:00

Nečetla jsem celou diskuzi, ale nechápu, jak ti někdo neustále radí začít jíst maso. Nerespektují tvoji volbu. Líbí se mi, že trváš na vegetariánství. Můj přítel taktéž nejí maso, ale nemám s tím problém.
Ty spíš potřebuješ najít správný jídelníček. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
193
29.5.16 03:44
@robínek píše:
Když už tak lpis na pravopisu, tak jen poznámka: HOLT a HOLD jsou 2 ruzna slova ;)

Vím. A ano asi jsem to evidentně někde napsal špatně. Holt nejsem dokonalá, ale ukaž postav 10 náhodně vybraných chlapů do řady a dej jim tato 2 slova před oči.. Vsadím boty, že min 5 z nich ti řekne něco ve stylu:„Proč mi ukazuješ dvě naprosto stejný slova?“ A ještě mi nezapomeň vytknout čárky (někde jich mám moc, někde zas málo). Ale snažím se psát srozumitelně (i když, někdy už jsem unavená tak, že jsem ráda, že vůbec něco vyplodím…
A tohle co řešíš ty.. To je fakt hovadina. Ok asi bych si toho v textu všimla, ale také nad tím mávnu rukou. Mě spíše silně vadí neznalost vyjmenovaných slov a shody podmětu s přísudkem (tohle je pro mě neodpustitelný). Jak tady už někdo psal.. Žijeme v době internetu a všemožných vymožeností.. Proto si myslím, že by neměl být problém napsat text, ve kterém se nebudou vyskytovat hrubky typu: s/z, i/y, h/ch…

Nehledě na to, že jsem psala, že na tom lpím. To, ale přeci neznamená, že já jsem zrovna expert. Jsem na technické škole. A myslím, že na budoucí Ing. mám psaný projev dobrý. Bodka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
29.5.16 03:49
@mirecekblbecek píše:
no počkej, kolik těch chlapů bylo? tak 5?a co ve škole? tam by se nikdo nenašel, třeba o píd starší,?a co třeba menza? tam je těch chytrých dost, ne?

No teď si vzpomínám na 4.. A to byla fakt tragédie. Ale možná, že tam byl ještě nějaký, který prostě nezaujal tak, abych si ho zapamatovala. Škola to je kapitolka sama pro sebe.. Fakt mi přijde, že tam kope každý za sebe a vztahy (myslím především přátelské) tam nikdo budovat nehodlá. Ale určitě to není tak, že bych po nikom nekoukala. To koukám jen jsem asi trochu mimo se svým pohledem. Imponují mi někteří učitelé, ale asi je to tím, že k nim dost vzhlížím. No do menzy nechodím, neboť se tam nenajím a ono sedět tam jen tak je drobet trapné. Ale třeba 1× týdně si jdu sednout s učením do bufetu na kafe.. Ale je to celkem k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
29.5.16 03:57
@mirecekblbecek píše:
K té psychologii-zaměř se na to, čemu bys ráda rozuměla nejvíc. jeden problém-přečti třeba vývojovku, nebo si najdi knihy ženy jsou z venuše, muži z marzu, autora si nepamatuju, ale napsal jich hodně, na toto téma, to jací jsme, celkově velmi ovlivnuje chování rodičů, takže vývojovka, patopsychologie-je o duš. poruchách, to abys poznala úchyla… :mrgreen: sociální je taky dobrá.

Díky za tipy. Až bude volněji tak se k tomu určitě vrátím a něco si obstarám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí