Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kutil Tom píše:
To není „štěstí“, to je výběr. Ten můžeš zkusit změnit
Už tomu nevěřím
.Asi udělám nálet na nějaký sexshop a chlapa budu brát jako doplněk
.Šachy hrát umí, sem tam něco i uvaří.
@Anonymní píše:
Asi…To ví jen oni, proč si mě vybíraj.
Tak si vybírej ty a nečekej, kdo si milostivě vybere tebe…
@Anonymní píše:
Můžeš si vybírat
ale neboj, jsem podobný typ, alfa samci na mě neletí, ani já na ně. Ale lze s tím celkem v pohodě žít ![]()
@Kutil Tom píše:
Tak si vybírej ty a nečekej, kdo si milostivě vybere tebe…
Jo, to ať si klidně zkusí, taky doporučuju. Ale ať se připraví taky na zklamání. 4 z 5, co se mi líbili, dali mi košem, takže ve výsledku 1 úspěch. Ale v zásadě to stačí. ![]()
@Mango_Lassi píše:
Jo, to ať si klidně zkusí, taky doporučuju. Ale ať se připraví taky na zklamání. 4 z 5, co se mi líbili, dali mi košem, takže ve výsledku 1 úspěch. Ale v zásadě to stačí.
1 z 5 je furt hodně dobrý. Třeba 1 z 20 a košem 19-krát místo čtyřikrát by bylo horší…
@Kutil Tom píše:
1 z 5 je furt hodně dobrý. Třeba 1 z 20 a košem 19-krát místo čtyřikrát by bylo horší…
Proč to píšeš? Budeme si hrát na to, kdo to má horší?
Tvoje příspěvky mi často nedávají smysl.
Mně se 20 chlapů snad ani v životě nelíbilo, max těch 5. Pak bych už se na to v zásadě vykašlala, ony ty vztahy zase nejsou alfa a omega celého života.
@Mango_Lassi píše:
Proč to píšeš? Budeme si hrát na to, kdo to má horší?
Tvoje příspěvky mi často nedávají smysl.
Protože se jí to klidně může stát, že na to bude potřebovat pokusů poněkud více. Někde jsem viděl jakousi statistiku online seznamování, že ženské potřebují v průměru 60 pokusů, než najdou toho „pravého“, a muži dokonce stovku. Nevím sice, co všechno počítali za „pokus“, ale je to v jiném řádu jen čtyři kousky…
@Kutil Tom píše:
Protože se jí to klidně může stát, že na to bude potřebovat pokusů poněkud více. Někde jsem viděl jakousi statistiku online seznamování, že ženské potřebují v průměru 60 pokusů, než najdou toho „pravého“, a muži dokonce stovku. Nevím sice, co všechno počítali za „pokus“, ale je to v jiném řádu jen čtyři kousky…
Kde chceš vzít těch 60 kousků, co se ti aspoň trochu budou líbit? Nepředstavitelné. To už je lepší zůstat sám.
@Kutil Tom teď jsem se zamyslela a spočítala si, že jsem balila asi 9 chlapů, z toho 7× neúspěch, 1 úspěch na sex (dost mizerné kvality) a 1 na vztah. Taková statistika. Jo, bylo jich více, než 5, to máš pravdu.
Podotýkám, že to byli ti, které jsem si vybrala sama, čili nebyly od nich žádné předchozí signály, že jako jo.
Ale i těch 9 pokusů už bylo vcelku vyčerpávajících. Snadný, bez práce nebo bez určité míry zklamání to opravdu nebylo.
@Mango_Lassi píše:
Jo, to ať si klidně zkusí, taky doporučuju. Ale ať se připraví taky na zklamání. 4 z 5, co se mi líbili, dali mi košem, takže ve výsledku 1 úspěch. Ale v zásadě to stačí.
To jsem zkoušela dříve
si vybírat. To mi bylo do 20ti let
.Úspěch moc nebyl. Hlavně sem si vybìrala samé,,lepší
"
.Takže dobře, že mě nechtěli. Jinak já nějak nejsem na krásu. Krasavec mě nezaujme.Jdu za tou chemií, která ale pomine
.Brzy je chlap místo za porci sexu, více vděčný za porci guláše
.
@Anonymní píše:
To jsem zkoušela dřívesi vybírat. To mi bylo do 20ti let
.Úspěch moc nebyl. Hlavně sem si vybìrala samé,,lepší
"
.Takže dobře, že mě nechtěli. Jinak já nějak nejsem na krásu. Krasavec mě nezaujme.Jdu za tou chemií, která ale pomine
.Brzy je chlap místo za porci sexu, více vděčný za porci guláše
.
To jako jak hodně smrdí?
@NickKV píše:
To jako jak hodně smrdí?
Ne
,prostě když mám chuť na někoho s kým se seznámím, je v tom chemie
.To se neváže na krásu. Jakmile sem měla rande s někým a nechtěla jsem po něm skočit, věděla jsem, že to nemá cenu
,když ta chemie k nĕmu nebyla.To zjistím nejpozději při líbání, že to nefunguje
.Ale zas když to funguje, tak toho nadrženého chlapa dělám spíš já nakonec.