Šestnáctiletá dcera je těhotná, co mám dělat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.3.20 13:17

@Russet a přesně takhle to vidím, že to skončí. Z intru přijede už dneska, o to nejde, ale budoucnost jejího vztahu bude podle mě katastrofa :?

• Citovat
  • Upravit
873
10.3.20 13:20
@Russet píše:
Studentka je zvyklá na to mí nula peněz. Ale neživí dítě. Nemusí z intru v pátek přijet. Ale až se začne panáčkovi zajídat, že se z jeho platu jede na 100%, když byl zvyklý ho mít jen pro sebe, tak problémeček nastat může. V šestnacti snít o rodině s milovaným chlapem může. Ale jen snít. Jinak má studovat a né těhotnět. Času po maturitě má dost

To asi ano, ale posílat ženu i cizí v 16 týdnu je hnus. A zvlášť když se jedná o vlastní dceru, vnouče.
A třeba nastávající otec dítě chce, když už je na cestě. A teď už je fakt jedno jak se to stalo.
Slečna je rozhodnutá a to i bez podpory vlastní mámy a táty-asi k tomu všemu má důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
10.3.20 13:22

@Arianna007 Jaký asi může mít slečna důvod otěhotnět v 16 letech? Ani jeden mě teda nenapadá kromě toho, že je úplně blbá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
10.3.20 13:30

Vubec ale vubec se „holce“ nedivim, ze se sverila vsem ostatnim driv nz sve matce :roll:
Boze, ona sprada, jak by donutila ZLETILOU dceru jit na potrat po zakonne lhute

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.20 13:32

@Monchichik Já právě taky vůbec nechápu, proč by to dělala záměrně. Opravdu žádné jiné problémy nemá, ani s námi ne. Je to divná nehoda, ale jinak si to nedokážu vysvětlit. Přece by nebyla zas tak naivní, aby to dělala naschvál :nevim:

• Citovat
  • Upravit
32325
10.3.20 13:35

@PaníBovaryová ona ale není zletilá, ne? to je až v 18 letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
10.3.20 13:36
@Anonymní píše:
@Monchichik Já právě taky vůbec nechápu, proč by to dělala záměrně. Opravdu žádné jiné problémy nemá, ani s námi ne. Je to divná nehoda, ale jinak si to nedokážu vysvětlit. Přece by nebyla zas tak naivní, aby to dělala naschvál :nevim:

No já bych to viděla tak, že on jí ukecal…mimísek, rodina, já se o tebe lásko postarám bla, bla, bla…hlavně to neříkej brzo, nutili by tě na potrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
10.3.20 13:38
@Monchichik píše:
@PaníBovaryová ona ale není zletilá, ne? to je až v 18 letech…

Ne, zletila je od 15. V 18 je plnoleta. To je rozdil. Proto ta znama gynekolozka nesla bonzovat matince, nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
10.3.20 13:39
@Anonymní píše:
@Monchichik Já právě taky vůbec nechápu, proč by to dělala záměrně. Opravdu žádné jiné problémy nemá, ani s námi ne. Je to divná nehoda, ale jinak si to nedokážu vysvětlit. Přece by nebyla zas tak naivní, aby to dělala naschvál :nevim:

A co zacit u sebe? Neni to proste pokus o unik od kontrolujici matky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
10.3.20 13:39

@PaníBovaryová zletilost a plnoletost je jedno a to samé https://cs.wikipedia.org/wiki/Zletilost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
10.3.20 13:43
@Monchichik píše:
@PaníBovaryová zletilost a plnoletost je jedno a to samé https://cs.wikipedia.org/wiki/Zletilost

Mas pravdu. Nam to rikali v obcance ve skole teda pekne blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.20 13:45

@Monchichik Jasně, je mladá a zaláskovaná, ale ne pitomá. Minimálně by se nenechala ukecat, kdyby sama nechtěla. A o tom klukovi si myslím víc. Má sice mladou slečnu, ale není to žádný idiot, který by po ní chtěl, aby si takhle ničila život a hrnul jí do děcka. Aspoň teda doufám, vždycky na mě působil docela slušně. Teď jsou moje pocity fakt rozpolcené, a to ohledně spousty okolností :roll: :?

• Citovat
  • Upravit
873
10.3.20 13:46
@Anonymní píše:
@Russet a přesně takhle to vidím, že to skončí. Z intru přijede už dneska, o to nejde, ale budoucnost jejího vztahu bude podle mě katastrofa :?

Tak je to ale v polovině vztahů… :nevim:
Stejně se stím nedá nic dělat, lepší se začít těšit na vnoučatko a podporovat dceru aby dostudovala.
Mít dobrý vztahy s nastávajícím otcem, maminkou je teď nejvíce důležité…a ne si to kazit.
Když jí to nevýjde můžeš hudrovat jak jsi to říkala a že si zničila život.
Ale teď je důležitější dělat všechno proto aby to vyšlo :srdce: :srdce: :srdce:
Aspoň já jsem tehdy chtěla aby se moje máma zachovala jinak. Teď mi nemůže říct ani popel…a sama se dostává do věku kdy potřebujete pomoc a můžu říct, že se mi pomáhá dost těžko-když se tehdy zachovala jako cizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
10.3.20 13:47
@mamina89 píše:
Zakladatelko, promiň, ale jak jsem si ten tvůj příspěvek přečetla, taky bych ti to neřekla. Ty bys ji fakt chtěla nutit k potratu? Život si nezničila, jen zkomplikovala. Proč bys ale měla vychovávat její dítě, nechápu. Když je zodpovedna, přítel se postará a školu dodělá dálkově :think: :nevim: je hodně mladá, ale není ani první ani poslední, které se to stalo. A postavila se k tomu čelem :palec: za mě má holka :palec:

Jako bych to psala já, souhlasím s každým slovem.  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
10.3.20 13:47

@PaníBovaryová od 15 let jsou trestně odpovědní a můžou mít sex ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí