Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mne takle zdrhal nas pes jednou za medvedem, co jsme do nej malem vrazili. Chvili za nim utikal, ja prisla malem o hlas, jak jsem rvala, at se vrati…no nakonec se otocil. ![]()
@Eliška píše:
Byl na stopovacce. Chlap ho neudrzel.
To máte vlkodava? ![]()
Ale opravdu: mě boxer taky slušně naložil a kdybych ho nepustil, asi by mě zlomil ruku o jeden mladý strom. ![]()
@Lenka_Hal píše:… a medvěda nesl v zubech
Mne takle zdrhal nas pes jednou za medvedem, co jsme do nej malem vrazili. Chvili za nim utikal, ja prisla malem o hlas, jak jsem rvala, at se vrati…no nakonec se otocil.
@M_Vladim píše:
To máte vlkodava?
Ale opravdu: mě boxer taky slušně naložil a kdybych ho nepustil, asi by mě zlomil ruku o jeden mladý strom.
Krizence 30 kg. Kdyz jsme si ho brali z utulku, o loveckych sklonech nebyla rec, zil predtim v byte a asi neznal ani zajice. No je to magor ![]()
@madyb píše: … a medvěda nesl v zubech
Dobrý večer,
dámy, opět se na Vás obracím s podobnou otázkou. Tentokrát se to týká vlků.
Bydlím poblíž polských hranic. Říká se, že v lesích žije nejméně pět vlků (jedna smečka).
Každé léto jsem pravidelně chodívala do hor, vyšlapávala jsem kopce. Tento rok bych chtěla pokračovat..
Práce mi začíná v 10 hodin, a proto bych musela vyrazit kolem půl osmé - osmi. Mám ještě nějaké povinnosti, a proto bych musela takhle brzo.
Cesta na vrchol vede kolem lesa. Docela se toho bojím. Myslíte si, že je to z hlediska zvířat (vlk, rys) nebezpečné? Váhám právě :/
Děkuji za odpověď a přeji krásný zbytek večera.
@Mia2020 Vlk je super plache zvíře. Toho nevidíš, ani kdybys chtela. Pokud teda nebudes mit červenou čepičku ![]()
@Mia2020 píše:
Dobrý večer,
dámy, opět se na Vás obracím s podobnou otázkou. Tentokrát se to týká vlků.
Bydlím poblíž polských hranic. Říká se, že v lesích žije nejméně pět vlků (jedna smečka).
Každé léto jsem pravidelně chodívala do hor, vyšlapávala jsem kopce. Tento rok bych chtěla pokračovat..
Práce mi začíná v 10 hodin, a proto bych musela vyrazit kolem půl osmé - osmi. Mám ještě nějaké povinnosti, a proto bych musela takhle brzo.
Cesta na vrchol vede kolem lesa. Docela se toho bojím. Myslíte si, že je to z hlediska zvířat (vlk, rys) nebezpečné? Váhám právě :/
Děkuji za odpověď a přeji krásný zbytek večera.
Ne. Nejsi Karkulka.
V Polsku je teď také šakal zlatistý, něco jako malý vlk. Když bylo zakázané chodit do lesa, tak se mi podařilo smečku 4 zahlédnout. Teď jak už jsou zase lesy plné lidí, je těžko něco potkat, i kdybys se snažila. Tyhle zvířátka jsou opravdu moc plaché
. A tedy vlka bych si moc přála potkat a zatím se bohužel nepovedlo i když lesy prolézám hodně
.
@Capelucia píše:
V Polsku je teď také šakal zlatistý, něco jako malý vlk. Když bylo zakázané chodit do lesa, tak se mi podařilo smečku 4 zahlédnout. Teď jak už jsou zase lesy plné lidí, je těžko něco potkat, i kdybys se snažila. Tyhle zvířátka jsou opravdu moc plaché. A tedy vlka bych si moc přála potkat a zatím se bohužel nepovedlo i když lesy prolézám hodně
.
U nás na pejskařským okruhu chodí pán se sarloosem. Když jsem ho viděla poprvé, pes na volno v lese a pán za zatáčkou, tak jsem čuměla jak puk. Ale ukázalo se, že to je jen velmi přítulný psík ![]()
@Ba-stet tedy, ten vypadá úplně jako vlk
. Já bych ještě taky moc chtěla potkat losa. Ale je to asi stejná utopie jako s vlkem
.
@Capelucia No to asi jedině někam na sever
Kamarádka byla v Norsku a říkala, že pro blbý losy (nebo soby, teď si nejsem jistá), nebylo kam šlápnout ![]()
Pro zajemce o vlky doporucuju vlci vybeh na Sumave, ale prirozene setkani s vlkem to neni ![]()