Poradna duly
Jana Čurdová
To vis bbetko, to je vzdycky tak, kdyz neco nejmin potrebujes, tak to prijde. Kdyz potrebujes, any ti dite spalo jako normalne tak se zrovna vzbudi o pul hodiny drive, kdyz nekam spechas tak se zrovna bude rypat v jidle atd. Jsou to hold nase zlaticka..
Ahojte holky,
takže jsem dneska byla na odběrech, odpumpovali mi 3 ampule, po čtyřech pokusech
Jinak mi odpů páté ráno bylo zle tím způsobem, jakoby mě nědko pravidelně bodl nožem do podbříšku, takže mi lékař zvýšil magnezium na 2-2-2.
Jinak už mám knížečku…hurá!!
Jinak mě uz. dělá doktor téměř vždy ( a toje super) , člověk má jistotu.Ale platím za to.chi..symbolických 30Kč. Takže vidíme jak mimi pěkně roste a prospívá. Jinak co vím před dvěmi léty platila pojišťovna jenom 3 UZ za celé těhu. Takže to vysloveně záleí na lékaři. Učinku UZ na mimi se nebojím, je to skutečně velmi malá a krátka doba působení, Ami je taky zdravá. A on sám , kdyby si nebyl jistý tak to neudělá, že.
zatím
Ahojky!
Drobku, hop:,–(lo vřele doporučuju. Máme ho a je to super, takového koníka. Elišce jsou čtyři a stále na něm skáče, léčí mu zlomené nohy… A Štěpánek už na něm taky rád sedí. Ale je fakt, že mám živé děti. Dost živé. Tak nevím, jestli by se klidné dítě na tom taky tak vyblblo.
Dnes jsem díky milujícícmu manželovi vstávala až v půl jedenácté, tak jsem vydržela koukat na celého Harryho Pottera
No ale teď už na kutě…
Dobrou!
Katka
Ahoj holky,
lime - bledá závist, že už máš knížku! Já byla u dr. v 6+4 a nic mi nedala. Teď jdu v úterý 9+1 tak mi ji snad už dá. UZ mi dělala, ale nic mi neukázala. Nemám ani fotočku a to se mě každý ptá.
Prostě mě nějak zadedbávají. V úterý se nedám a na všechno se zeptám a o všechno si řeknu. Když už ze mě budou tahat krev tak něco za něco.
Je zvláštní, že jsi byla na odběrech už teď, mě řekli, že potřebují abych měla dokončený 8 tt. Jsem z toho jelen. Co doktor to názor.
Musím se pochlubit! Včera jsem udělala poslední zkoušku zimního semestru, hurá. Ten letní už taková tragédie nebude (doufám).
Tak se mějte. V úterý napíšu, jak jsem byla úspěšná.
Ahoj Barus,
gratuluji k dokonceni zimniho semestru, co studujes?? To ja jsem bohuzel VS nedokoncila k litosti mych rodicu, porad uvazuju ze jeste neco zacnu studovat, kdyz uz to vypada, ze budu o par let dele doma. Alespo mi nezakrni mozek, jestli uz teda neni pozde.
Nic si z toho, ze nemaas knizku nedelej, ja ji vzdy dostala az kolem 12tt, neboj dockame se. Ja jdu ted k gyndr v 8+4 a jeste mi nebude ani delat odbery, tak nezoufej,
![]()
Petra2
neda mi to -omlouvam se ze sem lezu ale jsem z rijna 2006-knizku-tedy tehu prukazku- jsme vetsinou dostavaly az kolem konce tretiho mesice.Prece jen ty zacatky jsou rizikove a tak vystavit prukazku a pak ji treba v nejhorsim pripade vracet…tfujtajbl…ani pomyslet.Moc ada si vas obcas prectu-snad to nevadi-je to nostalgie
![]()
nazdarek ![]()
ja bych měla rodit také v říjnu, tak jsem tu…
Na prvni prohlidce mi doktorka potvrdila těhotenství, hned mě vzala na ultrazvuk a oznámila, že zatím jsou tam dvě..
Zítra jdu na druhou prohlidku, tak uz se nemuzu dockat, jestli dvojcatka potvrdi.. Jestli ano, tak to bude fakt mazec… ![]()
Ahoj Caress! Tak první dvojčátka - tedy jestli se to potvrdí
Už jsem to tu asi psala, ale dvojčata jsou mojí noční můrou. Ale jen proto, že mám doma už dva prcky. Kdyby to měli být první, myslím, že by mi to nevadilo. Manželovi teta se strejdou jsou dvojčata, tak úplně beze strachu nejsem. Jdu za 10 dní na UTZ, to budu 8tt, tak snad tam bude jen jedno!
Baruš moc gratuluju ke zkoušce a přeju hodně sil do letního semestru!
Je mi blbě (večerní nevolnosti), tak asi zalehnu.
Pa Katka
ahoj Katko..
) no taky po pravdě nevím, jestli skákat radostí dva metry vysoko..
) ségra má čtyřletý dvojčata-kluky, takže vím, co by mě případně čekalo… a úplná legrace to zrovna není…
No zvědavostí nska snad ani neusnu, už aby bylo ráno… ![]()
Ahojky holky,
tak dneska jsem pro jistotu byla na gyndě ( protože jsem od 3.30 špinila) a dopadlo to DOBŘE. Lékař mě zkontroloval, řekl klid a udělal kontrolní UZ , no a dokonce načel i srdíčko.
Ono kdy co lékaři dělají se, ani snad rozebírat nedá, protože, každy dle svého zvážení a snad jedine UZ srdce je vždy ve dvacátém týdnu ![]()
Zdravím Caress, napiš nám prosím termín:-)
pa
Ahoj holky, tak jsem chtěla počkat až na březen, kdy jsem byla objednána na ultrazvuk a přidat se k vám. Jenomže bohužel jsem včera o miminko přišla. Přeju vám, aby vám bříška krásně rostla a miminka byla v pohodě. Je to fakt hnusnej pocit. Snad se brzy zadaří znovu. Byli jsme v 8 týdnu. Tak hodně štěstí. ![]()
Ahoj holky,
přidávám se k Vaší diskuzi.Minulý týden jsem si dělala test a ukazaly se mi //. Jsem asi v 6 tt (počítáno od data poslední menstr).Na gyndě jsem ještě nebyla ale abych pravdu řekla moc se mi tam nechce
.Minule jsem šla moc brzo a pak jsem začala krvácet.Naštěstí to dopadlo dobře
a mám skoro 2 letou cácorku.Zatím jsem bez těhotenských příznáků.Cítím se velmi dobře.Ale stejně bych neměla čas cítit se ospale nebo unaveně,protože mě moje dcera mě stále zaměstnává.
Míša
chci se zeptat: co a těhotenství a solárium? myslím teď když jsem v začátku… jsem zvyklá chodit a teď už bych chtěla zase začít a nejsem si jistá, jen na pár minut občas…
Ahoj holky,
zdravim, to se nam to rozrusta a dokonce jedny dvojcata, ja tedy musim rict, ze jsem stastna, ze tam mam jen jedno, protoze to uz bych se objednala rovnou do Bohnic, moji dva lumpici jsou opravdu velmi zive deti a neposedi ani minutku, tak mam co delat. No musim rict, ze si to zatim nedokazu predstavit ani s tim novym miminkem. Co ty Katulinku, jak to ty vidis.
Uz se tesim az Lime napise novy seznam, prestavam se orientovat.
Leonko, to solarium asi radsi vypust, mela bych strach. Za chvili bude teplo a opalis se i bez solarka.
Tak se drzte, ja dnes odjizdim k nasim tak budu dva dny bez netu.
Petra 2