Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky chodíte cvičit do fitka nebo cvičíte doma? Já si říkám, že bych cvičila doma step aerobic-mám dvd, ale nevím jestli to bude gungovat jako ve fitku.
@simasla píše:
@ady01
zmiňovala jsi tu domácí musli sušenky - můžu poprosit o recept???
Dělám od oka, je to jednoduchý, ale nesmíš je zbaštit všechny, jinak o. k.:
Udělám jablečné pyre(uvařeny jablka rozmix),v mise si rozmíchám pytlík vloček a do toho rozinky, nakrájené suš. ovoce, otruby, i kokos, oříšky vše co tě napadne a smíchat s tím pyré, chvíli nechám nacucat a pak rozetřít na pečící papír a do trouby tak 170st asi 40min(hlavně pozvolna) až to vychladne tak krájím obdélníčky(ty jablka odhadeš, ady se to roztíralo stěrkou)
Nebo-1 hera, pytlík vloček, vejce, rozemleté meruňky, rozinky, oříšky, pomerančová kura, štáva z pomeranče, nastrouh. čokoláda, uhnětat těsto, nechat do rána odležet a pak vyválet placku a vykrajovat třeba kolečka, upéct(je toho hodně)
@Janiiska za sebe doporučuji fitko, spíš klasickou posilovnu ( nevážit měřit.) Doporučuji 2× týdně, jak se vytvoří svalovka začneš i víc spalovat ![]()
@tetma děkuji,teď jsem byla dvakrát za týden ve fitku v cardio zoně. Ptala jsem se z důvodu, že doma je to zdarma a ve fitku se musí zaplatit. ![]()
@ady01 píše:
Dělám od oka, je to jednoduchý, ale nesmíš je zbaštit všechny, jinak o. k.:
Udělám jablečné pyre(uvařeny jablka rozmix),v mise si rozmíchám pytlík vloček a do toho rozinky, nakrájené suš. ovoce, otruby, i kokos, oříšky vše co tě napadne a smíchat s tím pyré, chvíli nechám nacucat a pak rozetřít na pečící papír a do trouby tak 170st asi 40min(hlavně pozvolna) až to vychladne tak krájím obdélníčky(ty jablka odhadeš, ady se to roztíralo stěrkou)
Nebo-1 hera, pytlík vloček, vejce, rozemleté meruňky, rozinky, oříšky, pomerančová kura, štáva z pomeranče, nastrouh. čokoláda, uhnětat těsto, nechat do rána odležet a pak vyválet placku a vykrajovat třeba kolečka, upéct(je toho hodně)
Můžu se zeptat, jak potom spočítám příjem? Ty sušenky se mi moc líbí, asi spíš ty první. Ale jsem dost na sladké a bojím se, že když si dám, nebudu moct přestat ![]()
@Janiiska dej si klasickou posilovnu, já chodím 70 kč vstup - ono se to nezdá, ale jak se udělá svalovka začne se i líp tvarovat tělo a spaluješ daleko víc, kardio je taky dobrý…,ale když už bych platila za fitko tak bych platila raději za posilku než kardio, kardio si lehce dáš zadarmo nebo i v tom fitku na kole
@tetma chci první shodit a potom tvarovat. Mě cardio zona vychází na 50,–kč. Fitko by mě taky vyšlo na 70,–
@Madel to teda nevím, já to nepočítám, ber to třeba jako odměnu po výkonu bez výčitek
Jinak ta voda z jablek se dá popíjet když honí mlsná nebo opět po cvičení
@vinnie píše:
@BabyBella jéé doufám, že jsem se tě nedotkla tou narážkou na guláš? já ho právě ráda, tak když ho o víkendu udělám rodince, tak taky zahustím chlebem a dám si k němu rýži:-)
Ne to ne:-)
@smoulinka71 píše:
@simasla Si dobrá.Chci být zvědavá, jestli budeš mít za týden kilo dolů. Není to sice moc, ale lepší 4kg za měsíc dolů, než 4 kila nahoru. Holky nezaložíme si soukromou skupinu se šájou?
Já myslím, že není třeba soukromou skupinu, ne? ![]()
Já tu hltám info, přibývají tu nové holky a není se zatím proč zamykat.
Holky obdivuju Vás. Já bych potřebovala zhubnout taky dost a zase jsem si namazala na snídani chleba s medem:-(
Prostě jsem vyflustlá, nevyspaná kvůli malé a dopuju si energii sladkým:-(
Nakopat bych potřebovala.
@Renatt na tom občas není nic špatného, když si dáš celozr. housku a tak 1 lž. medu, já to jídlo nevážím, spíš zohledňuje výživu, co mi to přinese a když pak zařadí aktivitu, tak proč ne, ale sv. už zase bílkovinnou
@Renatt Tomu rozumím, taky jsem to tak dělala, ale pak jsem zjistila, že když jím správně, tak i při dietě mám energie víc ![]()
Ahoj holky, taky jsem se dala na hubnutí, nakopla mě kamarádka se kterou jsem do toho šly a pak i vy tady.Loni jsem dala dolů 16 kilo, ale jak jsem se zase rozežrala, tak mám 6 kilo nahoře. Takže ve finále - 10 kg. Teď jsem začala znovu ve středu a doufám, že to dám. Potřebuju dolů cca 20 kilo.