Poradna duly
Jana Čurdová
Dalif x Valdemara … já navrhovala v Zemance, tak nějak na obídek…v 11:30??? později už asi nebudu moct, protože na Tedyho se vrhne babička. Ale dopoledne bude ještě v práci.
Jídlo Tedymu vezmu sebou, stejně tam budeme papat vzhledem k tomu, že budeme „na návštěvě“ jen skleničky, tak ať žije žlička na veřejnosti. Třeba si u toho zvládnu dát aspoň kafe ![]()
Holky,tak se mi tam podařilo vložit metřík asi po páté,ale jen Nikoušovi,pro Kiki se nám to jaksi opět nechce zobrazit
Mě z toho asi jebne
PRO BRNANDY:sraz Zemanova cukrárna v pátek 14.4. v 11:30,leč já dorazím o něco později,jelikož jsem zmatkař a nedocvaklo mi,že jsem na 10:00 objednána do Bohunickýho špitálu na alergologii
Takže budu spíchat,abych vás tam kolem dvanácté chytla!LAMARGARITO:jídlo Nikouškovi beru též ve skleničce,takže budem „papkat“ duo
Na e-mail ti písnu tel.číslo,bydlíme hned pod Maliňákem na začátku Bratindy-já vím,hrozná čtvrť ![]()
Ještě Xeniej,díky za pomoc s metříky,ještě si pak počkám na podrobný popis jak vkládat fotky
je mi to trapné,ale opravdu mi to nejde a to se tu s tím mučil už i přítelíček ![]()
Tak koukám,že už je skoro půlnoc,zítra mám po dlouhé době „den volna“
Nikouška si bere do péče nepracující taťulda,takže vyrážíme s Kristýnkou do kina na Dobu ledovou 2 a na zmrzku
Přeji všem dobrou noc a jdu něco málo minut nadspát než opět začne dělat noční disko náš raubíř!
Xeniej - doufám, že Johanka bude brzy fit
Lamargarita - krásné fotky - úplně jsi mě naladila - móře djó móře ![]()
Carsa - my do Českého ráje jezdíme pod stan na Svitačku, ale nevím nevím jestli se letos vydáme. Nejdříve zkusíme postavit stan na chajdě pro snadný přesun do postele
![]()
Valderama - ty jsi šikulka ![]()
SRAZ BRNO - holčinky hezky si to užijte a hodně foťte ( Lamargarita je zdatný fotograf
tak bude dokumentácia ) Ta cukrárna vypadá moc hezky ![]()
hojas !!!
dnes jsme vstavali AZ v 5h !!!! a s usmevem huraaaaaaa,a v noci jen 3× myslim. Martin mi dovezl z Bruselu gofry i dary more mnamnam mamu hracku,overalek a ponozky, sobe sejra,kterej dooost smrdel,toz na letisti delal,ze neni jeho ![]()
SRAZ -jo plati v 11:30h, s nasim vstavanim klidopido i v 6h rano ![]()
malej tady nadava,toz si dem hrat,navrhnu mu spanek,ale asi to neprojde.
hezky vikend Dali a 5m krikloun Vitek
Ahoj,
mám chvilku čas, tak něco napíšu (tedy měla bych se spíš balit - ale znáte tu závislost!!!).
Tatínek nám stejně ještě vyspává a Ivánek se snaží sníst ovladač na televizi. (měla jsem snahu se dívat na jihomoravský večerník - abych pozdravila Brňandy, ale Ivánek rozhodnul, ž zrnící obrazovka je atraktivnější - asi už to nikdy nenastavím zpátky, ale přece nebudu dítěti kazit zábavu).
Oslino - olej - já tomu moc nerozumím, takže ten, co mu dávám do jídla jsem prostě koupila ten nejdražší, co měli v obchodě (logika!!!). Je to nějaký výrobce Kaiser a je na tom obrázek Franz Josefa. A do vany mu dávám trochu levnější - značka Hojiblanca
i510 - kočárek - na tý povodni, to bylo poprvé (a zatím naposled), co jsem ten sporťák vytáhla. Jinak pořád ještě vozím v hluboké krbičce. Ale myslím, že tu chvíli mu to neublíží. Je to hodně tupý úhel a i v tom sporťáku se to dá dát do úplného lehu. Navíc, on už teď moc nespí a pořád má zvednutou hlavičku, jak vykukuje ven. Tak mu ji alespoň trochu podepřu.
Dalif - obdiviju, já už bych byla mrtvá. Navíc mi doktorka teď říkala, že mimčo už po šestém měsící nemá potřeba jíst v noci. Že jsme si je tak jenom rozmazlili a že mu mám fakt dávat tu kaši, aby spal celou noc. Ale já zatím tak chvátat nechci, protože zase všude čtu, že proti alergiím je nejlepší kojit a kojit, tak budu kojit, dokud to vydržím. Ale pokud s alergií nemáte problémy, tak mu zkus tu kašičku dát. Přeci jenom - vyspaná a spokojená máma je nejdůležitější.
A manželovi vysvětli, že si taky potřebuješ potlachat. Oni to ty chlapi nechápou, když jsou celý den v práci, že my taky máme potřebu si popovídat, i když třeba jenom takhle.
Walerama - holka šikovná. Ještě chvilku a budou i obrázky.
Postup je: najdeš obrázek někde na internetu klikneš pravým tlačítem. Sjedeš úplně na to poslední - vlastnosti (popř, pokud máš Aj windows, tak properties) otevře se ti adresa. Tu zkopíruješ (úplně celou, i s tím http). Vložíš do diskuse do textu. Dáš do bloku (jako když to chceš kopírovat) a zmákneš tlačítku Img (je nahoře tam, kde např. děláš tučná písmenka) no a je to… A užijte si kino a cukrárnu.
Já už jse v kině nebyla, ani nepamatuju. Ale už se těším, až vyrazíme s mrnětem třeba na Krtečka..
Brňačky - přeji, ať se srazík vydaří. V té kavárně jsem taky jednou byla, ale zrovna ji nějak rekonstruovali a ta vytahovací okna nefungovala. V létě to musí být super. Asi se zase někdy budu muset do Brna podívat.
Fotky - jo, já jse do galerky žádné nedala, protože se mi vůbec nepovedly. Nevím proč, ale jsou vechny rozmazané, tak ještě že mám šikovnější kamarádky.
Tak a teď už jdu fakt balit na ty hory.
http://www.gify.nou.cz/…bory/ho1.gif
Manžel včera poznamenal, že když máme tu krosničku na Ivánka, tak by s náma mohl i lízt. Tak jsem se mu snažila vysvětlit, že sice tam je přikurtovaný popruhama, ale hlavou dolů ho to asi držet nebude…
Mějte se,
carsa
No nazdar
!!! Člověk tu jeden den neni a má co dělat, aby to všechno přelouskal!
Brňandy, užijte si srazík taky tak perfektně jako my pražandy!
Carsa - pěkně si to taky užijte, hlavně ať vám vyjde počásko. Ale vypadá to, že by to už mohlo vydržet. Teď je tam fakt kráááásně!
My jsme byli s Ríšou včera u MUDr. Říkala, že si myslí, že se to včerejškem zlomí, bude bez teplot a osype se. Přesto nám raději předepsala antibiotika, kdyby měl teploty dál. Máme počkat do dneska do dopoledne a případně je na:,–(it. Ale malej je v pohodě, BEZ TEPLOT a opravdu osypanej. Takže antibiotika dávát NEBUDEM! 3× HURÁ!!!
Jenom ji musim ještě zavolat a zeptat se jí, jestli můžem ven a jestli je to nakažlivý. Ale ven pochybuju, že nám dovolí jít.
A to jsem všechny pozvala zítra na Matějskou pouť. Tak hold budu s Ríšou doma a půjde jen Richard s Adélkou, mojí ségrou a jejím přítelem. Prašule jsem jim dala.
Uvítání z Kanárů - ukápla mi i slzička…Adélka volala Maminka moje, tady je! Hned mi ukazovali fotky - no nádhera!!! Měli se tam báječně, jsou opálení, hned by se tam vrátili.
Jdu něco vařit. Snad jsem to po týdnu nezapoměla
.
Ahojky
Tak u nás byla zas noc hrůzy
Johanka to s rýmou rozbalila ve velkém, odsávačka nestíhá, no prostě hnus.
Jdu poklidit ten největší nepořádek
zbytek počká do pondělí.
Mějte se moooc krásně.
P.S. doufám, že malí zubatci mají svou chloubu vypucovanou
http://animace.org/…/G420106.gif /> Xenie a spol.
Oslino no s tím focením, já ráda, ale ono je to spíše přístrojem, manžel mi zainvestoval do foťáku ( poloprofi )
tak konečně fotím a fotím, ale zase začínám pokukovat po barvičkách a tomu mému nepořádku pod postelí okolo kreslení, ale na to ještě musí asi dozrát zase čas
xeniej ať se Johanka brzy uzdraví
Syrda Tak to zvládnete bez antibiotik, to už teď bude jen lepší, brzy se uzdravte, ať pak po Velikonocích můžeme přijet na špacír do Strašnic
Adélka si to užívala, ale jak se říká, všude dobře u maminky nejlíp ![]()
carsa užijte si hory, s Ivánkem prosím jen kolmo vzhůru !!! ![]()
Dalif tak to bych v těch 6h ráno tak maximálně narazila do Mahenky, to já mám ještě půlnoc
těšíme se na Vás
Já si jedu koupit asi do Chodovského centra nějaké botky samochodky, tak vypravím tátínka se synkem na procházku. Jinak jsem dneska s manžou udělali úklid, jsem moc vděčná že mi výrazně a hlavně viditelně pomohl, Tadeášek to prospal, nerozhodil ho ani vysavač. Tak aspoň teď bude taťuldovi na procházce z kočárku povídat a bude z toho něco mít
Oba
Jse mdnes dělala k obědu pstruhy, tak jsme si pošmákli, tak já jdu oblékat rodinku.
hezký den všem

Čau holky,
koukám, že je tady docela pusto. Jen si to venku užívejte, od zítřka má zase začít pršet a má se ochladit. ![]()
Já jsem doteď dělala na zahradě a musím si odpočinout. Vy:,–(ila jsem ředkvičky a pro Barču mrkev. Celý záhon jsem znovu zryla, protože loni jsem na zahradu docela kašlala.
Ale to bylo kvůli rizikovými těhu. Barča mi venku spinká už do 12. hodin.
Předtím řvala jak tur, tak jsme šly ven a hned vytuhla.
Manža pomáhá známým se stěhováním, stěhujou se k nám na vesnici. Hurá
, alespoň tady budu mít konečně pořádnou kámošku. Čekám, až mě prozvoní a půjdu jim trochu překážet při práci. ![]()
Jinak mi je divný, že už jsem asi 1/2 hod. na netu a Barča furt spí. Vždycky začne řvát jen se připojim.
Tak si to užívejte venku, my taky ještě vyrazíme.
Holky, to bylo super!
Ivánkovi se na výletě moc líbilo. Krsnička super i si v ní dvakrát na chvilku schrupnul. Jestli bude zítra hezky, tak vyrážím znovu. Hodil jsem pár foteček do galerky.
Syrda - můžeš, prosím, o té nemoci napsat něco víc? Ať jsme připraveni. Díky.
carsa
Ahojte!
Mužíček právě odešel do práce a Domišek už spinká , za chvíli jdu taky jsem úplně grogy! No ale před spaním musím zkontrolovat vás ![]()
Tak už jsme se celkem zabydleli - jen stále nemáme kuchyň ![]()
linku přijdou namontovat až v úterý takže do úterka nevařím - mám v pokojíčku jen varnou konvici a mikrovlnku - ostatní spotřebiče jsou vestavně, takže zatím nepoužitelné! Domišek papá jídlo ze skleniček, protože mu nemám jak uvařit! Nádobí myju v keramickém umvadle v koupelně - nemám ani dřez.......Ale už je to dobré, sice mám vařící absťák, protože vařívám denně , ale vzhledem k váze mi to vůbec neuškodí, že nežeru ![]()
Jinak jsme byli na půlroční poradně a máme 8150g
a 69 cm
počasí : konečně začíná být jarně, mě se to tak strašně líbí a nejvíc se těším až si vy:,–(ím kytičky na balkonek…( a ony mi zase zdechnou
)
Zatím se mějte krásně a už se budu konečně pravidelně hlásit!
Musííím do hajan, už se mi samy zavíraj oči…
Pápá a krásné sny všem
ciao ospalci !!!
toz my vstavali v 5h rano, dobry uz to neni 3 hodina ranni,ale su asi rozmazlena a eada bych vstavala v 6,7,8h, uz jsemto Vitkovi rikala toz uvidime..
my zacnem chodit do plavani - od pristi nedele, schvalne vybrala kurz co je o vikendu,aby se mohl zapojit i tatka ![]()
hledam vyrobce techto bryndaku,dostali jsme je od zname z Hlinska ale na nete nemuzu nic najit
uz krici,takze snidane az po nakojeni naseho ranniho ptacka. ciao Dali Vitek 5,5m