Rys ostrovid v lesích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80061
28.5.21 07:02

@Sonarka Jo medvěd je jiná liga. Třeba na Slovensku už se kvůli nim dost do lesa bojím. Jsou tam přemnožení a dobře chápou, že lidi=žrádlo. V kontejnerech nebo v taškách.
Vlků se nebojím, vlk napadá člověka jen v případě, že nemůže utéci. A rys, to je blbý vtip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
28.5.21 07:04
@Russet píše:
Jestli máte v okolí rysa, bojí se tě víc než ty jeho. Cítí a slyší tě zdaleka. Víc bych se bála divokého prasete.

To už letos kolem mě přeběhlo v lese, bylo hned pryč, tam kam my chodíme, jich je poměrně hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
28.5.21 07:20

Když jdu do lesa, tak se nejvíc bojím toho, že tam najdu bordel po lidech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.5.21 07:25
@Zumpa píše:

To je hnus. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.5.21 07:27

Rysů bych se nebála ale divokých prasat. U nás stáda prasat chodí i do centra města. Hlavně bachyně s mláďaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
28.5.21 07:27
@Zumpa píše:

Mě občas napadlo, že najdu mrtvolu :mrgreen:

Místo hub :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.21 07:48
@free333 píše:
Mě občas napadlo, že najdu mrtvolu :mrgreen:Místo hub :)

Kamarád mého muže našel v lese oběšence. Akorát že tam byl s milenkou a oficiálně byl někde jinde, tak muže ukecal, aby to ohlásil on.
Zlatý odpadky :D

• Citovat
  • Upravit
14127
28.5.21 07:49
@Anonymní píše:
Kamarád mého muže našel v lese oběšence. Akorát že tam byl s milenkou a oficiálně byl někde jinde, tak muže ukecal, aby to ohlásil on.
Zlatý odpadky :D

Zak to musel byt zlej sen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
28.5.21 07:58
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:

A jak tam dlouho visel?

Byl tam čerstvě anebo už v rozkladu?

To muselo být dost nepříjemné… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
28.5.21 08:02
@Anonymní píše:

Než jsem to dočetl do konce, tak jsem si říkal, co tam dělal oběšenec s milenkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
28.5.21 08:04
@Anonymní píše:
Kamarád mého muže našel v lese oběšence.

Tak to fakt nechceš potkat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
28.5.21 08:06

Nebála bych se rysa, který uteče jen co se šustne něco na kraji lesa. Bála bych se divočáků. Z těch mám hrůzu já, když jdu s dětmi do lesa. Naštěstí děti dělají obvykle dost rámus.

• Citovat
  • Upravit
6661
28.5.21 08:20

Zahlédnout v lese rysa je tak moc vzácné, že by to spíš byl zázrak :D Ale taková bachyně se selaty je úplně jiná liga, to je člověk zpocený až na zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
28.5.21 08:25
@bartsch píše:
Zahlédnout v lese rysa je tak moc vzácné, že by to spíš byl zázrak :D Ale taková bachyně se selaty je úplně jiná liga, to je člověk zpocený až na zadku.

By me zajimalo, co teda fakt delat, kdyz si me to prase fakt vsimne :roll: jinak si myslim, ze kdyz bezi kolem, tak budu naprosto prirozene delam, ze tam nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.5.21 08:27

Je to nesmysl, většina zde už padla.

• rys je samotářské zvíře, má obrovský revír a nesnese na něm konkurenci v podobě jiného rysa, jedině partnera.
  • rys je velmi plaché zvíře a spatřit ho ve volné přírodě na vlastní oči se povede jen několika málo trpělivým jedincům
  • povídačka o vypuštění 30 rysů v okolí města je blbost
  • rys je v podstatě větší kočka, váží tak 30kg a i kdyby na tebe nakrásně zaútočil, v pohodě se mu ubráníš. A pak by to chtělo pigáro proti vzteklině 8)
  • rys neloví ve smečce

Jediné zvíře, kterého se bojím ve volné přírodě, je medvěd (v americe při kempování jsem byla pokaždé posra-ná až za ušima i když dodržujeme všechna pravidla) a teď na jaře prasat. Když jdeme někde, kde je to cítit prasátkama, tak děláme cíleně hluk, aby o nás věděli a mohli se klidit z cesty :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová