Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@krtek7489 vím, o co vám jde. Ale pořád v tom nevidím důvod k handrkování se s adminy. Každý máme jinde hranici toho, co je v našich očích nepatřičné. Admini nechtějí na stránkách, které spravují, příspěvky, které jsou v jejich očích nepatřičné. A ponechávají to, co jako nepatřičné nepovažují. Přestože jiný uživatel může tytéž příspěvky vnímat podle svých měřítek přijatelnosti jinak.
@Krkael píše:
Mozna resime… vadi ti to?
Buď v klidu
píšu můj názor, to snad můžu na diskuzním fóru? Se divim, že sis ještě nezvykla.
Prolétla jsem přibylé příspěvky. Nicméně k anonymitě:
Sprosté a útočné příspěvky jednoduše smažeme. Kdybychom je pouze odtajnili, pak bychom podpořili spory v diskusi, což jednoznačně není v našem zájmu. Dle našeho názoru a odhadu by odtajnění takových štvavých příspěvků rozhodně nepomohlo. Diskuse není prostorem k vyřizování osobních účtů, ale k diskusi nad konkrétními tématy.
Děkuji za Vaše příspěvky,
Josefina
@admin píše:
Prolétla jsem přibylé příspěvky. Nicméně k anonymitě:Sprosté a útočné příspěvky jednoduše smažeme. Kdybychom je pouze odtajnili, pak bychom podpořili spory v diskusi, což jednoznačně není v našem zájmu. Dle našeho názoru a odhadu by odtajnění takových štvavých příspěvků rozhodně nepomohlo. Diskuse není prostorem k vyřizování osobních účtů, ale k diskusi nad konkrétními tématy.
Děkuji za Vaše příspěvky,
Josefina
A je utocny anonym aspon nejak potrestan nebo na tyhle plati ten druhy metr (ktery udajne neexistuje
)?
@Krkael Takový uživatel je standardně upozorněn v SZ. nemáme pro chování anonymů speciální „měkčí“ pravidla.
J.
@admin můžu vědět, jestli někdo nějak hlídá, jestli je použití anonymu oprávněné? Píšete, že pouze pokud se jedná o intimní téma. Poslední dobou je tady každá druhá diskuze založena anonymem a o intimní téma se tedy fakt nejedná. Měla by být daná přesná pravidla a možnost použít anonym jen ve velmi vyjímečných případech. Nechápu totiž potom to, proč jste zavedli povinnost registrovat se, což mě pěkné naštvalo, když stejně je každý druhý diskutující anonymní ![]()
@Bersaba píše:
V tom případě by snad bylo na místě, aby bylo zúčastněným uživatelkám sděleno, s kým se to vlastně dostaly do konfliktu, ne? Minimálně té, která probémového anonyma nahlásila.
Ciz jsem byla asi 3× JA!!! ![]()
Třeba anonym v diskuzi o vaflích
![]()
@krtek7489 píše:
@admin můžu vědět, jestli někdo nějak hlídá, jestli je použití anonymu oprávněné? Píšete, že pouze pokud se jedná o intimní téma. Poslední dobou je tady každá druhá diskuze založena anonymem a o intimní téma se tedy fakt nejedná. Měla by být daná přesná pravidla a možnost použít anonym jen ve velmi vyjímečných případech. Nechápu totiž potom to, proč jste zavedli povinnost registrovat se, což mě pěkné naštvalo, když stejně je každý druhý diskutující anonymní
@rokris píše:
O vaflích? To jako fakt?
jasná páka
, ono je to i jinde, ale tohle mi utkvělo v paměti a obzvlášť pobavilo
… a nebo jsem nepochopila, že je to dost citlivé téma ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat