Reakce na vakcínu Pediacel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4833
28.2.13 19:48

Ahoj holky, tak prave strasili na CT1. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
28.2.13 19:53

@Moodymare já jsem viděla na tv nova. taky černý kašel, vid. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
28.2.13 19:59

@marca46 no jo, cerny kasel, ale i salmonela, kampylobakter atd. Jen info, zadne bububu. A mistr Prymula. Novu jsem prosvihla, skoda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
28.2.13 21:16

@Moodymare Můžeš juknout na netu, ale neříkali nic nového. Kdo se zajímá o očkování, tak to stejně ví. Zase chtěj nahnat strach. Pan Prymula je opravdu mistr, jak píšeš. Slyšela jsem pár jeho slov. Na Nově ještě příušnice. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
28.2.13 22:00

… jste věci znalé, takže toto jste možná slyšely. Mě to fakt dostalo :-(
Už mám jasno, příští týden malého očkovat nedám, fakt ne.
Jak se tu psalo, na telku nekoukám (nebo jinak, na zprávy zcela úmyslně nikdy nekoukám), spíš se bavím s lidmi, tohle mi doporučila fyzioterapeutka, která rozhýbává děti poškozené očkováním.

http://prehravac.rozhlas.cz/audio/2831369

anebo jinak: Český rozhlas České Budějovice, pořad Biolenka (19.02.2013 09:30)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
28.2.13 22:06

@rychnov3 To je fakt bordel. Já taky nebudu očkovat a po tomhle zvažuju zda vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
28.2.13 22:11

@rychnov3 Ach jo, zase Eleková… A to ještě člověk platí… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
28.2.13 22:15
@simgiran píše:
@rychnov3 Ach jo, zase Eleková… A to ještě člověk platí… :zed:

Nerozumím, prosím o vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
28.2.13 22:20
@rychnov3 píše:
Nerozumím, prosím o vysvětlení.

Taky nerozumím. Dr. Eleková je fakt třída. Moc jí fandím, musí mít spoustu info., když to řekne na plnou pusu. Ostatní Dr. neví nebo lžou. :poblion: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
28.2.13 22:23

@rychnov3 Tak to se ani nedá komentovat, co tam říká, to by tu člověk byl hodinu. Stačí, že tam hned v úvodu popře všechny účinky očkování a to, že se zabývá homeopatií a celostní medicínou. Když tvrdí, že očkování nemá žádný účinek, tak lže a nebo žije v nějakém jiném vesmíru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
28.2.13 22:33

@simgiran tak to já tam chci žít s ní. Když mi syn onemocněl po očkování diabetem. Dost drsný a zkaženej život spousty lidí. Asi tu lže někdo jinej. Prachy jsou lákavá nabídka. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
1.3.13 00:00

@simgiran tohle konkrétně si od ní nechávám vysvětlit, každopádně v mnoha věcech si myslím, že má pravdu, pokud ne, chtělo by jít s ní do diskuze a ukázat jí, že lže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
1.3.13 00:23
@verusav píše:
@simgiran tohle konkrétně si od ní nechávám vysvětlit, každopádně v mnoha věcech si myslím, že má pravdu, pokud ne, chtělo by jít s ní do diskuze a ukázat jí, že lže

Jenže Eleková je jak formule 1, ví mnoho, navíc je lékař, s ní pro očkovací obcan prostě narazí. Velebím den, kdy jsem byla preockovana proti tetanu (po deviti letech, mudr. mi mohla nabrat protilatky, vedela, ze kojim, ze chceme dalsí miminko, presto aplikovala, ja ji duverovala…) a měla jsem z toho problémy, dodnes me někdy boli noha, místo vpichu… To je velká motivace se zajímat o očkování, aby naše děti nebyly tímto dále handicapovány. Když tetanovka zamava s naprosto zdravou ženou, co potom se děje v tělech miminek? Ty dostávají údajně i silnější očkováni. Je : to na zblití. :twisted:

• Citovat
  • Upravit
98
1.3.13 00:45

@kaštinka Eleková ví i to, co vůbec neví. Ale to je opravdu ztráta času to pořád vyvracet, navíc u spousty věcí stejně dojdeme k tomu, že ona říká že něco tak je a já budu říkat, že to tak není. To, že s ní většina odborníků ve většině věcí nesouhlasí, neznamená, že má pravdu. Konkrétně si vzpomínám na vystoupení v ČT, kde špatně interpretovala údaje ze systému VAERS a uváděla nějaké řádově chybné informace o výskytu chřipky. Zaklíná se vědeckými studiemi a přitom spoustu vědeckých studií ignoruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
1.3.13 00:58

Měla jsem možnost s Elekovou mluvit, vše má podložené. Nemůže si dovolit, jen tak něco tvrdit. Jestli v tv řekla něco nepřesně, mohlo to byt z důvodu časového presu a na základě jedné nepřesnosti se muže tedy shodit, co říká? Me odbornici ockovanim poškodili zdravi u me a našeho dítěte.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek