Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, jé to jsem ráda, že se tahle diskuze objevila
hlásím se do klubu, protože fakt na nakupování oblečení ujíždím
hlavně pro synka, ten má takovýho oblečení, že by bez problémů oblíknul i kamarády ve školce ![]()
Nejvíc ujíždim na MMB, ale sekáče mam taky strašně ráda, ale jen ty lepší. u nás tu jsou suprový, značkový, vše vypraný, krásně voňavý. Minule jsem tam pro Jendu koupila krásnou oranžovou Ralph Lauren vestičku na podzim za 100,– a to je jak nová ![]()
@Antosek píše:
@Weru to zase bude. Nakupovat s mým přítelem je děsné
Ja teda fakt musim zaklepat, ze ten muj super. Akorat to nesmi byt casto a extreme dlouho.
Takze ho v prosinci poslu asi nekam do restaurace s malou ![]()
@Alík píše:
Ahojky, jé to jsem ráda, že se tahle diskuze objevilahlásím se do klubu, protože fakt na nakupování oblečení ujíždím
hlavně pro synka, ten má takovýho oblečení, že by bez problémů oblíknul i kamarády ve školce
Nejvíc ujíždim na MMB, ale sekáče mam taky strašně ráda, ale jen ty lepší. u nás tu jsou suprový, značkový, vše vypraný, krásně voňavý. Minule jsem tam pro Jendu koupila krásnou oranžovou Ralph Lauren vestičku na podzim za 100,– a to je jak nová
Ty brdo, tak to mas super ulovek
. Ja koukala v obchode RL a ty vesty jsou tam okolo 60 euro a to v outletu ![]()
weru taky jsem jásala a říkala si že asi vůbec nevěděli co tam mají za poklad
až dorazim z práce domu, tak hodim fotečku ![]()
Teda vy jste toho nakrafali, já nějak nestíhám ![]()
@Alík teda to je bomba úlovek…chi taky ![]()
Posílám foto mého broučka z dnešního rána ![]()
Jinak můj manžel a nakupování, někdy fajn…když se rozjede tak je k nezastavení, což bývá, tak jednou za rok
Spíš se já musím krotit, abych ho zbytečně nedráždila ![]()
@Weru to máš štěstí. Přítel je půl hodiny v obchodě a už se dívá kdy půjdeme domů
. Navíc jdeme kupovat i telefon, tak to zase bude ![]()
@Antosek ten je, jak muj. když si kupoval před vanocema telefon, byl tam snad 2 hodiny.ja už pak neměla nervy a musela jsem si odběhnout a koupit boty,.puvodně jsem šlA JEN NA TOALETU, TEN KOUKAL, KDYŽ JSEM PŘIŠLA ZA 10 MINUT I S KARBICI OD bot
už to ted uplně vidim, až si bude vybirat on tak to bude na hodiny a u mě bude koukat na hodinky.
a jinak taky proč jedeme na nakupy, koupil mi novy auto a chce ho projet, jinač by jsme makali doma
tak jsem řekla, že musim nutně do ikey, tam nějake doplnky. už mam seznam za 3 tis.bude koukat a těch kecu, svíčky za 3 tisice
,ale je fakt, že tam mam plno pro mamču k vanocum.ma novy obyvak tak ji ho musim doladit.
no a při té přiležitosti vletíme do fashion areny
tak doufam, že něco pokoupime.
jinač ja utracim tak nějak pruběžně, ale velke nakupy, kdy utratim 10-20-30 tis.tak ty si většinou nechavam na slevy.to by jsme asi neměli nic
![]()
muj manžel je, ale taky hroznej, ted jsem otevřela jeho auto a koupil si pracovni vysavač, troubu s plotnou do bytu(pracuje v praze)a nějaké blbosti
no měl utracecí
nejvic mě naštve, když si třeba koupi sekaci kladivo za 50 tis.,když muže mit za 20 tis. a ja pak musim hodit zpatečku
,ale vim, že to potřebuje.
@Alík píše:
weru taky jsem jásala a říkala si že asi vůbec nevěděli co tam mají za pokladaž dorazim z práce domu, tak hodim fotečku
To by bylo super
.
@roomci píše:
Jo a ta fotka
No to je bomba
. Krasne sladenej ![]()
@Antosek píše:
@Weru to máš štěstí. Přítel je půl hodiny v obchodě a už se dívá kdy půjdeme domů. Navíc jdeme kupovat i telefon, tak to zase bude
@mucinka2 píše:
@Antosek ten je, jak muj. když si kupoval před vanocema telefon, byl tam snad 2 hodiny.ja už pak neměla nervy a musela jsem si odběhnout a koupit boty,.puvodně jsem šlA JEN NA TOALETU, TEN KOUKAL, KDYŽ JSEM PŘIŠLA ZA 10 MINUT I S KARBICI OD bot![]()
už to ted uplně vidim, až si bude vybirat on tak to bude na hodiny a u mě bude koukat na hodinky.
a jinak taky proč jedeme na nakupy, koupil mi novy auto a chce ho projet, jinač by jsme makali domatak jsem řekla, že musim nutně do ikey, tam nějake doplnky. už mam seznam za 3 tis.bude koukat a těch kecu, svíčky za 3 tisice
,ale je fakt, že tam mam plno pro mamču k vanocum.ma novy obyvak tak ji ho musim doladit.
no a při té přiležitosti vletíme do fashion arenytak doufam, že něco pokoupime.
jinač ja utracim tak nějak pruběžně, ale velke nakupy, kdy utratim 10-20-30 tis.tak ty si většinou nechavam na slevy.to by jsme asi neměli nic![]()
muj manžel je, ale taky hroznej, ted jsem otevřela jeho auto a koupil si pracovni vysavač, troubu s plotnou do bytu(pracuje v praze)a nějaké blbostino měl utracecí
nejvic mě naštve, když si třeba koupi sekaci kladivo za 50 tis.,když muže mit za 20 tis. a ja pak musim hodit zpatečku
![]()
,ale vim, že to potřebuje.
No tak to bych si pokoupila, kdyby si takhle chlap vyskakoval
. Bych mu rekla mas kladivo ja chci boty
.
Chlap potrebuje zimni bundu jeste, tak to bude neco
, on vzdycky jde a rika ty jo ta je peeeknaaa, rikam, tak si ji vem a on jojo, vyzkousi a rika, ja nevim
, jdem jinam a pak se po 2 hodinach stejne vratime protu prvni
.
Ja uz mam tak cca 12 tis. nasetrenych, ale chci vic
, takze se drzim, jak pujdeme s nasima tak to bude tezky
, ale nechce se mi utracet, kdyz vim, ze z aty prachy budu mit ve slevach dvojnasob vic veci
.
@mucinka2 už teď stoho mám hrůzu… My jsme se byly dívat na telefon a byly jsme tam 3 hodiny, tak jsem zvědavá jak dlouho tam budeme teď ![]()
@Weru to zase bude. Nakupovat s mým přítelem je děsné