Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Jani: i když nejsem štíhlá, tak bych stejnak doporučovala ten 4,7 metru. Ono pak na složitější úvazy se to hodí…Tedy pokud chceš jen jeden šátek ![]()
@Saxana22
Myslela si těch 4.6m to mají v nabídce pak až těch 5,2m a to už mi přijde opravdu moc.????
@Janina88 Já mám Storcha, mám přes 80kg, výška 168cm a manžel mi koupil 5,2m a je to moc
- když vážu kolíbku nebo kříž s kapsou na břiše tak mi zůstávají ty konce dlouhé od pasu až skoro po kotníky.
Nevím jestli když dítě potom bude větší, tak zbytku bude míň, ale teď má necelý měsíc a přebytků máme hodně ![]()
@PetkaK
To jsem si myslela že to bude moc, ale ono možná potom na ty složitější úvazy to bude tak akorát no nevím, já asi objednám těch 4,6, ale i to mi při mojí výšce 172cm a váhou 64kg přijde moc??? nevím
nebo akorát?? ![]()
@Janina88 já mám taky šátek 4,6 a jsem malá a drobná, ale nepřijde mi to tak moc, Vážu nejčastěji KsK a uzel si udělám vzadu a konce pak ještě svážu vepředu a je to akorát.
oSOBNĚ DOPORUČUJI vel 4,1m. S tvou váhou a výškou ti vystačí na všechny úvazy na břiše i na bok. Pokud tě šátkování chytne natolik, že budeš nosit i po cca 8-10m věku dítěte, kdy je už lepší přesedlat na záda, tak se na 90% stejnak zařadíš do kategorie šílených nosnic a pořídíš ještě jeden, možná dva ( nebo šest
)
@Alpaka
4,1m no a tak teď už nevím vůbec
Bude nosit i manžel který je o něco větší než já, ale je takový udělaný, tak si myslím že by radši mohlo být těch 4,6 ty jo sem netušila že to bude tak těžký ![]()
na manžela bych se vybodla. mají velké ambice, nosí jich minimum.J8 jsem 4,1 na toho svého taky nakonec nějak ušmodrchala.
@Alpaka
No myslím si že to bude brát zodpovědně
chce dokonce i vybrat barvu aby se nemusel stydět třeba za růžovou ![]()
Tak já nevím nevím
4,1 nebo 4,6 to je dilema
@Janina88 Nemůžeš si to u někoho vyzkoušet? Obě délky a třeba i manžel:)
@elfans
No to bych nejradši vyzkoušela, ale nikdo v mém okolí nešátkuje ![]()
Janino,s satkem 4,1m jsem vustacila na vsechny uvazy(bricho,bok,zada) asi do roka veku ditete,ted mi je 4,6m tip top,mam asi 173cm a 60kg. Na chlapa bych se taky vybodla,ty si budes satek motat dvakrat kolem pasu a jestli budes satkovat hodne,je fajn mit satku vic;-)
Ahoj, omlouvám se, že takhle vlézám do diskuse.
Kdyby měl někdo zájem o šátek Natibaby Namib 4.6m, tak se jej budu zbavovat. Koupený 22.7.2011, nošený cca 10×, když byl prcek asi 2-4 měsíční. (nepřišli jsme tomu na chuť) a naše roční zlato už běhá, že téměř nepotřebujeme ani kočár. Je kupovaný na www.Brouczech.cz za cenu 1569Kč. Ještě rok v záruce s dokladem o koupi, návody, slevovou pokázkou 2%. Nepraný, jelikož jsem se bála, abych mu neublížila, nepošpiněný, jako nový. Kdyby měl někdo zájem, ozvěte se SZ. Cenu případně nabídněte, nemám vůbec tušení, jak se cenově prodávají „jeté“ šátky. Je mi líto jej tady skladovat.
@agy
Tak že řikáš že 4,6m je ti tip top?Takže nosíš v této velikosti? a zvládneš všechny úvazy ? máme totiž asi tak stejně co se výšky a váhy týče…