Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
etatinek píše:ka-tka píše:Jsi si jistá?? A co když přítel/manžel dostane chuť na samotnou kamarádku a tebe zapomene do té trojky přizvat?? A co když ta kamarádka zatouží po tvém chlapovi, aby se v posteli staral jen a jen o ni, a aby uspokojoval jen ji samotnou a mnohokrát… Podle mě je tohle docela zahrávání si s ohněm…
Nejlepsi je najit si kamaradku do trojky.....Byla spokojenost na vsech frontach a nehrozi podvadeni![]()
![]()
Taky by se mohl mazel bat, ze mi zachutna byt s zenou vic, nez s nim...... to je proste o duvere.
Ono taky zalezi na tom, jaky vztah mame- a troufam si ric, ze i po 7mi letech je super, sex. zivot jak nam deti dovoli, a ze si to spestrime necim takovym.....
Ja nerikam, ze bych tohle delala porad- mam jen 2 zkusenosti, se stejnou zenou ale super.....
Jinak mluvim za sebe, treba manzel by to videl jinak
Jo a jeste pro neverniky- co zkusit TENGA pro muze?
Kdyz ma zena malo sexu- pouzije robertka nebo jine hracky, muzi byli doted odkazani na dlanovku, nebo ty panny ![]()
Anonymní píše:
NEVĚRA může mít i pozitivní důsledky.
Jedním z důvodů může být „chuť“ zvednout si sebevědomí. Cítit se žádaný…
Nevěra může POSÍLIT pohaslý vztah-manželství a člověk si díky ní uvědomí spoustu věcí, které dříve nevnímal. Vztah díky nevěře může nabýt nových rozměrů a být plnohodnotnější.
Píšu taky jako anonym
Moc hezky napsaný a pravda to je.Manžel semnou nechtěl spát,spíš hladil psa než mě,žádný slova jako..tobě to sluší nebo jsi krásná..Byla jsem nevěrná jednou a moje sebevědomí které bylo na bodě 0 se rozhodně zvedlo.I Náš vstah je od té doby jiný..lepší..víc si mě všímá a sex je až podezřele často.Manžel o ničem neví..možná tuší tak Nás to posunulo dál ![]()
Viděly/i jste včera film „Nevěrná“ ?
Já už ho tedy viděla dřív, mám ho na dvd. To byla síla, co ? Stát se může cokoliv…
lumáťa píše:
Viděly/i jste včera film „Nevěrná“ ?
Já už ho tedy viděla dřív, mám ho na dvd. To byla síla, co ? Stát se může cokoliv…
Ten film mám ráda, ano může se stát cokoliv…kdykoliv. Neplatí vždy: Spokojené manželství=vyloučená nevěra. Bohužel!
Zajímavé postřehy:
Nevěra je neustále na vzestupu. Ačkoliv se budete snažit sebevíc, může se týkat i vás. Přestože budete mít pocit, že váš vztah funguje na jedničku, na jevišti se objeví další osoba a váš život se ze dne na den obrátí naruby.
Za vše může příroda
Ať se nám to líbí nebo ne, za nevěru mužů může ve velkém množství případů příroda. Ona jediná jim dala kdysi dávno do vínku odpovědnost za zachování kmene, tudíž je nutila rozsévat své sémě u všech samiček v okolí.
Jak bojovat s milenkou:
Já mám jednu aktuální životní situaci. Se svým manželem jsem přes 7 let. Asi před rokem se začal projevovat stereotyp, manžel začal být takový nezajímavý, neaktivní a nepozorný. Před půl rokem změnil zaměstnání a asi po 3 měsících se úplně změnil. Začal být milý, pozorný na mě i na děti (máme dvě). I v intimních věcech začal být báječný a snaživý. Přemýšlela jsem co se stalo nebo co jsem udělala, že se tak změnil… Jediná z věcí, která se změnila je ta změna zaměstnání a s ní spojené noční směny, služební cesty, kurzy a posezení se šéfem, když je pozve. To jsem si uvědomila a po týdnu jsem našla ještě indicii, že je mi asi 3 měsíce nevěrný. Asi nic vážného, protože jsem našla jeho komunikaci na chatu, když si večer zampoměl vypnout počítač. Vím, že se to nemá, ale hezky jsem si přečetla, že spolu párkrát spali, byli spolu v restauraci atd. Ale taky té dotyčné (jméno nechci uvádět) psal, že mě miluje a neopustí nás, což ona asi akceptuje. Takže spolu jsou jen na nějaké úniky nebo co. Zatím se tvářím, že o ničem nevím, ale jsem nejistá co mám dělat. Jak jsem psala výše je ke mně úžasný a bojím se, že když mu řeknu, že všechno vím, tak se naše manželství pokazí. Co by jste dělaly vy na mém místě ?
X1Martina1X píše:
Já mám jednu aktuální životní situaci. Se svým manželem jsem přes 7 let. Asi před rokem se začal projevovat stereotyp, manžel začal být takový nezajímavý, neaktivní a nepozorný. Před půl rokem změnil zaměstnání a asi po 3 měsících se úplně změnil. Začal být milý, pozorný na mě i na děti (máme dvě). I v intimních věcech začal být báječný a snaživý. Přemýšlela jsem co se stalo nebo co jsem udělala, že se tak změnil… Jediná z věcí, která se změnila je ta změna zaměstnání a s ní spojené noční směny, služební cesty, kurzy a posezení se šéfem, když je pozve. To jsem si uvědomila a po týdnu jsem našla ještě indicii, že je mi asi 3 měsíce nevěrný. Asi nic vážného, protože jsem našla jeho komunikaci na chatu, když si večer zampoměl vypnout počítač. Vím, že se to nemá, ale hezky jsem si přečetla, že spolu párkrát spali, byli spolu v restauraci atd. Ale taky té dotyčné (jméno nechci uvádět) psal, že mě miluje a neopustí nás, což ona asi akceptuje. Takže spolu jsou jen na nějaké úniky nebo co. Zatím se tvářím, že o ničem nevím, ale jsem nejistá co mám dělat. Jak jsem psala výše je ke mně úžasný a bojím se, že když mu řeknu, že všechno vím, tak se naše manželství pokazí. Co by jste dělaly vy na mém místě ?
No ty brďo! Já bych udělala to samé co on, abych nebyla pozadu až ho milá slečna odloudí.
X1Martina1X píše:
Hm, tak já bych ji asi zkontaktovala jeho jménem a pozvala ji na kafe někam do kavárny, cukrárny.
Třeba s ní bude nějaká řeč, ale je pravda, že na tohle asi musí mít člověk sílu a žaludek.
Ale nějak to řešit musíš, protože manžel s tím zřejmě nepřestane, jejich úlety se časem promění v lásku a je průser.
Třeba Radka
X1Martina1X píše:
Prošla jsem si něčím podobným, až na to, že manžel neměl jednu stálou milenku, ale střídal je. Pokud se k tobě chová hezky a cítíš, že tě miluje, tak bych to neřešila nějak radikálně. Ale musíš sama vědět, že to dokážeš překousnout, že mu to nebudeš předhazovat při každé příležitosti. Pokud tohle dokážeš, prostě jen manželovi řekni, že víš o tom, že má s dotyčnou poměr, a že tě to moc bolí. Nedovol mu slibovat, že už to nikdy neudělá a podobné řeči, protože takový slib pravděpodobně nedokáže dodržet. Držím palce, ať to dopadne podle tvých představ ![]()
Já se naučila manželovi zálety přehlížet, neříkám, že mě to nebolí, ale vím, že mě miluje, miluje děti a neopustil by nás. Chová se k nám hezky, je nám spolu dobře, tak to prostě neřeším
Nevěděla jsem, jestli mám sem napsat, protože nevěra je stále věcí společnosti a ne jedince. Taky jsem byla pokrytec - kázala jsem vodu a při otázce na nevěru říkala nikdy. Až jsem jednou ochutnala vína. Šlo jen o líbání, ale výčitky svědomí byly strašný. Tak jsem znovu řekla nikdy… Rok se s rokem sešel a já jsem ujela o trochu víc (pohlav. styk ne) a výčitky nikde. Ano, jde to snáz, když víte, že sám sobě člověk po čase vždycky odpustí. Zůstal mi jen hezkej pocit, kterej si uchovávám. Přijdu si víc sexy a těch pár hodin mi zvýšilo sebevědomí. Doma mám úžasného chlapa, který by mě nikdy nepodved, protože neumí zatloukat a já bych to hned poznala… Ale chybí mi ty něžnosti, občas chci slyšet otupující slůvka, která si člověk přemítá v hlavě znovu a znovu. Jsem ale neuvěřitelnej pokrytec a nesnesla bych, kdybych věděla, že měl můj muž oči pro nějakou jinou. Rozhodně bych ale nepátrala. Co oči nevidí, to srdce nebolí. Toho se držim a sama taky mlčim… Vím, že se tomu bránit nedá (aspoň u mě)… Jen občas potřebuju cítit to bušení srdce, když dostanu nečekaný polibek. Když se takhle nažhavim, tak pak lítaj jiskry i doma… Ano, myslim, že nevěra bez lásky jen pro ten pocit může zlepšit vztah. Ale účelně to nevyhledávám!!! Neodsuzujte mě, nikdy nevíte, kdy se dostanete do spárů týhle bestie, která je někdy zatraceně sladká… ![]()
Přesně to mám v plánu, ale bojím se, že ztratím zájem o manžela a odnesou to děti.
Tak to bych asi nedala,kdyby měl více milenek. ještě ti domů nepřinesl zvěřinec ?
![]()
No vidis nas ti je lito,ze jsme v zivote neco takoveho udelali a my ti muzeme zavidet,ze to mas doma tak skvele
.Ale to si myslelo mozna hodne z nas jak to nemaji doma perfektni a pak svete divse.