Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Kamarád mého muže našel v lese oběšence. Akorát že tam byl s milenkou a oficiálně byl někde jinde, tak muže ukecal, aby to ohlásil on.
Zlatý odpadky
Manžel měl pro kamarádovo zahybání očividně pochopeni ![]()
@M_Vladim na Aljasce vsichni jezdili se psem na korbe a puskou. Bez techto dvou veci jsme byli jen my, trdla z Evropy ![]()
@FlorenceF Jenkins píše:
Twgnas pes nejake stadecko probudil, nastesti kolem nas jen probehli a nerozhodli se to řešit
Asi takto
To je můj pes!!! U nás jsou taky divočáci a kvůli trhlýmu čoklovi se se děsím, abychom se nepotkali ![]()
@Janli píše:
V našich lesích a hájích se musíš bát jen dvou věcí - přítulnýho myslivce a přítulné lišky…
No a kanců, kámošovi kanec rozpáral psa.
@madyb píše:
Jak já bych si přála vidět v přírodě rysa.Kde to žiješ?
Evidentně v Bohnicích.. ![]()
@Matt 02 píše:
Zahlednout rysa, tak jsem nejšťastnější na světě, to samé vlka, ale to se zřejmě nikdy nepovede.
Na Šumavě je vlčí chovná a naučná stanice. Tam, pro jen trochu trpělivého člověka, nebývá až takový problém vlky vidět. (Ano, navštívili jsme.) ![]()
@LennyL1 píše:
No a kanců, kámošovi kanec rozpáral psa.
Některejm psům to secvakne na lov, přestanou se ovládat a je malér. ![]()
@M_Vladim píše:
Na Šumavě je vlčí chovná a naučná stanice. Tam, pro jen trochu trpělivého člověka, nebývá až takový problém vlky vidět. (Ano, navštívili jsme.)
V Srní myslím. To je dobrý nápad.
Teď ještě aby napsala zakladatelka, kde žije ona. To by v tom čert byl, ze třiceti rysů nezahlednout ani jednoho.
@bartsch píše:
Zahlédnout v lese rysa je tak moc vzácné, že by to spíš byl zázrakAle taková bachyně se selaty je úplně jiná liga, to je člověk zpocený až na zadku.
Já si pamatuju případ, kdy natočili mládě rysa někde u Čertova jezera pár let zpátky, jak si hraje na stromě. To byla velká vzácnost.
@inkakřivák píše:
V Srní myslím. To je dobrý nápad.
Teď ještě aby napsala zakladatelka, kde žije ona. To by v tom čert byl, ze třiceti rysů nezahlednout ani jednoho.
Na Šumavě je těchto míst víc.. v Borové Ladě jsou k vidění sovy, na Kvildě jeleni a i onen rys
, ale musí mít člověk štěstí. Dost často není vidět nic
A na Srní jsou vlci velmi dobře pozorovatelní - pokud se tam dostaneš v době, kdy tam neječí děti (odrážedla už jim naštěstí zakázali
)
@Moise píše:
Na Šumavě je těchto míst víc.. v Borové Ladě jsou k vidění sovy, na Kvildě jeleni a i onen rys, ale musí mít člověk štěstí. Dost často není vidět nic
![]()
A na Srní jsou vlci velmi dobře pozorovatelní - pokud se tam dostaneš v době, kdy tam neječí děti (odrážedla už jim naštěstí zakázali
)
" A co uděláme s tím klukem, Franku?"
„Když už jsi mě jmenoval…“
Anóbrž, nechtěl jsem dělat moc velkou reklamu, protože pak to je jak:
„Vlevokatedrálazanízmrzlina. Na palácmátesamihodinu. Restaurace je na náměstí. V pět se sejdeme u autobusu…“
A letos to bude asi obzvlášť výživný.
![]()
@M_Vladim píše:
Některejm psům to secvakne na lov, přestanou se ovládat a je malér.
Toho se bojim, loni nam pes zdrhnul na Vysocine v lesich za zveri. Letos jedem na Sumavu.
@Eliška píše:
Toho se bojim, loni nam pes zdrhnul na Vysocine v lesich za zveri. Letos jedem na Sumavu.
Tak jedině lonž. ![]()
Příspěvek upraven 29.05.21 v 14:17
@M_Vladim píše:
Tak jedině lonč.
Byl na stopovacce. Chlap ho neudrzel.