Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@smoulinka71 píše:
@simasla Si dobrá.Chci být zvědavá, jestli budeš mít za týden kilo dolů. Není to sice moc, ale lepší 4kg za měsíc dolů, než 4 kila nahoru. Holky nezaložíme si soukromou skupinu se šájou?
no dobrá budu až něco zhubnu - zatím mi přijde, že to není možné - protože furt něco jím
a soukromá skupina OK - ale zase mě se líbí, že tady tím - jak nám tu veřejně pomáhají ty, které již zhubly, že to motivuje další a další, co to čtou… jako třeba to motivovalo i mne
@simasla Já už jsem zhubla kilo, není to moc, ale za týden dobrý a taky jím pořád, ale málo a víc zeleniny. Dřív jsem jedla dvakrát denně, ale hodně. A hlavně sladké. ![]()
@smoulinka71
no abych řekla pravdu, tak chuť na sladké jsem taky měla - tedy teď k večeru… a k tomu manžel.. nalil si tu domácí vaječňák a já suším ústa… to je podpora toto doma teda chjo
@ady01
zmiňovala jsi tu domácí musli sušenky - můžu poprosit o recept???
Já jsem od prvního dala dolů 4kg, ale jsem si vědoma, že nééééé správným způsobem. Snídaně jsem se naučila, nikdy jsem nesnídala…svačinu taky už zvládám, oběd taky…ale pak nějak už nemám hlad a nejím…a to je to špatné:(:(Pořád ve mě jsou ty zlozvyky s těch různých diet…
https://www.emimino.cz/…me-bez-diet/
Holky tady je ta založená skupina, kdo bude chtít může se přidat.
@BabyBella jéé doufám, že jsem se tě nedotkla tou narážkou na guláš? já ho právě ráda, tak když ho o víkendu udělám rodince, tak taky zahustím chlebem a dám si k němu rýži:-)
@simasla jsme na tom obdobně, taky jsem jedla nejvíc večer, přes den skoro nic a vyžrala jsem se teda neskutečně:-)ale co, hlavní je, že s tím chceme něco dělat, že jo? já jsem byla vždycky spíš odpůrce pohybu, ale teď jsu kouslá, že bez něj to nepůjde..mám v plánu rychlochůzi, plavání a švihadlo..
@vinnie
máš pravdu, je důležité, že s tím chceme něco udělat ![]()
A pohyb - no já jsem fakt obézní - takže s pohybem zatím takto rychlejší chůze - procházky např. z práce na vlak jsem jezdila, teď chodím a zkusím cvičit doma.. ale plavání
do plavek se mi nechce
a švihadlo - to au au kolena
Ženy, nejvíc motivační byl pro mě můj dnešní proslov k mé štíhlé kamarádce, že se se mnou bude v létě stydět jít koupat, jaká budu kočka
teď to už prostě musím dát:-)
@vinnie píše: Ženy, nejvíc motivační byl pro mě můj dnešní proslov k mé štíhlé kamarádce, že se se mnou bude v létě stydět jít koupat, jaká budu kočka![]()
teď to už prostě musím dát:-)
taky se mi do plavek nechce, taky si musím pořídit trochu střízlivější..mám doma jen léta nepoužívané bikiny:-)dívala jsem se na tankiny, ty jsou dost benevolentní pro korpulentnější postavu a kdo nechce, ať se na mě na plaváku nedívá..dělám to pro sebe a pro svou rodinu a ti mě znají, ostatní jsou mi fuk:-)
@simasla ale chůze je fajn, to provozuju už tři měsíce (bohužel stravu jsem upravila nedávno:-( s kámoškou, ujdem 6,5 km za 50min. a ještě u toho stihnem kecat:-)