Rozloučení s Markétou M...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
605
20.12.11 13:14

s marketou jsem se tady na emiminu nestkala.. je mi to moc lito,uprimnou soustrast jeji rodine,manzelovi a hlavne detem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
21.12.11 21:01

Markétko :srdce: :srdce: :srdce: kdo v srdcích žije - neumírá :srdce: :srdce: :srdce: jsi úžasná bytost a statečná žena,děkuji,že jsem měla tu čest,i když velmi krátce,se s tebou setkat :srdce: :srdce: :srdce: :andel: :andel: :andel: vyjadřuji upřímnou soustrast rodičům,dětem a manželovi ............soucítím :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
24.12.11 09:48

Páni 8o To je smutné, Markéta se mi líbila tím, jak si za vším hrdě stála - těžko říct, jestli to bylo vždy to správné. Bude tu chybět.

Upřímnou soustrast rodině i přátelům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
24.12.11 11:12
RyBANA píše:
Páni 8o To je smutné, Markéta se mi líbila tím, jak si za vším hrdě stála - těžko říct, jestli to bylo vždy to správné. Bude tu chybět.Upřímnou soustrast rodině i přátelům.

Máš pravdu, je to opravdu smutné :,( a zrovna ještě teď Vánoce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
24.12.11 11:22

Přeji úpřímnou soustrast, Markétu jsem neznala a ani nečetla jeji příspěvky, je to smutné, kruté, posílám jeji rodině a celému příbuzenstvu hodně sil :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
24.12.11 11:38

Markétu nešlo přehlédnout, její příspěvky donutily člověka přemýšlet..je mi to líto, že už tady s námi není, ale věřím tomu, že teď je už šťastná..upřímnou soustrast rodině a hodně síly v dalších dnech :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
26.12.11 22:42

Markétu jsem sice neznala, ale je mi jí líto a rodině upřímnou soustrast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
4.1.12 02:55

Je to nefér
Hlubokou soustrast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
5.1.12 23:42

Markétu jsem neznala,ale i přesto přeju všem upřímnou soustrast a mnoho síly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová