Poradna duly
Jana Čurdová
i510 teda Ty máš dotazy
já nevím
možná je to tím, že ikdyž mám třeba narozeniny, já v únoru, tak jsem měla 30 až teď a ne už před rokem
ještě to tak
kolik Vám vlastně maminky je let ???
My máme doma novinku, byli jsme dnes přes poledne koupit židličku, nakonec jsme koupili tady tuto:

hodně mě zklamali obchody v Černém mostě, myslela jsem že bude nějaký výběr a možnost porovnat rozdíl mezi židličkou cca za 1500,– x za 3000,– x ¨za těch 5000,– ..... prodavačky dnes nemají svů den, buď neměli náladu se věnovat a nebo o dotazované židlečce vesměs nic nevěděli a kde nic tu nic,
ale nakonec mi padla do oka tady ta Patron-Troll, měli v Puntanele v Europarku v Štěrboholích, poměr cena a co nabízí a jak vypadá dobrá, jsem spokojená a Tedymu se už v ní dneska hezky hačalo když jsme baštili masíčko se zeleninkou
dala jsem obrázek do galerie, jak se mu hačá ![]()
Lamatgaritko - děkuji za vysvětlení, ale já jsem to nepochopila
. Židlička je kráásná. Kolik stála? Dá se nějak polohovat nebo něco? Popiš, prosím. Věk - no, že jsme tady jenom my, tak to teda přiznám. Za chvilku mi bude 27
. Ať Xenie netvrdí, že je jenom o rok starší! Ať přizná, že ještě není plnoletá
![]()
i510 klídek, hlavně klídek, pohodička a tak
jsi ještě mladice
na mě když někdo bafne otázku „kolik mi je“ pořád automaticky říkám že 28
nějak si nemohu zvyknout
židlička 3 polohy sedátka, 3 polohy pultíka, výškově nastavitelná ( Tadáškovi se to líbí, když sedí jak myslivec na posedu a má přehled kde se co šustne
) bezpečnostní pásy ( dobře ho v té židličce drží, je to mnohem lepší než ta autosedačka na to jezení, on nemá moc možností mi vykopávat talíř a žličku z ruky ) dá se složit na d 105,00 cm x š 54,00 cm x v 42,00 cm, má dobře omyvatelný to polstrování, myslím že je to měkoučké na sezení a i pohodlné pro to dítko, cena 2800,–Kč
carsa tak jsem četla že už i Ty děláš čočku v neděli
já dneska vařila krůtí ptáčky s rýží
otáčení tak už se otáčí sám a skoro pořád a kdekoliv, vlastně nechce už ležet na zádech
vinona koukám, že má Sárinka taky barevnou pracovní podložku z molitanovývh puzzle, Tadeášek má takovou vynadávacíma písmenkama a číslecemi a začal mi to rozebírat, kde jste koupili takovou peknou s obrázky ??? ( podobný válec máme taky
)
Maminky nemějte depku, venku dneska aspoň tady v Praze krásně svítí sluníčko!!!!
Dopoledne jsme pojezdili s Tadeáškem dneska obchody, tak já si jdu uvařit kafíčko a zalézt si Tedym do peřinky ( po testování nové židličky vyčerpaně usnul ) ke knížce
Lamargaritko - není někde na internetu? Jak se přesně ta židlička jmenuje. Moc se mi líbí. Je kráááásná! Takže nevadí Tadeáškovi, že ještě neumí sedět a je tam prostě prdlej jako v autosedačce?
Konečně jsme se holky dočkaly sluníčka ,
hned mám dobrou náladu
.Dopolko jsem vyhnala taťku se Sárou ven a vrhla jsem se po hlavě do úklidu a do vařeníčka,no a odpoledne jsem šla zase vyprocházkovat Sáru já.Takže je vyvětraná až,až.
i510 -co to vidím,ty si stěžuješ,že ti bude 27?
Propána,vždyť jsi pořád mladá kočena.Mě bude tento rok 30 a pořád si fandím
,každý má tolik,na kolik se cítí.Takže já tak 17
Puberta se mnou ještě mlátí o 106.
lamargaritko -molitanové puzzle máme z normál hračkářství,6 dílů stojí 160
,Sára se na ty obrázky nemůže vynadívat.Máme taky obrázky vyndavací,takže už taky rozebíráme.
židličku -tak tu jsme koupili ve vánoční akci za 2.900,jinak stojí 4.300
,takže okamžitě,když nám to známí volali,jsem taťku nahnala do Chicca.Jsem nesmírně spokojená,jelikož má všechny funkce viz. Lamargarita
A ještě se nám barevně hodí do pokojíčku.
http://www.a-zbaby.cz/…fault/69.jpg
Tak já spíš po porodu bojuji,aby mi nějaká kilča přibyla.Jsem suchar s „mišelinkou“ kolem pasu.Prostě úžasný nepoměr,ale zatím to neřeším,protože je léto v nedohlednu.Mě spíš deptají ty vlasy
Když jsem šla dnes ven,tak jsem se trochu vyfikla a tak jsem se po dlouhé době dobře cítila,až do doby,kdy mi Marek řekl: „ale že jsi měla před porodem těch vlasů více?“
Hlavně,že už dva měsíce o ničem jiném doma nemluvím.Mi to chtěl asi připomenout,nebo co ![]()
Pepíčkovi opět dnes gratulace http://www.gify.nou.cz/…bory/jan.gif
Pepíčku - vše nejlepší k svátku
Příspěvek upraven 17.12.11 v 15:02
Nazdááááár
Tak jsme se před chvílí vrátili z Havířova, Johanku to zmohlo, po koupeli a kojení usla jako špalek. Větší treperenda pofičí po Večerníčku.
Věk No tak jsme se tady pěkně sešly. až na ty 27- leté zajíčky
Kdy čekáš ten slavný den i510 máme stejně narozené prcky, tak by byla sranda, kdybychom byly stejně narozené i my / já jsem 24.3.
/ Židlička Máme dřevěnou klasiku
ale snad to ještě jedno dítě v této předpotopní židličcč vydrží ![]()
Zatím ahoj Xenie a spol.
ahoj,
toz malej uz spi, a tatka pujde taky, dnes se probudil na prochazce a rval,rval…no pak ho manzel vzal do naruci ve fusaku a najednou uz to nebolelo…takze malej utahal velkyho ![]()
no uvidime jak bude spat, furt ta ryma a kasel, vyrazka tam furt je.. :cry
jinak se radim do klubu maminek co jim letos bude 30.
jejda ditko. Dalif
Xeniej - tak to se tedy opravdu směju, až padám ze židle. Jsem 31.3.
Takže jsme obě beránci
.
Pikoška - dneska jsme obědvali svíčkovou vyfasovanou od tchýně a při obědě jsem měla malýho na klíně a jedla. Když viděl jak se lžíce s knedlou a máčkou zvedá z talíře a míří k mé puse (ale ještě to bylo v jeho výšce), tak otevřel pusu.
. Z lžíce nic nedostává. Celkem jsme se nasmáli. Tak se už těším na první lžičku
.
http://www.gify.nou.cz/…bory/208.gif
Dneska bylo nádherně a koukala jsem na počasí a mělo by to vydržet
, takže jupííííí.
Zdravíme všechny a moc děkujeme za přání!!! To se to Pepíčkovi krásně sešlo! ![]()
Dneska se u nás sešli gratulanti - ještě že to jeden děda zachránil, jinak to byly samý ženský (dvě babči, prabába a dvě tetky) ![]()
Věk - no, tak já vám asi ten průměr trošku zvýším - 32.
Vínko - příležitostně si taky cucnu, dneska jsem měla nízkoalkoholický šampáňo - abych si ho vychutnala trošičku víc než toho klasickýho (takže striktně to taky nedržím).
tohle posíláme na všechny vyrážky a exémy - pryč s váma, prevíti!!! ![]()
i510 Někdy to teda s našima „beránčíma“ povahama stojí za to, že? Já být chlapem tak se radši nechcu.
http://www.gify.nou.cz/…bory/193.gif
Přejeme všem dobrou noc a zítra v 5,00 hod jsem tu jako na koni.
http://www.gify.nou.cz/…bory/ko8.gif /> Xenie
Franeza - já se přidám - je mi 31. Teď říkali ve zprávách, že Pepíčků ubývá, tak ještě že ty to zahraňuješ!
Dneska Ivan zblaznul celou skleničku „první lžička“ brambůrku a koukal, co by ještě dostal. Tak jsem mu udělala ještě 60 ml UM. To vycucnul jak nic a zase se rozeřval. Tak jsem otevřela ještě jednu skleničku a taky ji do sebe dostal. Tak nám doma asi taky roste otesánek.
Pak jsme šli na procházku. Ušli jsme asi 15 km pěkně ostrým tempem. Ta teď až to tady dodatluju, tak se asi půjdu svalit vedle Ivana, protože jsem úplně hotová! Ale bylo to fajn - po dlouhé době jsem šla jenom v teniskách a větrovce.
Kila a tak celkově. Neřešte to. Já čas od času vytáhnu rifle, které jsem nosila před těhu, zjistím, že se do nich stále ještě nevejdu a mám celý den depresi. Ale zkouším to pravidelně tak jednou za čtrnáct dnů.
Take v pohodě, řekněte si, že vypadáme asi takhle:
http://www.gify.nou.cz/…ubory/92.gif
No, nejsme to kočky?
carsa