Rys ostrovid v lesích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
986
28.5.21 14:10
@Anonymní píše:
Kamarád mého muže našel v lese oběšence. Akorát že tam byl s milenkou a oficiálně byl někde jinde, tak muže ukecal, aby to ohlásil on.
Zlatý odpadky :D

Manžel měl pro kamarádovo zahybání očividně pochopeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
28.5.21 14:12

@M_Vladim na Aljasce vsichni jezdili se psem na korbe a puskou. Bez techto dvou veci jsme byli jen my, trdla z Evropy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18177
28.5.21 15:02
@FlorenceF Jenkins píše:
Twg :roll: nas pes nejake stadecko probudil, nastesti kolem nas jen probehli a nerozhodli se to řešit 8oAsi takto

To je můj pes!!! U nás jsou taky divočáci a kvůli trhlýmu čoklovi se se děsím, abychom se nepotkali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
28.5.21 16:05
@Janli píše:
V našich lesích a hájích se musíš bát jen dvou věcí - přítulnýho myslivce a přítulné lišky… ;)

No a kanců, kámošovi kanec rozpáral psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.5.21 16:13
@madyb píše:
Jak já bych si přála vidět v přírodě rysa. :srdce: Kde to žiješ?

Evidentně v Bohnicích.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14127
28.5.21 16:28
@Janli píše:
Evidentně v Bohnicích.. :mrgreen:

Ty jedeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37015
29.5.21 12:55
@Matt 02 píše:
Zahlednout rysa, tak jsem nejšťastnější na světě, to samé vlka, ale to se zřejmě nikdy nepovede.

Na Šumavě je vlčí chovná a naučná stanice. Tam, pro jen trochu trpělivého člověka, nebývá až takový problém vlky vidět. (Ano, navštívili jsme.) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37015
29.5.21 12:58
@LennyL1 píše:
No a kanců, kámošovi kanec rozpáral psa.

Některejm psům to secvakne na lov, přestanou se ovládat a je malér. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80061
29.5.21 13:03
@M_Vladim píše:
Na Šumavě je vlčí chovná a naučná stanice. Tam, pro jen trochu trpělivého člověka, nebývá až takový problém vlky vidět. (Ano, navštívili jsme.) ;)

V Srní myslím. To je dobrý nápad.
Teď ještě aby napsala zakladatelka, kde žije ona. To by v tom čert byl, ze třiceti rysů nezahlednout ani jednoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
29.5.21 13:05
@bartsch píše:
Zahlédnout v lese rysa je tak moc vzácné, že by to spíš byl zázrak :D Ale taková bachyně se selaty je úplně jiná liga, to je člověk zpocený až na zadku.

Já si pamatuju případ, kdy natočili mládě rysa někde u Čertova jezera pár let zpátky, jak si hraje na stromě. To byla velká vzácnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
29.5.21 13:09
@inkakřivák píše:
V Srní myslím. To je dobrý nápad.
Teď ještě aby napsala zakladatelka, kde žije ona. To by v tom čert byl, ze třiceti rysů nezahlednout ani jednoho.

Na Šumavě je těchto míst víc.. v Borové Ladě jsou k vidění sovy, na Kvildě jeleni a i onen rys :mrgreen:, ale musí mít člověk štěstí. Dost často není vidět nic :mrgreen: :mrgreen: A na Srní jsou vlci velmi dobře pozorovatelní - pokud se tam dostaneš v době, kdy tam neječí děti (odrážedla už jim naštěstí zakázali :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37015
29.5.21 13:28
@Moise píše:
Na Šumavě je těchto míst víc.. v Borové Ladě jsou k vidění sovy, na Kvildě jeleni a i onen rys :mrgreen:, ale musí mít člověk štěstí. Dost často není vidět nic :mrgreen: :mrgreen: A na Srní jsou vlci velmi dobře pozorovatelní - pokud se tam dostaneš v době, kdy tam neječí děti (odrážedla už jim naštěstí zakázali :roll: )

" A co uděláme s tím klukem, Franku?"
„Když už jsi mě jmenoval…“
Anóbrž, nechtěl jsem dělat moc velkou reklamu, protože pak to je jak:
„Vlevokatedrálazanízmrzlina. Na palácmátesamihodinu. Restaurace je na náměstí. V pět se sejdeme u autobusu…“
A letos to bude asi obzvlášť výživný. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17941
29.5.21 14:01
@M_Vladim píše:
Některejm psům to secvakne na lov, přestanou se ovládat a je malér. :roll:

Toho se bojim, loni nam pes zdrhnul na Vysocine v lesich za zveri. Letos jedem na Sumavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37015
29.5.21 14:03
@Eliška píše:
Toho se bojim, loni nam pes zdrhnul na Vysocine v lesich za zveri. Letos jedem na Sumavu.

Tak jedině lonž. 8)

Příspěvek upraven 29.05.21 v 14:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17941
29.5.21 14:04
@M_Vladim píše:
Tak jedině lonč.

Byl na stopovacce. Chlap ho neudrzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová