Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré upršené rano,teda tam je fakt zima
Tak doufám,že marodum je už líp.Fiebi tak to e dobře,že už je líp
chci se zeptal Lukre,jaký byl film taky na něj chceme zajít,ale snad ještě bude v kinech než se odhodláme a bude čas ![]()
Ahojky, dobré ráno,
Lucko - jo klidně pojedu na Smíchov za manžou ve čtvrtek. Už se na vás těším.
Spaní - tak holky, jak jsem měla vždycky krásně spací miminko, tak posledních 14 dní už to tak vůbec není. Pořád se budí a nechce spát, jen řve a řve. Dneska se vzbudila v 02 hod, do 04 jsem jí zkoušela uspat v postýlce (už jsem byly psychycky i fyzicky K.O.) a nakonec jsem jí musela vzít zase k nám do postele, aby se manža aspoň chvíli vyspal.
Nechápu proč najednou takhle zlobí a nechce být sama, když je na to zvyklá od narození.
A zubama to není -.............. pořád nemáme žádný a ani tam nic neroste
![]()
Návštěva tchýňovců dopadla dobře, až na závěr jsem překvapila tchána, že nebyl ani schopný mluvit. Nacpala jsem jim s sebou k nim na půdu dvě krabice oblečků po Andy, vaničku a přebalovací pult. On nesnáší když si k nim někdo něco ukládá na půdu..... ale asi mu bylo trapné mi říct ne. Prý tchýni celou cestu domů nadával proč mi to dovolila. No tchán je prostě … mag..r.
Venku je tak hnusně, že bych šla nejradši spát.Ale Andy mi to bohužel nedovolí.
Chtěla jsem ject dneska do Ikei na Zličín..... chci tam koupit Andy ten přísavný talířek a ještě takové ty papírové krabice abych si mohla roztřídit věci do té nové obývákové stěny.
No asi pojedu ve čtvrtek dopo s manžou.
Tak hezký den a piště, určitě jste všechny v tomhle počasí doma!!!!!
Kájo - co je s tebou, že se tu skoro vůbec neobjevuješ????
Jo ještě jedna novinka - Andy si konečně umí od pátku sama sednout!!!!! Hurá, aspoň se trochu zabaví.
Jo a ještě vám posílám naše první krůčky kolem postýlky a Andrejky tanec.:
brý ráno,
to je furt hnusně, už mě to fakt neba…
František už nosí většinu oblečení vel. 80,
po té dovolené byl trochu rozhozenej, ale už se se spaním srovnal..
např. dneska spal cca od 20 h do půl osmý do rána… pak dostal snídani a pak šel zas dobrovolně spát ![]()
já bych šla nejradši taky spát… takový hnusný léto ![]()
Warmusko: hezký video
jak si Andrejka ke konci kydne na zadek
to mě pobavilo…
Ahoj,
tak u nás na západě je taky hnuuuusně, pršákuje a je taková tma.. no fakt na spaní.. Nat to teda zalomila, ale já musím jít vařit..
Warmuska: video je uplně super, to je tak krásný.. no u nás tak velká aktivita ještě dloooouho nehrozí, Natálka je pecivál ![]()
jo a s tím spaním, je to u nás stejný, taky je v noci pořád vzhůru, přes den je vždycky přetažená, že by spala, ale prostě jít nechce, pak tam křičí.. ale nechávám ji tam.. u nás se vyklubala jednička vpravo nahoře
, ale zubem to nebylo, prče tohle dělá už asi možná 14dní - měsíc..
Co jsem tak mluvila s maminama s podobně starýma dětma, tak to teď dělají skoro všechny.. Asi je to zase nějaký období, které přejde.. Musí..
Tak se mějte hezky, jdu se zkusit podívat na ty hrnce.. dělám kuře ala kachna.. je to mooooc dobrý..
hmm, a Natálenka si tam povídá.. takže spaním opět nepřekvapila..
Leonko - my už taky nosíme většinu oblečení 80 a i víc. Jsme malí a tlustí. ![]()
hopinko jak se dělá kuře alá kachna? ![]()
já budu dneska dělat koprovku s hovězím a bramborama ![]()
Warmusko ,taky se na Vás už těšíme!!!Do tý Ikey bych taky potřebovala byli jsme tam v uterý a plno věcí jsme zapomněli ,ale nejsem schopná tam jet s kočárem sama tam raději autíčkem
l video je super je to šikula.
Taky přejeme Sebíkovi vše nej!!!!
Tak koprovku jsem nejedla snad od základky
tu nemusím a ani jí neumím!!!
Ahoj maminy,
Warmusko , video je legrační. A cestovní postýlka je, koukám, dost praktická na ty pády. To jsem se zase poučila. Ale u nás sezení nebo stavění se zatím taky nehrozí. Vždycky se mi zdá, že si Marťas už už sedne a nic. Zůstane v tom jeho beach boy polosedu. Jen v kočáře nebo když se zapře o parapet balkonu, tak to si sedne úplně. Jo a máme stejnej spací dudlík, teda jestli jsem viděla dobře tyrkysový s kachnou a svítí mu ouško ![]()
Lucko , jak u vás pokračuje vyřvávací metoda v noci? Marťas se po té nemovi začal zase budit kolem 22, tak začínáme defacto nanovo. A pořád se mi nedaří ho „překecat“, že 5hod ráno není na vstávání ideální
Jo a ještě mě napadlo, jak jsi psala, že na sraz nemůžeš kvůli psovi, že nemá kdo hlídat. Možná byste ho mohli vzít s sebou? Nevím jak v tom hotelu, kam jedeme, ale ve spoustě penzionů, mezi kterými jsme vybírali, byla možnost ubytování i pro zvířecího miláčka ![]()
recepty na Kuře ala kachna i Koprovku bych taky uvítala, zvlášť pokud doba přípravy nepřesahuje 30min
![]()
Sebíkovi přejeme všechno nejlepší k devíti měsícům http://www.sirmi.ic.cz/teddy/139.jpg
Jaskivo , jak se máte? Dlouho jsi se tu neukázala, tak přijď zase mezi nás ![]()
Ahojte všechny,
teda u nás leje a leje. Když bude pršet platí zítra ty žlutý lázně nebo ne?
Kalamajko mám taky jeden dobrý recept:
Kuře na zelí
Na dno pekáče dáme opláchnuté kysané zelí a na to položíme osušené naporcované kousky kuřete, které okořeníme podle chuti (sůl, paprika, kmín) a na to plátky česneku. Přikryjeme plátky anglické slaniny a druhým pekáčem a pečeme asi 50min. Potom odklopíme a zkusíme, jestli je maso měkké a necháme zčervenat . Podáváme s bramborovými knedlíky ![]()