Shopoholičky :)

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Antosek
27.9.12 11:11

@Weru to zase bude. Nakupovat s mým přítelem je děsné :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7870
27.9.12 11:18

Ahojky, jé to jsem ráda, že se tahle diskuze objevila :mrgreen: hlásím se do klubu, protože fakt na nakupování oblečení ujíždím :lol: hlavně pro synka, ten má takovýho oblečení, že by bez problémů oblíknul i kamarády ve školce :lol:
Nejvíc ujíždim na MMB, ale sekáče mam taky strašně ráda, ale jen ty lepší. u nás tu jsou suprový, značkový, vše vypraný, krásně voňavý. Minule jsem tam pro Jendu koupila krásnou oranžovou Ralph Lauren vestičku na podzim za 100,– a to je jak nová :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 11:19
@Antosek píše:
@Weru to zase bude. Nakupovat s mým přítelem je děsné :mrgreen:

Ja teda fakt musim zaklepat, ze ten muj super. Akorat to nesmi byt casto a extreme dlouho. :mrgreen: Takze ho v prosinci poslu asi nekam do restaurace s malou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 11:20
@Alík píše:
Ahojky, jé to jsem ráda, že se tahle diskuze objevila :mrgreen: hlásím se do klubu, protože fakt na nakupování oblečení ujíždím :lol: hlavně pro synka, ten má takovýho oblečení, že by bez problémů oblíknul i kamarády ve školce :lol:
Nejvíc ujíždim na MMB, ale sekáče mam taky strašně ráda, ale jen ty lepší. u nás tu jsou suprový, značkový, vše vypraný, krásně voňavý. Minule jsem tam pro Jendu koupila krásnou oranžovou Ralph Lauren vestičku na podzim za 100,– a to je jak nová :srdce:

Ty brdo, tak to mas super ulovek :palec:. Ja koukala v obchode RL a ty vesty jsou tam okolo 60 euro a to v outletu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
27.9.12 11:25

weru taky jsem jásala a říkala si že asi vůbec nevěděli co tam mají za poklad :lol: až dorazim z práce domu, tak hodim fotečku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
27.9.12 11:33

Teda vy jste toho nakrafali, já nějak nestíhám :mrgreen:
@Alík teda to je bomba úlovek…chi taky :mrgreen:

Posílám foto mého broučka z dnešního rána :srdce:

Jinak můj manžel a nakupování, někdy fajn…když se rozjede tak je k nezastavení, což bývá, tak jednou za rok :lol: Spíš se já musím krotit, abych ho zbytečně nedráždila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
27.9.12 11:35

Jo a ta fotka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
27.9.12 11:40

@Weru to máš štěstí. Přítel je půl hodiny v obchodě a už se dívá kdy půjdeme domů :pocitac:. Navíc jdeme kupovat i telefon, tak to zase bude :roll:

• Citovat
  • Upravit
26653
27.9.12 12:00

@Antosek ten je, jak muj. když si kupoval před vanocema telefon, byl tam snad 2 hodiny.ja už pak neměla nervy a musela jsem si odběhnout a koupit boty,.puvodně jsem šlA JEN NA TOALETU, TEN KOUKAL, KDYŽ JSEM PŘIŠLA ZA 10 MINUT I S KARBICI OD bot :mrgreen: :mrgreen: už to ted uplně vidim, až si bude vybirat on tak to bude na hodiny a u mě bude koukat na hodinky.
a jinak taky proč jedeme na nakupy, koupil mi novy auto a chce ho projet, jinač by jsme makali doma :dance: tak jsem řekla, že musim nutně do ikey, tam nějake doplnky. už mam seznam za 3 tis.bude koukat a těch kecu, svíčky za 3 tisice :mrgreen:,ale je fakt, že tam mam plno pro mamču k vanocum.ma novy obyvak tak ji ho musim doladit.
no a při té přiležitosti vletíme do fashion areny :dance: tak doufam, že něco pokoupime.
jinač ja utracim tak nějak pruběžně, ale velke nakupy, kdy utratim 10-20-30 tis.tak ty si většinou nechavam na slevy.to by jsme asi neměli nic :mrgreen: :mrgreen:
muj manžel je, ale taky hroznej, ted jsem otevřela jeho auto a koupil si pracovni vysavač, troubu s plotnou do bytu(pracuje v praze)a nějaké blbosti :roll: no měl utracecí :mrgreen: nejvic mě naštve, když si třeba koupi sekaci kladivo za 50 tis.,když muže mit za 20 tis. a ja pak musim hodit zpatečku :mrgreen: :mrgreen:,ale vim, že to potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 12:07
@Alík píše:
weru taky jsem jásala a říkala si že asi vůbec nevěděli co tam mají za poklad :lol: až dorazim z práce domu, tak hodim fotečku :oops:

To by bylo super :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 12:08
@roomci píše:
Jo a ta fotka :lol:

No to je bomba :potlesk:. Krasne sladenej :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 12:09
@Antosek píše:
@Weru to máš štěstí. Přítel je půl hodiny v obchodě a už se dívá kdy půjdeme domů :pocitac:. Navíc jdeme kupovat i telefon, tak to zase bude :roll:
:lol: tak to ti nezavidim, takovej byl muj ex. :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 12:17
@mucinka2 píše:
@Antosek ten je, jak muj. když si kupoval před vanocema telefon, byl tam snad 2 hodiny.ja už pak neměla nervy a musela jsem si odběhnout a koupit boty,.puvodně jsem šlA JEN NA TOALETU, TEN KOUKAL, KDYŽ JSEM PŘIŠLA ZA 10 MINUT I S KARBICI OD bot :mrgreen: :mrgreen: už to ted uplně vidim, až si bude vybirat on tak to bude na hodiny a u mě bude koukat na hodinky.
a jinak taky proč jedeme na nakupy, koupil mi novy auto a chce ho projet, jinač by jsme makali doma :dance: tak jsem řekla, že musim nutně do ikey, tam nějake doplnky. už mam seznam za 3 tis.bude koukat a těch kecu, svíčky za 3 tisice :mrgreen:,ale je fakt, že tam mam plno pro mamču k vanocum.ma novy obyvak tak ji ho musim doladit.
no a při té přiležitosti vletíme do fashion areny :dance: tak doufam, že něco pokoupime.
jinač ja utracim tak nějak pruběžně, ale velke nakupy, kdy utratim 10-20-30 tis.tak ty si většinou nechavam na slevy.to by jsme asi neměli nic :mrgreen: :mrgreen:
muj manžel je, ale taky hroznej, ted jsem otevřela jeho auto a koupil si pracovni vysavač, troubu s plotnou do bytu(pracuje v praze)a nějaké blbosti :roll: no měl utracecí :mrgreen: nejvic mě naštve, když si třeba koupi sekaci kladivo za 50 tis.,když muže mit za 20 tis. a ja pak musim hodit zpatečku :mrgreen: :mrgreen:,ale vim, že to potřebuje.

No tak to bych si pokoupila, kdyby si takhle chlap vyskakoval :mrgreen:. Bych mu rekla mas kladivo ja chci boty :lol:.
Chlap potrebuje zimni bundu jeste, tak to bude neco :roll:, on vzdycky jde a rika ty jo ta je peeeknaaa, rikam, tak si ji vem a on jojo, vyzkousi a rika, ja nevim :lol:, jdem jinam a pak se po 2 hodinach stejne vratime protu prvni :lol:.
Ja uz mam tak cca 12 tis. nasetrenych, ale chci vic :mrgreen:, takze se drzim, jak pujdeme s nasima tak to bude tezky :lol:, ale nechce se mi utracet, kdyz vim, ze z aty prachy budu mit ve slevach dvojnasob vic veci :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
27.9.12 12:19

@mucinka2 už teď stoho mám hrůzu… My jsme se byly dívat na telefon a byly jsme tam 3 hodiny, tak jsem zvědavá jak dlouho tam budeme teď :lol:

• Citovat
  • Upravit
Antosek
27.9.12 12:21

@Weru :mrgreen: nechápu proč ho to nemůže bavit jako mě :nevim: :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody