Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre ranko,
BELMI-taky mame takovy poho vikend,ja jsem udelala ten bramborovy salat,tak ten bude i dnes.
S tema nevolnostma to taky trochu ustalo,ale unava je silena
hlavne po 11h.Rano nemuzu dospat,vstavam uz kolem 6.
Jdu si udelat male kaficko s mlikem a prichystat tem mym spacum neco k snidani
Ale jak to tak vidim,budu dnes cely den na netu ![]()
MYSKA
Ahoj holky,
přes víkend nám to vázne, ale to nevadí, každý si asi užívá víkend někde jinde než na netu ![]()
Taky máme víkend v pohodě (na neschopence mám celé dny v pohodě
tak ťuky ťuky), včera jsme byli na rodinné oslavě, máme 2 Marušky, tak se slavilo, domů jsme dorazili po půlnoci, to se divim, že jsem tak dlouho vydržela ![]()
Překvapil mě můj brašule,přinesl mi kytičku, že jsou se švagrovou hrozně rádi, že čekáme
a přinesl mi jednu knížku o těhotenství, takovou tu putovní, co zase po mě zdědí kdo po nás taky otěhotní, takže už mám i něco na čtení
tak to teď budu stráááššně chytrá
![]()
Vůbec se mi dneska nechce vařit, jsem lenora, asi využiju něco z mrazáku. Včera jsem s mírně přejedla, znáte to - oslavy - chlebíčky, dortíčky… ![]()
Tak holky hezký den přeju!!!!!
Janina
Ahoj holky, tak se ozývám, abyste věděly, že žiju. No, já pořád, teda zatím, přežívám, nevolnosti neustupují, ale jsem přibližně tak dva týdny za váma, takže si říkám, ještě 14 dnů a už bude taky líp…
Nad vodou mě drží moje rodinka, skákají kolem mě a ta starší - je jí 11, dokonce sama navařila, naklepala, obalila a osmažila řízky, od babičky vyfasovala bramborový salát, tak měli parádní oběd bez mého přičinění. Holky se na miminko strašně moc těší, až mám strach, aby bylo všechno v pořádku, aby pak nebyly neštastné. Musím být optimista ![]()
Někdo se tady ptal, já skleroza už samo nevím kdo, jestli má někdo termín až na konci dubna. Tak já mám 24.4.2005. Zatím teda vypočítaný jenom na internetu, ale snad mi dr. ve čtvrtek už řekne víc.
Janino, tak máme oslavu, můj táta slaví 70 let, až jsme z toho smutná, tak nám ti rodičové stárnou. Já si teda asi moc dortíky a chlebíčky nedám
to by špatně dopadlo.
Bráchovi jsme to ještě neřekli, uvažuju o tom, že dneska na té oslavě.
V práci jsme to ještě neřekla vůbec, to bude horor, bojim, bojim ![]()
Tak zatím se mějte krásně, já se sice moc neozývám, ale čtu poctivě.
Nikka
Ahoj Nikko,
tak to Ti budu držet ve čtvrtek palečky, aby Tě čekaly jen samé dobré zprávy
Nevolnosti taky přejdou, pak to bude pohodička
U mě už začalo být líp, ale pořád jsou ty divný jídelní stavy, tak nevim…
A užívej si rodinky, jak Tě obskakuje
Měj se a zase se tady ozvi ![]()
Holky, dneska odpoledne jsem přemluvila přítele, abysme vypadli ven na menší procházku, no a jako na potvoru jsme zmokli
, že já radši nesedim doma na zadku
![]()
Janina
Ahoj holky,
tak jsem si hezky zdrimla,no priznam se prolenosila jsem cely den…
![]()
Tady krasne prsi,to bude vzdousek
a tech narozenych mimisku..
Rika se,ze kdyz je bourka tak se rodi rodi nejvice.Tak prsa me zacaly opet pekne bolet,budu muset poridit vetsi velikost podprsenky.Jestli to zvetsovani pujde takouvouhle rychlosti,budu se moct merit s Halinou Pawlovskou
![]()
Jak tak couram po netu,tak jsem koukala na kocarky,no to jsou ceny…
Samozrejme ten,co se mi nejvice libi stoji dvacku,to asi nerozdycham a myslim,ze ani manzilek
Kocarku je fura a krasnych.Koukala jsem hlavne na hmotnost,protoze nemame vytah a ochota lidi v metru,ci MHD je silena.Ale mam jeste furu casu.....
Malem bych zapomela,dnes jsme to rekli nasi princezne,koukala a pak pronesla,za se moc tesi a hlavne aby byl mimisek zdravy ![]()
MYSKA
Tak sme si vsetci uzili pekny vikend a zajtra zase do prace, podaktori ![]()
Po dlhej dobe si ma nasli kvasinky, tak to riesim tamponom namocenym v bielom jogurte
Dufam, ze to skoro prejde. K doktorovi mam ist az buducu stredu, ale ak by sa to nezlepsovalo, tak tam nabehnem uz tuto stredu.
Dnes mi bolo spatne zo zemiakovej kase, smazeny syr som si radsej nedala … ale uz to bolo predsa len lepsie.
Janinko, mas skveleho brasku a svagrovku. Po tom dazdi aspon narastiete ![]()
Nikko, ty mas ale sikovnu rodinku. A neboj, o par dni bude lepsie.
Mysko, ten kocar za dvacku to ma aj vlastny motor
Ja som este nerobila obhliadku cien, ale ak su ceny taketo astronomicke, tak to sa asi budeme musiet obhliadnut po nejakom polskom ![]()
belmi
Belmi-
ja taky koukala,jestli v tom kocarku je i TV
za ty prachy.Ale je to odlehcena konstrukce hluboka korbicka,sportak a autosedacka.Ty polske se mi moc libi,ale predstava,ze bych mela do schodu tahat 17-18kg bez mimina…to by neslo,zas takovy rambo nejsem
![]()
MYSKA
Ahoj holky,
já jsem si celý víkend užívala v práci, docela to šlo, zákaznice příjemné, jen ta cesta ráno do práce je stále děsná. V pátek jsem mimo dvou hodin celý den prospala, bylo to úžasné! Holky je mi to hloupé, ale jak vám klape teď „manželský život“? Resp. milování? Já nevím jestli jsem divná, ale nemám vůbec na něco takového chuť, jsem jak netýkavka, nedotýkat se, nemluvit, neubírat můj prostor, spát. To jsou teď moje hesla.
Myško-já mám termín 20.dubna, ale mám naplánovaného císaře, takže minimálně o týden dřív.
Také jsem blázen už koukala na kočárky, docela se mi líbí Joan Cross a není vůbec drahý do 7 tisíc, ale je to ještě dost daleko. Už jste koupili něco na mimi?
Baby,
vystihla jsi to s tim" manzelskym zivotem" uplne presne
Ja jsem na tom uplne stejne,ale musim se priznat,ze dnes jsem byla iniciatorkou mazilkovani ja,a moc se mi to libilo.Ale poslednich 5-6 tydnu bylo u nas jak v klastere.Nejlepe mi bylo samotne v postylce.Manzel uz to zna
,tak musim rict,ze se opravdu snazi mi vychazet maximalne vstrict.A ze se obcas pristihnu,ze jsem hoodne protivna.Prijde,usmeje se a pohladi me a rekne ty ses nase mamulka
![]()
MYSKA
Ahoj kočky,
nestihla jsem vůbec psát,měli jsme 2 oslavy,takže nabitej víkend a dneska ještě výlet.Teď jen čekam na noční Vyvolený
a jdu spát.
Ty kočárky jsou fakt hrozně drahý,sice máme ještě po Lukášovi,ale chci jinej,protože ten starej má pár nedostatků.Tak ho prodáme,ale musim se dokopat k tomu,abych napsala inzeráty.
Jinak mi bylo o víkendu dobře,ale mě je špatně z výparů z vaření,ale já o víkendu nevařila,včera jsme měli vařeno a dneska jsme si na výletě zašli na oběd.Uvidim jak mi bude zítra,až budu vařit ![]()
Tak všem krásnou dobrou noc přeji,Kelinka
Ahoj holky, zdravim po ranu. Jeste jsem nestacila precist vsechny vase prispevky, takze nevim, jestli jste to uz neresily, ale nemate nejakou radu, jak na nevolnosti? Co vam pomaha (pokud neco teda pomaha)? Mne je spatne skoro cely den a spis se to zhorsuje nez zlepsuje. Mam pocit, ze je mi spatne snad po vsem, a kdyz nejim, tak je to jeste horsi. A to mam v praci predstirat, ze mi nic neni.
Tak co s tim?
Dobré ránko.
Toľko osláv cez víkend … my sme tiež mali na jednu ísť, ale nakoniec sa nekonala, pretože manželova najstaršia sestra (oslávenkyňa) si k tridsiatke dala mimi
Malo prísť až koncom tohoto týždňa.
Takže svokrovcom sme zase nič neoznámili, pretože by nás nevnímali.
K švagrovcom sme boli pozvaní do novej chalupy, v ktorej bývajú už 2-3 roky, prvýkrát. Nejak sa s nimi nerodinujeme. Tak zase až niekedy nabudúce. Malému Adamkovi prajem všetko všecičko najlepšie.
Už aby bol apríííl ![]()
Druhá švagrovka, o ktorej som vám už písala, bola teraz na mňa veľmi milá. Termín bude mať koncom apríla. Ešteže nemá internet, nebola by som moc nadšená keby sa sem k nám prihlásila ![]()
belmi
Kiko s receptom proti nevolnostiam ti neporadím. Mne pomáha citrónová voda, ale nie ráno na lačno. V lekárniach predávajú nejaké lízatká, niekto tu síce písal, že ich rovno vyplul. Ak by to bolo k nevydržaniu, tak si zober pár dní volno, alebo zbehni k lekárovi. V práci som to zatiaľ utajila, iba sa ma všetci v poslednej dobe pýtali, že prečo som taká smutná
A či som neschudla
pritom mi narástli prsia aj bruško a neviem vypozorovať kde som to kilo vlastne schudla.
belmi
Ahoj holky,
hlásím se po kraťoučké dovče. Nikde jsem nebyla, ale parádně jsem si to užila - zjistila jsem, že bych dokázala prospat celý den
Vážně, ve čt mi nebylo moc dobře a tak jsem celý den tak polehávala a nakonec se mi dobře udělalo
Ach jo, zato dneska ráno, to byla rána. V 5hod. vstávat a na autobus ![]()
""http://bd.lilypie.com/E5u0p2/.png:http://bd.lilypie.com/E5u0p2/.png