Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
15.7.11 10:04

taška

Milé ženy, chtěla bych poprosit o radu a tip. Příští týden by se nám měla vykulit naše prdýlka a já jsem vsadila spíš na šátek, než na kočár. Hoppediz Santiago je už vypraný a nachystaný, dokonce jsem si zkusila i kolíbku v dvojitm kříži. Jediné co teď řeším je jakou si pořídit tašku/kabelku, do které bych pobrala vše potřebné. Ideální by bylo,pokud by se dala i hodit přes rukojeť kočáru. S čím máte zkušenost vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
15.7.11 13:12

3sloni já nosím batoh ;-) a když takšku tak Envirosax .. dobrý je taky ten Slingsax .. do kočárku se to dá hodit uričitě ;-) ale na rukoje%t tede navím

katy - sluší :palec: ale ta barva je fakt nevyfotitelná ..

• Citovat
  • Upravit
7374
15.7.11 20:53
katy-katy píše:
Holandanka01 píše:
Katy, taky mám radost. Když jsem ti ho doporučovala, tak jsem doufala, že si ho zamiluješ jako já. Takže jsem moc ráda, že se líbí :dance:
Moc Ti Peti děkuji :-) ještě mám zálusk na Ellevill tenhnědo růžový, my jsme s ním v Bráně zkoušely úvazy, ten je tak prímový, je tenší a asi nemá velkou nosnot, nicméně já s ním budu schopná tu mou drobotinu vázat i v roce a půl, myslím :-) no a ještě by to chtělo nějakou bundu na podzim, nebo zimu, takže nevím kde na to brát… možná ted prodám ten Girasol Quatemalu, co mám, je hodně pevný, zatím pro nás zbytečný… :nevim: :wink:

Ellevill je sice tensi, ale nosny je docela dost :-) Na vicevrtevne uvazy urcite. Dcera ma 10 kg a nenosim ted v nicem jinem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
16.7.11 21:49

Katy, krásný, jak jinak :)

3sloni, dokud jsem nosila na břiše, mívala jsem batoh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
18.7.11 06:15

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak to máte teď v létě s černými šátky? Pečou se tam miminka víc než v jinak barevných? Jak to řešíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
18.7.11 10:54

gábi já mám toho kašmírového nautila z rubu tm. šedý a prcek se v tom nějak víc nepeče, mám pocit. já to jinak stejně řeším tak, že jsem asi za exota, ale když na prcka svítí sluníčko, tak roztáhnu deštník a stíním mu :palec: to pak barva šátku nehraje roli.. myslím, ale že bez něj by se v tom černém pařil určitě víc

• Citovat
  • Upravit
2999
24.7.11 21:51

Ahoj holky, nemáte někdo střih na nosící bundu? Musím si něco pořídit… do podzimu to je celkem O.k. s manželovou fleecovkou, ale na zimu už musím něco pořídit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
24.7.11 22:34
katy-katy píše:
Ahoj holky, nemáte někdo střih na nosící bundu? Musím si něco pořídit… do podzimu to je celkem O.k. s manželovou fleecovkou, ale na zimu už musím něco pořídit… :think:

Katy, proč střih, chceš sama šít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
25.7.11 09:04
chuanitka píše:
katy-katy píše:
Ahoj holky, nemáte někdo střih na nosící bundu? Musím si něco pořídit… do podzimu to je celkem O.k. s manželovou fleecovkou, ale na zimu už musím něco pořídit… :think:

Chuanitko, moje máma je šikovná švadlenka a kdyby to bylo moc těžký, ještě tady máme profi švadlenu… musela bych to propočítat s ní, na kolik by to vyšlo…máš lepší nápad :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
25.7.11 09:45
katy-katy píše:
chuanitka píše:
katy-katy píše:
Chuanitko, moje máma je šikovná švadlenka a kdyby to bylo moc těžký, ještě tady máme profi švadlenu… musela bych to propočítat s ní, na kolik by to vyšlo…máš lepší nápad :jazyk:

Katy, já jsem nešikovná švadlenka a loni jsem vzala starou zimní bundu, vystřihla do zad díru a do té díry všila kapsu. Nahoře jsou gumičky na stažení a samozřejmě kapucka na fixaci hlavy, kdyby dítě usnulo. Není to nic světoborného, ale docela se povedla. A hlavně je v ní opravdu teplo, nenosila jsem pod ni ani svetr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
25.7.11 13:16

To vypadá fakt dobře, takhle bych to mohla taky vyřešit! A co nosíš na podzim, na jaře? v létě, když fouká??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
26.7.11 09:43

katy na to přechodné období, kdy jedu chvílí svítí sluníčko a druhou fouká studený vítr je dobrá zateplovací kapsa .. je v obchodě ND, tak se třeba koukni .. dost holek jí prodává, protože si časem stejně pořídí bundu, tak by se dala sehnat levněji ;-)

• Citovat
  • Upravit
2999
26.7.11 10:03

hOLKY A CO SI MYSLÍTE O POLARFLEECOVÉ MAMABUTERFLY???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.7.11 14:54
katy-katy píše:
To vypadá fakt dobře, takhle bych to mohla taky vyřešit! A co nosíš na podzim, na jaře? v létě, když fouká??

Vážu na nějakou mikinu nebo svetr :nevim: Dítě to samé, prostě ho přiobleču :wink:
S Mamabutterfly neporadím, nemám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
28.7.11 13:44

Ahoj, máte někdo tip čím obarvit šátek? Koupila jsem si jeden, no barvičky už nic moc, je nošený, a napadlo mě, že bych si ho trošku přetvořila, ale aby to nějak nevadilo miminku, nebo radši nebarvit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí