Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Antosek píše:
@derida právě stoho mám strach, aby se mi nezničily moje řasy. Mohu se zeptat proč sis je sundala?
Já je měla teď nedávno, vdávala jsem se a nechala se ukecat od kosmetičky. Už bych do toho nešla. Hezké to bylo, to je fakt, ale po cca 2 týdnech už jsem to měla místy vypelichané. Nosím čočky, takže se mi špatně nandavaly, nemohla jsem si promnout oko, prostě mi to překáželo. A teď mám řasy prořídlé, polámané, prostě děs. ![]()
@mucinka2 píše:
Jeden z mych poslednich ulovku
Naaadhernyyy a ty gumajzny nemaj chyby
![]()
@Weru děkuju
,jen jsem myslela, že jsou vic ružovy a koupila ty kabatky, no neni to uplně ono
,ale tady na vesnici maji aspon babky o čem drbat
![]()
tak jsem koukala po netu a nic mě nenadchlo, achjooo, kde ja letos nakoupim ![]()
@mucinka2 píše:
Holky vy jste se rozjelymy byli odpo venku a ted vas dočítam,uf.ale už to mam.
super fotkyhned bych vyrazila na nakupeček asi prubnu aspon net
jinač ja měřím jen 160cm
ja jsem pořád sama a nikam do ciziny se nedostanuzase tolik peněz neni.mame novy RD do toho dovoleny, děti, auta. letos bazen, ale přeci jen si něco dopřeju
jinač jezdim na nakupy s holkama, ale i sama.to si uživam ten klid.
manžel dělal u jednoho neskutečnyho prachače, barak asi za 50 mil. a pry měl jednu šatnu na boty a druhou na věci. to stejny děti a žena. on pry miluje boty a jezdi do milana. že nas tam veme. mě to je ale trapny, když on by mohl utracet a ja zase tolik neja bych vzala sebou 10-20tis. a on 500 tis.
v neděli jedeme pro nějaky darky na vanoce,dcerku jsme udali tak bych chtěla aspon do štěrbohol do outletu, snad něco pokoupime.boty to prostě musi manžel dat, je mu bych chtěla vestu, sobě kabat, rifličky, dětem kombinezky a myslim, že zatim vše. pak jedu v řijnu znova
Do toho Milana by stacilo i tech 10-20 tisic, bohate. Ale nejlepe v dobe slev. My jsme tam byli v cervenci a fakt super. Liu jo tricka tam meli cca od 500-1500 Kc za kus. Benetton obrovsky obchod neuveritelne mnoho hadriku na deti, Diesel, Replay taky, proste podle me se vyplati si sjet do tech outletu. Zase nejsem takova, ze musim mit za kazdou cenu nejnovejsi trend.
Da s evybrat a nakombinovat, treba kabelky boty drazsi, zbytek normalni. To je pak umeni. ![]()
@mucinka2 píše:
@Weru děkuju,jen jsem myslela, že jsou vic ružovy a koupila ty kabatky, no neni to uplně ono
![]()
,ale tady na vesnici maji aspon babky o čem drbat
![]()
tak jsem koukala po netu a nic mě nenadchlo, achjooo, kde ja letos nakoupim
V Zare maji tet docela pekny veci + Next, H&M.
Mne s eto libi tak jak to mas vybrane. ![]()
Ahoj holky, můžu sae přidat?
Taky mám ráda nakupování, módu a tak ![]()
Nemusím mít luxusní značky (i když se jim nebránim
), hlavně že je to krásné a padne to!
Ujiždím teď na oblečkách pro syna od Hilfiger
A pro sebe jsem si zamilovala hnědou barvu…takže kombinuji, kombinuji, kombinuji…
Nevím, jsetli sem někdo dával odkaz na blog Hanky a Verči…Czech Chicks…někdy úlet, někdy super
mrkněte ![]()
@roomci píše:
Ahoj holky, můžu sae přidat?Taky mám ráda nakupování, módu a tak
Nevím, jsetli sem někdo dával odkaz na blog Hanky a Verči…Czech Chicks…někdy úlet, někdy super
Nemusím mít luxusní značky (i když se jim nebránim), hlavně že je to krásné a padne to!
Ujiždím teď na oblečkách pro syna od Hilfiger![]()
A pro sebe jsem si zamilovala hnědou barvu…takže kombinuji, kombinuji, kombinuji…
mrkněte
Urcite
.
Taky se ted chystam na hnedou, zlatou, medenou. Tak snad nebudu vypadat stare ![]()
Ty blogy neznam, ja koukam na Elizabeth, libi se mi jak kombinuje ![]()
@Weru díky ![]()
Tady je odkaz: http://www.theczechchicks.com/…-enough.html#more
Proč staře v těchto barvách?
@Weru děkuju za pochvalu.taky jsem koukala. prostě něco chci a musi to byt uplně, že si sednu na prdel.no uvidim, co v praze
![]()
ja mam taky hodně věci hnědych a tak si řikam, že pro změnu šedou
k tomu cokoli barevnyho, podle nalady.to jsou, ale starosti ![]()
@mucinka2 tak šedá je má barva
což se odráží u mě na oblečení, u syna i na vybavení u nás doma
Není tak „ostrá“ jak černá a jde k ní jakákoliv barva ![]()
@roomci ja pravě, jak mam i hnědou, černou tak prostě pořád nějak chci šedou a už se mi to tu taky kupííí ![]()
@Weru do toho milana by jsme určitě jeli v době slev. jenže bych musela sam s někym cizým
nebo až bude malej větši a to zas epo nějakky době mi je blby zavolat.tak ja chci jet do toho milana
a ještě musim někdy, když tam nebude už teplo, protože nesmim do teplych krajin
.no nemam to jednoduchy.
jinač jsem jukla na HM libil se mi kabat a zase jen černa
![]()
@roomci píše:
@Weru díky
Tady je odkaz: http://www.theczechchicks.com/…-enough.html#moreProč staře v těchto barvách?
Pac uz jsem stara ![]()
@mucinka2 píše:
@Weru děkuju za pochvalu.taky jsem koukala. prostě něco chci a musi to byt uplně, že si sednu na prdel.no uvidim, co v praze![]()
ja mam taky hodně věci hnědych a tak si řikam, že pro změnu šedouk tomu cokoli barevnyho, podle nalady.to jsou, ale starosti
ja to mam stejne. I kdyz nekdy jdu na jistotu a nekdy jen tak bloudim a pak neco koupim, pac proste musim ![]()
@mucinka2 píše:
@roomci ja pravě, jak mam i hnědou, černou tak prostě pořád nějak chci šedou a už se mi to tu taky kupííí
@Weru do toho milana by jsme určitě jeli v době slev. jenže bych musela sam s někym cizýmnebo až bude malej větši a to zas epo nějakky době mi je blby zavolat.tak ja chci jet do toho milana
a ještě musim někdy, když tam nebude už teplo, protože nesmim do teplych krajin
.no nemam to jednoduchy.
jinač jsem jukla na HM libil se mi kabat a zase jen černa![]()