Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
371
9.4.06 08:40

Hola hoj

Moc zdravím, ale jen v rychlosti, protože táta má v ložnici malýho a ten poslední dny našel zálibu ve vřískání. Mě to neva, ale manžel je z toho na mrtvicu (nechápu proč :D ) a malej má vážně silnej hlas. Pořád říkám, že je to určité období a že to absolvuje každé miminko :D . Máte doma taky křiklouna? Napiště, že jo :D
Krosnička - super. Jsem koukala na fotky a malýmu se tam určitě moooc líbilo.
Sraz Brno - asi se nezúčastním, protože vyrážíme už dopoledne, ale příště se určitě připojím. Užijte si to a hlavně foťte, ať se můžete potom pochlubit.
Byrndák - my ho dostali, ale myslím, že když dáš do prohlížeče na intenetu, tak ti to najde. Asi to bude ale chvilku trvat :? .
VesouS - opravdu bojové podmínky, ale vy to určitě zvládnete levou zadní :wink:
Xeniej - ach, jo. Hlavně se brzo uzdravte! Je to trápení, ale vy to zvládnete, páč jste šikulky :D
Už musím. malej štípe manžela, ale ještě si musím vyčistit zuby, něco poklidit, kouknout na net ...... :lol: :lol: . Jen´, ať štípe :D

Papa i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
9.4.06 08:45

Ještě jsem zapomněla, že včerejší návštěva - bez komentáře :evil:

http://www.gify.nou.cz/…ry/mix36.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
9.4.06 10:28

Ahoj holky ,
jsem tady na skok,neboť pořád někde trajdáme,něco zařizujeme a vyřizujeme......do toho mě ještě navštívila chřipajzna(určo mě dorazil ten středeční speeding :cry: ),takže jsem ráda,když si na chvilku lehnu a odpočinu si.Kdybych usedla ještě k tomu k netu,tak se neodtrhnu a naudělám absolutně nic.Je to jako magnet :roll: Však to znáte,že?

i510 -pískání,řvaní a štípání máme na denním pořádku,se musím vždycky smát,že tak malá prďolka se už dokáže rozčilovat v takovém velkém stylu.Také gratuluji k bronzové medaily za zoubek.

Valdemara -kino a dobu ledovou tiše závidím.V kině jsem nebyla ani nepamatuji a že byly doby,kdy jsem tam byla často :cry: No a Dobu ledovou miluji,takže jsem už natěšená,až mi to někdo sežene vypálené na dvd.Tak doufám,že jste si to pořádně holky užily.

Carsa -tak já teda Sáře už večer jídélko neposkytuji a naučila se na to tak,že se už hladem neprobouzí.Dvě první noci sice byli krušné,ale už je to v poho a vyspíme se obě.Ono to stejně bylo jen o pocucávání.

Dalif -mě se také některé obrázky neukážou,holt některé jdou a některé na to prdí :wink:

Verous -stížené podmínky v domácnosti teda nezávidím,ještě teď mi naskakuje husina z té dřiny kolem našeho stěhování z menšího do většího.A to jsem ještě neměla mimi,teď bych se picla.

srazík -jde vidět,že jste si ho fáááákt moc užily :P ,tiše závidím :oops:

Xeniej -jak tak koukám,tak pořád bojujete s nějakými nemocemi :cry: Už je vyžeňte z domu.Nejde to lehce,že?Kdyby to tak jen šlo.Tak možná s lepším počasíčkem budou na tom holčičky mnohem lépe.

Syrda -vám taky přeji hodně zdravíčka a ať je vám už lépe

Brňajdám -přejeme ať si srazík pěkně užijí,vyšlo vám i počasí,tak se máte na co těšit :P

Tak se zatím loučím a utíkám kuchtit,ať můžeme vyrazit brzo na sluníčko.Všem přeji sluníčkovou a příjemně strávenou neděli :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
9.4.06 16:52

AHOJKY HOLKY ,dnes je venku překrásně,ale u nás vycházkuje po dlouhé době taťulda s dětma v Mariánským a já se vrhla na velký jarní úklid i s mytím oken :roll: takže hokna jak blázen,ale nikdo to za mě neudělá,že? :cry: SYRDA,XENIEJ :ať jste brzy v pořádku a dítka taktéž!!!!!! VINONA :kinčo Doba ledovka2 super,s Kiki jsme naznaly,že si podobnou akci musíme brzy zopáknout :D LAMARGARITA,DALIF :na páteční srázek se moc těšíme,jen škoda že nemůže i i510.TAK holčiny,jdu ještě něco podělat a pak dám konečně kafíno,než se mi navrátí rodinka 8O zatím přeji hezký zbytek dne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
9.4.06 18:49

Ahoj holky!
Tak jsem se vrátila od našich, přibylo asi 20 stránek, nevím, kdy to přečtu.
Už mám internetový absták, tak se těším, až uložím Marianku, že budu číst.
Tak zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
9.4.06 21:45

Halooo, kde jste kdo? Dohrabala jsem se na stránku 59, TEPRVE!

atop. ekzém - u našich jsem navštívila jinou kožařku, je bezvadná, hodně mi poradila, už nepoužívám kortikoidy- prý si na ně ta kůže zvykne a je těžké je pak vy:,–(it. Dostaly jsme mastičky, které celkem fungují- ne že by ekzém zcela vymizel, ale nemokvá a tolik nesvědí.

astma - u atopiků je riziko vzniku astmatu- ale paní Dr. mi říkala, že má na celém okrese 3 děti s atop. ekzémem, u kterých se přidružilo astma, tak to mě trochu uklidnilo.

Příspěvek upraven 17.12.11 v 18:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
9.4.06 22:11

carsa - koukala jsem na fotky, máte pěknou krosničku, co je to za značku? My hrozně rádi chodíme po horách, tak taky plánujeme nějakou zakoupit. Nejvíc se mi líbí Deuter z Hudy sportu, ale stojí asi 6000 Kc. No a pak Salewa, ta stojí polovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
9.4.06 22:31

Jenom bych Vás ráda pozdravila, manža zase pracuje, tak já si jdu číst 8) Mám rozečtenou Pavučinu lží od Dana Browna a je to čtivý.

Tadeášek byl dneska opět sluníčko, by lstrašně hodný, udělala jsem i k obědu plněnou kuřecí roládu a mohla si číst. Pohodový synátor :D

Biba zdravíme Tě zpět :)

Tak má být zítra oškolivě a my máme jet na fyzioterapii, mám to asi 30 minut chůze s kočárkem neb na Budějovické není výtah v metru. tak snad nebude fujavice se sněhem. Jinak mě bolí nehet u palce, mám to asi z úzkých bot a bolí a bolí, je to nějaké opuchlé a zanícené, nemáte někdo zkušenost co s tím ? :cry: Doufám, že s tím někam nebudu muset, doktory mám až v Brně :cry: A já jdu vždy k doktorovi až lezu po čtyrech.

Všem přeji klidnou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
9.4.06 22:54

Bibo - je to značka Free line.

http://www.babydirekt.cz/…default.aspx?…

Je to ta B-706. Stála jen 1500,– a je skvělá. Krásně sama stojí ( i když se v ní Ivan dost mlel). Má odepínací baťůžek a ještě veliký úložný prostor dole. A je hodně lehká. Jsem z ní opravdu nadšená. Já jsem jí koupila, protože mám od stejné značky už nosičku pro prťata na břicho a ta je taky hodně vymakaná a byla docela levná.

Lamargarito - tohle znám. Já mám tyhle problémy pravidelně s druhým prstem, mám ho totiž delší než palec, tak mi to v každých botách tlačí. Tak jednou z dva roky mi vždycky slezou nehty a pak zase narostou a víc to neřeším.

Tady už bylo dneska docela škaredě. Sice jsme se ráno vypravili ven, ale začalo pršet, tak jsme to vzdali. Tak dobře, že alespoň na Moravě bylo hezky. Já jedu zítra do servisu měnit letní gumy, tak doufám, že už nebude chumelit… :lol:

http://www.gify.nou.cz/…oubory/5.gif

dobrou noc,
carsa

• Citovat
  • Upravit
5891
10.4.06 08:22

ciao bambini a mamci,

toz blyska se na lespi casy - dnes az v 5:15h,toz trebas zitra 5:30h…
ale byli jsme vcera odpol.na oslave u tety a sestrenek,toz sel Vitek spat az pred 21h,a po koupani,trosku jsem doufala ze bude unavenejsi..
navic nas trapi trosku barva a konzistence stolice,co se tyce vune ta jedina stejna,ale do hneda a vodovejsi,kde jsou michana vajicka ??
ted uz mame po namazani vsemi mastma, 2× prebalovani, on vzdy kaka do ciste pliny, kdo by to taky delal do mokre pliny,co ?

no nic,uz nadava prska, musim za nim. on kdyz se rano probudi taky chvilku brepta- ale dost hlasite a kratce,pak to prejde v prskot a nadavky vseho druhu,jeste ze mu nerozumim zcela.

CARSO- my budem davat letni pneu az pristi pondeli-mame je schovane u M.rodicu v Pelhrimove…jinak krosnicka moc pekna i cena, zaciname o ni premyslet ;)

BIBO- my byli objednani na koznim a 1-2 dny pred to skoro vymizelo, ted po koupani 2× tydne mazem U Lipolotio a jinak pres den cremor leniens a neni vyrazka skoro videt,jen na omak nekde hrubsi … a ja jim uz cokoladu !!! ale mliko a orisy jeste nezkousela..
preji vam taky zlepseni, Marianka fakt dobra 300km !!! pochvala !!!

pa pekny den Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
10.4.06 09:02

Biba - taky jsme změnili doktorku. Na tu, co nám psala hormony jsme se vyprdli. Manžel, když se dozvěděl, co to Barče psala, tak byl pěkně naštvanej a zaregistrovali jsme se jinde. Teď mažeme Elidelem (je pěkně drahej, tak jí mažu jen obličej) a pak máme nějakou mast na promazávání a je to v pohodě. Zjistila jsem ale, že to má nejspíš z vody. Když jsem Barču koupala v převařený vodě, hodně se to jí zlepšilo. Jednou jsem ji nepřevařila a zase se jí ten AE zhoršil.

Jinak, za chvíli nám přijdou dělat topení. Strašně se netěšim! :( Nemám ráda, když mi někdo šmajdá po bytě. Hlavně jsem zvědavá, kde budu kojit. Asi se vždycky zavřu do koupelny nebo nevím. :lol: Snad to ty čtyři dny vydržím. Smůla, že má být furt hnusně, budu muset mít asi Barču celou dobu doma. A to venku tak krásně a dlouho spí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
10.4.06 10:16

Ahojky holky ,

počasíčko se nám pěkně zhoršuje,tak doufám,že dnes stihnem ještě prochajdu bez děštíku.

Bibo -ahoj po dlouhé době :P .Je dobře,že Mariánka už má takřka s exémkem pokoj,určitě je spokojenější miminko.Je poznat rozdíl v jejím chování?Asi ano,že?Nad pokutou nehořekuj,ono snad chybama se člověk učí a manžílek tak aspoň bude příště opatrnější. :wink:

Lamargarito -nedávno jsem si posteskla,jak ráda bych si přečetla nějakou knížku,vždy jsem byla vášnivý čtenář,no avšak bohužel se ke knize nějak nedostanu-na čtení je přece internet :lol: :lol: .Ale už se na nějakou „lavičkovou“ knížku chystám,teda když mi dítko dovolí a bude v kočárku pěkně hajat :wink:

Jinak nemoc je u nás v plném proudu,Sárulka je sice plná elánu(zrovna bojuje s medvědem,co nevidět mu ukousne hlavu),ale nějak pšiká a taťka volal z Prahy,že se vrací domů s horečkama.Tak budu muset udělat nějaké izolační opatření,ať to Sára nechytne.Sice mě nic nenapadá,ale snad něco vykoumám.

Včera jsem zjistila,že Sára má ty zoubky dva vedle sebe,ono asi logicky lezou hned dva,že?Jen mě překvapila diskuse na emiminu,že by se snad už měli čistit,jen co trošku vyraší 8O Tak asi začnu praktikovat,sama jsem zvědavá,jak to dopadne :roll:

Tak já zatím pádím,malý kakanec potřebuje přebalíkovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
10.4.06 10:30

Vše nejlepší dalšímu půlročňátku - Samkovi od Gosky! http://www.gify.nou.cz/…bory/hr3.gif

Teda měla jsem co dělat, abych to tady všechno od pátku přelouskala :lol: !
My jsme byli na chatě - Pepíček poprvé spal jinde (kromě porodnice :wink: ). No, asi to poznal nebo co, kroutil se a měl nějak studený ruce, tak jsem ho vzala k nám do postele, ale to jsem se zase nevyspala já 8O :? - než usnul, tak mával rukama, že mi pěkně nabančil, hlavou kroutil ze strany na stranu (taky jsem nějakej ten ducanec obdržela) a navíc jsem se bála, abych ho nezalehla. Tak příště už to snad bude lepší, uvidíme - musíme tam pořídit normální postýlku, ne tu cestovní, v tý se dá spát opravdu jen výjimečně a v nouzi (mi připadá).
Vřískání, křičení - taky trénuje, divím se, že neochraptí. A jak se snaží ze sebe dostat maximum, tak přivírá oči a někdy i zčervená. Docela švanda, akorát si říkám, co asi sousedi - si musej myslet, že ho mučím!
A jé, už se mi probudil, jdu na něj … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
10.4.06 15:16

cau,jsme zpatky z prochazky.

toz u nas je vriskani, pisteni (to si myslela ze se tyka jen holek), prskani,kopani, stipani a fackovani, tahani za zbytek mamc.vlasu klasika, zkousi to nekolikrat denne a kazdy den.

kopani -nejcastejc pri prebalovani a mamce primo do bricha, nebo kdyz je na zemi tak trenuje kopanim do gymn.mice nebo kdyz je v lehatku tak musi zkopat a dat dolu hrazdicku -nepritel c.1, zkopal i chudaka doktorku,kdyz mu merila hlavicku ;)

prskani - nejlepe na verejnosti na vsechny, nevybira si ani pohlavi ani rasu budouciho zprskaneho, dost v Klokanku,kde poprskal vsechny holky,si myslel ze je to sexy ?

stipani a fackovani, tahani za zbytek mamc.vlasu - nejlepe rano,kdyz ho rano v 5h rozespala nakojim a necham lezet s nama v posteli..anebo pri odrihavani, prece nebude jen odrihavat,toz me fackuje,kope,taha za vlasy, zacinam ho podezrivat, ze ovlada multitasking - myslela taky ze to umi jen holky…

no nic musela jsem si ulevit, mejte se pekne a mooooc se tesim na patecni srazik - nevyspala, zfackovana, skoro plesata Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
10.4.06 15:54

Všechno nejlepší Samkovi !!

http://animace.org/…/G490025.gif

prskání to dneska byl na programu květák s vajíčkem a bramborem ( vše vařené od maminky ), no škoda mluvit 50% všude okolo, jsem musela převlíct sebe i malého a tak 30% nedojedl a ten zbytek snad je v něm, ale děs hrůza :?

jinak přes den si spíše povída než že by křičel, on je takové klidné dítě, naštěstí, jen co se týče jídla nezná kompromisů :lol:

fyzioterapie dnes snad byla co k čemu, dokonce nebrečel že na něj sahá ta cizí paní a tak dneska cca 3/4 hodiny musel cvičit, mi pak usnul už při oblékání, jak byl nečekaně znaven :lol:

carsa to ale musí bolet !!! to Ti jak osami slezou nechty ??? Já s tím nidky problémy neměla, mám velikost nožky 36 a dost často jsem zabrousila i do dětského :) jenže těhotenstvím mi ta noha nějak šla do šířky, hlavně v těch kostech a prostě mi jsou boty úzké, tak mám palec červený a oteklý, jako by zarůstající nehet, tak jsem dnes koupila černou mast a zkusím to léčit tím, uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí