Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka Jo medvěd je jiná liga. Třeba na Slovensku už se kvůli nim dost do lesa bojím. Jsou tam přemnožení a dobře chápou, že lidi=žrádlo. V kontejnerech nebo v taškách.
Vlků se nebojím, vlk napadá člověka jen v případě, že nemůže utéci. A rys, to je blbý vtip.
@Russet píše:
Jestli máte v okolí rysa, bojí se tě víc než ty jeho. Cítí a slyší tě zdaleka. Víc bych se bála divokého prasete.
To už letos kolem mě přeběhlo v lese, bylo hned pryč, tam kam my chodíme, jich je poměrně hodně…
Když jdu do lesa, tak se nejvíc bojím toho, že tam najdu bordel po lidech.
@Zumpa píše:
To je hnus. ![]()
Rysů bych se nebála ale divokých prasat. U nás stáda prasat chodí i do centra města. Hlavně bachyně s mláďaty.
@Zumpa píše:
Mě občas napadlo, že najdu mrtvolu ![]()
Místo hub ![]()
@free333 píše:
Mě občas napadlo, že najdu mrtvoluMísto hub
Kamarád mého muže našel v lese oběšence. Akorát že tam byl s milenkou a oficiálně byl někde jinde, tak muže ukecal, aby to ohlásil on.
Zlatý odpadky ![]()
@Anonymní píše:
Kamarád mého muže našel v lese oběšence. Akorát že tam byl s milenkou a oficiálně byl někde jinde, tak muže ukecal, aby to ohlásil on.
Zlatý odpadky
Zak to musel byt zlej sen ![]()
@Anonymní píše:
Zlatý odpadky
@Anonymní píše:
Zlatý odpadky
A jak tam dlouho visel?
Byl tam čerstvě anebo už v rozkladu?
To muselo být dost nepříjemné… ![]()
@Anonymní píše:
Zlatý odpadky
Než jsem to dočetl do konce, tak jsem si říkal, co tam dělal oběšenec s milenkou ![]()
@Anonymní píše:
Kamarád mého muže našel v lese oběšence.
Zlatý odpadky
Tak to fakt nechceš potkat ![]()
Nebála bych se rysa, který uteče jen co se šustne něco na kraji lesa. Bála bych se divočáků. Z těch mám hrůzu já, když jdu s dětmi do lesa. Naštěstí děti dělají obvykle dost rámus.
Zahlédnout v lese rysa je tak moc vzácné, že by to spíš byl zázrak
Ale taková bachyně se selaty je úplně jiná liga, to je člověk zpocený až na zadku.
@bartsch píše:
Zahlédnout v lese rysa je tak moc vzácné, že by to spíš byl zázrakAle taková bachyně se selaty je úplně jiná liga, to je člověk zpocený až na zadku.
By me zajimalo, co teda fakt delat, kdyz si me to prase fakt vsimne
jinak si myslim, ze kdyz bezi kolem, tak budu naprosto prirozene delam, ze tam nejsem…
Je to nesmysl, většina zde už padla.
Jediné zvíře, kterého se bojím ve volné přírodě, je medvěd (v americe při kempování jsem byla pokaždé posra-ná až za ušima i když dodržujeme všechna pravidla) a teď na jaře prasat. Když jdeme někde, kde je to cítit prasátkama, tak děláme cíleně hluk, aby o nás věděli a mohli se klidit z cesty ![]()