Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Přiznám se že mě to naštvalo. Žijí tu i jiní lidé než křiklouni s vlajkami obdivující Putina.
K vlaječkářům a putinovcům také nepatřím. Ale že jo to tady špatně, to je prostě fakt. Teď jsem se třeba pobavil nad ustanovujícím zastupitelstvem v Ostrově. Tak například starostou bude bývalý městský policista odsouzen za přijímání úplatků. A to je jen špička ledovce.
@Svistice píše:
@Anna766 My se do vašich končin chystáme v létě na dovču. Skoropražáci podpori místní ekonomiku.
Děkujeme vřele, buďte nám vítáni. Skoro se mi chce napsat Děkujeme, vaši dezoláti.
Nic ve zlém. ![]()
@Anna766 tohle by mi za naštvání nestalo. To je stejné jako vidláci anebo starici, co žerou Babiše a volí ho za koblihu.
Fnukalove žijí všude. A věřím, že okamurovci žijí i v Praze. A že má Babiš i mladé voliče.
@Zumpa Myslím si, že podobné je to všude. Nevím, jak zastupitelstvo, ale problémy jsou všude stejné.
@Zumpa píše:
K vlaječkářům a putinovcům také nepatřím. Ale že jo to tady špatně, to je prostě fakt. Teď jsem se třeba pobavil nad ustanovujícím zastupitelstvem v Ostrově. Tak například starostou bude bývalý městský policista odsouzen za přijímání úplatků. A to je jen špička ledovce.
No, čím to je? Nedávno jsem četla že Karlovarský a Ústecký kraj jsou založeny na službách. A mají velký odliv vzdělaných lidí.
@Anna766 píše:
Přiznám se že mě to naštvalo. Žijí tu i jiní lidé než křiklouni s vlajkami obdivující Putina.
skutečně si myslíš, že ti demonstranti jsou obdivovatelé Putina? Převzali komunistické kecy.
Stejná agitka, jaká nás chtěla znechutit od demonstrací v roce 1989.
Doufám, že dezolátů bude v pátek v Praze co nejvíc.
@drewlet Myslím si, že dobře 99% těch lidí tam budou lidé vyděšení že současné ekonomické situace. To, že to organizuje nějaký dejme tomu Putinuv fanda, pro ně není podstatné. Ti lidé jsou jednoduše nespokojení, vylekaní, spousta z nich vychází s penězi taktak ( z jakýchkoliv důvodů), a chtějí na svou situaci upozornit. Faktem je, že v 89 se taky tvrdilo, že na demonstraci jsou zmanipulované děti, které vůbec ničemu nerozumí.
Já ty lidi chápu, ačkoliv tam nemám potřebu jezdit. Mají pocit, že se na ně vláda vykašlala. Ne v tom smyslu, že jim má dát peníze. Ale v tom, že se nezajímá třeba o to, proč jeden a tentýž výrobek u nás stojí klidně dvakrát víc než ve stejném řetězci v Německu. A při porovnání kupní síly by to bylo ještě víckrát. Chápu je. n
@jkra Taky jsem bydlela v takové lokalitě. Děcka po škole se tam nevracela, bohudík. Protože co tam? Práce nic moc, peníze - no nejnižší průměrný příjem v zemi podle krajů. V našem městě ani jedny jesle, jediná školka, zavřená nemocnice, gympl jako jediná SS v ohrožení, co tam? Jak říkal můj bývalý nadřízený - město vdov a sirotků ( prostě mrtvé).
@inkakřivák píše:
@jkra Taky jsem bydlela v takové lokalitě. Děcka po škole se tam nevracela, bohudík. Protože co tam? Práce nic moc, peníze - no nejnižší průměrný příjem v zemi podle krajů. V našem městě ani jedny jesle, jediná školka, zavřená nemocnice, gympl jako jediná SS v ohrožení, co tam? Jak říkal můj bývalý nadřízený - město vdov a sirotků ( prostě mrtvé).
Jo, chápu to.
@jkra píše:
Jo, chápu to.
@jkra píše:
Jo, chápu to.
O to víc si vážím lidi kteří odtud neutíkají a pracují tu, snaží se i v tom marastu. A ano uráží mě blbé kecy o dezolatech. Žiju tu celý život a jdou tu i skvělí pracovití lidé. I když je to jenom internet, tak by lidi měli občas přemýšlet než někoho urazí.
@Anna766 píše:
O to víc si vážím lidi kteří odtud neutíkají a pracují tu, snaží se i v tom marastu. A ano uráží mě blbé kecy o dezolatech. Žiju tu celý život a jdou tu i skvělí pracovití lidé. I když je to jenom internet, tak by lidi měli občas přemýšlet než někoho urazí.
Más pravdu.
@Anna766 Kdyby se mi tam chtěly děti usadit, prerazila bych je. Co by tam dělaly se svou profesí třeba? Člověk se na to musí dívat i z tohoto pohledu. Co bude dělat třeba nějaký matfyzak v takové lokalitě? Nebo doktor třeba. Pojišťovna ho tam nepotřebuje, tudíž mu nedá smlouvu. A jako soukromý, to bude žrát jehličí. Takže ne. Ono je to hezké, že vydrželi doma, ale za jakou cenu? Vybavenost žádná, a měj v tom děti. Takže ideály stranou.
@Zumpa Chystáme se k vám do lázní, trošku si užít radovánek.
@inkakřivák promiň, ale nedá mi to
V jednom komentáři napíšeš, že bys děti prerazila kdyby tam chtěly žít, lékař že by zral jehličí, a vzápětí v druhém, že se tam chystas do lázní ![]()
Ale když všichni utečou, tak do lázní nepojedeš, do hor vaše děti vnoučata na lyže taky ne, atd.
A když se všichni z okrajů nastehuji k vám a k nám do středozapadu, tak se nám to taky líbit nebude
@adresa Pro mne to je docela pochopitelné, žádný rozpor. Žít na Karlovarsku a mít dítě třeba fyzioterapeutka, klidně tam může žít. Ovšem žít třeba někde na Královéhradecku a mít dítě třeba horníka, to už je problém, ne? A jezdím běžné do míst, kde bych žít nechtěla. A ano, moje děti se svou profesí by se v našem prde. lakove živily dost problematický. Pravděpodobně by musely jít do něčeho jiného. A pak by zahodily tu šestiletou dřinu, což mi přijde nesmyslné. Z důvodu nějakého lokalpatriotismu. My jsme taková pidizemicka, a ještě nejsme ochotni se stěhovat za prací. Ale tak dobře, najdu si lázně někde blíž. Abych se nemusela stydět.
A když všichni utečou, vezmu si s klidem stan, spacák a bude e jezdit do liduprázdných oblasti. To bude taky pěkný.