Rozchod, taky vás opustil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
27.6.20 19:46

Jsme na tom podobně

@slunecnice82 taky mě nedávno opustil a já celou dobu řeším jak ho dostat zpátky protože přesně jako ty vím, že on je ten pravý. Napsala jsem mu strašně dlouhou zprávu jak ho miluju, že bych se i změnila ve věcech co nemá rad, ale proste nechtěl a já mám zlomený srdce a strašně to bolí. Bydlíme ve stejným městě a za ten měsíc co spolu nejsme jsem ho nepotkala. Taky bych potřebovala poradit jak ho mám dostat zpět 😬 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
23.7.21 21:56
@tyna1119 píše:
@slunecnice82 taky mě nedávno opustil a já celou dobu řeším jak ho dostat zpátky protože přesně jako ty vím, že on je ten pravý. Napsala jsem mu strašně dlouhou zprávu jak ho miluju, že bych se i změnila ve věcech co nemá rad, ale proste nechtěl a já mám zlomený srdce a strašně to bolí. Bydlíme ve stejným městě a za ten měsíc co spolu nejsme jsem ho nepotkala. Taky bych potřebovala poradit jak ho mám dostat zpět 😬 😀

ahoj, doufám, že si ten rozchod zvládla dobře a uvědomila si, že nebyl ten pravý. Vlastně nikdo není. Jen se ve chvíli bolesti nechceme vzdát toho, koho máme vedle sebe, protože ta bolest, kterou cítíme, je nesnesitelná. Ta představa, že jsme s někým plánovali celý život, měli sny, malovali si svatbu, děti, jak spolu budeme cestovat, jak spolu zestárneme a nakonec to všechno má skončit. Psychologové přirovnávají rozchod k úmrtí. A je to tak, s někým žijeme, milujeme ho a vídáme ho třeba každý den a potom tam není. Strašné. V tu chvíli je to nepředstavitelné, co dál. Ale nakonec vyjde slunce. Pár týdnů a je po všem. Vždyt ten člověk nás nechce, nestojí o nás, evidentně nás nemiluje. Proč mu dál dávat to nejdražší, co máme a to je náš ČAS! Prostě je třeba jít dál.. vždy nás čeká něco nového a vzrušujícího. Jen se poučit z minulosti a těšit se na to nové, co nás čeká.

Snad si potkala už někoho jiného a jsi štastná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
28.7.21 11:29
@slunecnice82 píše:
Ahoj holky, je tu nějaká, která je čerstvě po rozchodu jako já? … Stále ho miluju, chtěla jsem s ním zestárnout. … Byli jsme spolu přes 2,5 roku. Je mi 34 a mám opět zlomené srdce. Tenhle byl ten, se kterým sem chtěla zestárnout. Jiného nechci.

Jak po 4 letech vidíš ten váš příběh? Byl on „ten pravý“? Chceš s ním zestárnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.21 11:40

Já si myslím, že chlap má větší tendenci něco vzdát, než o to bojovat.

Taky jsem byla opuštěná, ale byli jsme mladí a nerozvážní. Teď po 6 letech jsme už dospělejší a klape to daleko lépe, než kdy před tím. :hug:

Jen jsem se občas vnitřně bála, aby ho nějaký malý problém opět nedohnal k útěku. Ale naštěstí spolu v poslední době zvládáme každou překážku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
28.7.21 14:07
@Montauk_INTJ píše:
Jak po 4 letech vidíš ten váš příběh? Byl on „ten pravý“? Chceš s ním zestárnout?

Po 4 letech už se spíš neozve 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.8.21 22:56

Ahojda, určitě to ten „pravý“ nebyl. Toho sem potkala brzy po něm. Ted jsem vdaná a mám už ročního prcka. Život umí pěkně překvapit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
4.8.21 23:08
@slunecnice82 píše:
Ahojda, určitě to ten „pravý“ nebyl. Toho sem potkala brzy po něm. Ted jsem vdaná a mám už ročního prcka. Život umí pěkně překvapit :)

Díky za sdílení! :kytka:
Myslím si, že to tady pročítá spousta lidí, kteří plavou v obdobných emocích: „Tenhle je ten Pan Pravý! Chci s ním zestárnout! Jiného nechci!“ :mrgreen:

A uběhnou jen 4 roky, a heleme se, o čem je život… :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria