Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
81479
3.9.12 19:35
@PetkaK píše:
No já koukám na bazar už dva měsíce, hold velikost XL zatím nebyla, nebo jsem jí prošvihla.Kapsu ani tunel nechci, chci spíše nějakou tu flísku z fleru, na to si dám moji bundu (v zimě bude bez tak zatím na břiše). A na jaře už bude ta flís stačit. Příští zimu už nosit nebudu :) - to už bude pěkně po svých.

No, já mámm a letos se to bez nošení neobejde. dneska prvně ušla asi 100m venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
3.9.12 19:43

No, vzhledem k tomu jak nosíme - tedy velmi občasně, nechci dávat 2000 za bundu, když by mi pak ležela.

Mě stačí nějaká mikina, a ještě tak si myslím že to využijeme asi jen v týdnu kdy budeme v alpách, a to kdo ví jestli pojede dítě s námi.

Já nosím jen když spěchám, tak dávám mladší do šátku a velkou do kočáru (což bude možná jednou týdně, když půjdeme s velkou do školky). Jinak v podstatě nenosíme, máme kočár..

• Citovat
  • Upravit
16247
3.9.12 19:47

Petra K: jakou by sis představovala cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
3.9.12 19:51

Mě se třeba líbí tato http://www.fler.cz/zbozi?… - paní by mi jí ušila tak že se bude dát přehazovat břicho/záda - ale zase nechci kupovat bez referencí.

Je o půl levnější než třeba AW, což se mi zdá dobré. Ale právě abych nekupovala zajíce v pytli.

Za 1600 nemám ani obyč zimní bundu kterou nosím denně, tak nechci kupovat něco co třeba nevyužiju. O softshellce neuvažuju vůbec, spíše ten flís, na který bych si v případě opravud třeskutých mrazů přehodila ještě obyč bundu. (u nás mrazy moc nejsou).

• Citovat
  • Upravit
16247
3.9.12 19:53

Já za 2000,– taky běžnou bundu nemám :)

V té co jsi dávala odkaz se dá nosit i na zádech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
3.9.12 19:59

@Saxana22 Ta v tom odkazu je jen na přední nošení, ale po domluvě by tam paní nenašila kapuci pro nosiče, tak se to bude dát oblíknout jak dopředu tak dozadu.

• Citovat
  • Upravit
81479
3.9.12 20:02

Tak kapucka je to nejmenší, nejhůř se dá hlava přivázat jinak. spíš technika oblékání. vesta jde přehazovat, ale 6mi65kinu otáčesí si představit neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
3.9.12 20:05

Já si to v praxi taky nedovedu představit, jak by ses do toho oblíkala? To fakt nepůjde… tedy podle mě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
3.9.12 20:20
@Lama Lama píše:
Přidávám se, taky jsem si tím prošla - navazování navlečeného dítěte, manželova bunda, kapsa. Nosící bundu jsem si koupila po roce a půl. A do teď si rvu vlasy, proč jsem to neudělala dřív.

Tohle nemám číst. Neříkejte mi, že si na třetí dítě budu pořizovat nosící oblečení. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
3.9.12 20:21

Helčo: prodávám mikinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
3.9.12 20:25
@Saxana22 píše:
Helčo: prodávám mikinu :mrgreen:
:cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
3.9.12 20:27

Zelenou, ta by ti slušela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
3.9.12 20:27

Vsadka co me sila tchyne tak je dobra :palec: Minuly tyden kdyz byli ty deste tak sme ji vyuzili. A urcite jeste hodne vyuzijem. Ja ted resim obleceni kdyz budu nosit na zadech, vim ze je jeste par mesiu cas, ale myslim ze v lednu nebo v unoru uz ji na brise moc neunesu a zacnu nosit na delsi trasy na zadech. Tak ted sem vymyslela ze si tu vestu z fleesu usiju(teda spis tchyne) tak abych mela tu kapsu na zadech, no a k tomu poridim nejakou softsheelku z druhy ruky.
My sme hodne nosici. V kocare jezdi asi tak 1× tydne kdyz si chce babicka povozit :mrgreen:
Dneska sem premyslela ze vezmu kocar, ale kdyz sem si uvedomila ze pojedu pres tu rozkopanou silnici co ted mame a tahat kocar do knihovny a poschodech k manzelovi do prace, tak satek vyhral :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
3.9.12 20:32

Jeste holky premejslim nad Mei Tai, spis jen natakovy rychlovky, treba do obchodu nebo tak. libi se mi treba tyhle http://www.fler.cz/…vane-2982179 nemate nekdo zkusenost? nemyslim primo s timto ale celkove s mei tai.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
3.9.12 20:51

Pralalinka: Mei tai jsem měla v ruce jednou a tedy nic moc :/ Na rychlovku asi raději RS a nebo nějaké nosítko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí